Aveese le Windows 10 mai se komepiuta


O le faʻafitauli sili ona taatele e tupu pe ae amataina se polokalama poʻo se taaloga, o se faʻalavelave i totonu o le potutusi malosi. E aofia ai le mfc71.dll. O se faila DLL lea e aofia ai le Microsoft Visual Studio, aemaise lava le vaega o le NET, o le mea lea e mafai ai e le 'auʻaunaga faʻalauiloa i Microsoft Visual Studio ona galulue faʻatasi pe afai o le faila faʻamaonia ua misi pe ua faʻaleagaina. E tupu le mea sese ile Windows 7 ma le 8.

E faʻafefea ona aveesea le mfc71.dll sese

O le tagata faʻaoga e tele auala e foia ai le faafitauli. Muamua o le faʻapipiʻi (toe faʻaofi) le siosiomaga Microsoft Visual Studio: o le a faʻafou pe faʻapipiʻiina se vaega o le .NET faatasi ai ma le polokalama, lea o le a otometi lava ona faʻasaʻo ai le faʻalavelave. O le filifiliga lona lua o le faʻapipiʻiina lea ma le faʻaaogaina o le tusi tusi talafeagai poʻo le faʻaogaina o polokalama faʻanatura mo ia taualumaga ma faʻapipiʻi i totonu o le polokalama.

Metotia 1: DLL Suite

O lenei polokalame o se fesoasoani sili lea i le foia o faafitauli tau komepiuta. I lalo o lona malosi e foia ai a tatou faafitauli oi ai nei.

Tikiake le DLL Suite

  1. Taumafai le polokalama. Vaʻai i le agavale, i le lisi autu. E i ai se mea "Load DLL". Kiliki i luga.
  2. O le a tatalaina se faamalama sailiga. I le matata talafeagai, ia e ulufale "mfc71.dll"ona e lolomiina lea "Saili".
  3. Iloilo iuga ma kiliki le igoa o le mea talafeagai.
  4. Ina ia otometi ma download le faletusi, kiliki "Amata".
  5. A maeʻa le faʻasologa o le a le toe tupu le mea sese.

Metotia 2: Faʻatū Microsoft Visual Studio

O se filifiliga e matua vaivai lava o le faʻapipiʻi lea o le lomiga fou a Microsoft Visual Studio. Ae peitai, mo se tagata e le saogalemu, o le auala aupito faigofie ma le saogalemu lea e taulima ai se faafitauli.

  1. Muamua, e tatau ona e siiina mai le mea na faʻapipiʻiina mai le 'upega tafaʻilagi aloaia (o le a manaʻomia lou teu i totonu o lau faʻamatalaga Microsoft pe fatu se mea fou).

    Faʻasaʻo le masini komepiuta Microsoft Visual Studio mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.

    Soʻo se faʻamatalaga e talafeagai, ae aloese mai faʻafitauli, matou te fautuaina e faʻaaoga le Visual Studio Community. O le download download mo lenei lomiga o loʻo makaina i le sikolasipi.

  2. Tatala le faʻapipiʻi. E tatau ona e talia le laisene laisene ao lei faia.
  3. E umi se taimi mo le faʻapipiʻi e download ai faila talafeagai mo le faʻapipiʻi.

    A tupu lenei mea, o le a e vaʻai i lenei faamalama.

    E tatau ona maitauina se vaega "Atiaeina o Classic .NET Applications" - o lona fatuga o se faletusi manaia mfc71.dll. A maeʻa lena, filifili le tusi faʻamau e faʻapipiʻi ma lolomi "Faʻamau".
  4. Ia onosaʻi - o le faʻagasologa o le faʻatulagaga atonu e tele ni itula, talu ai e maua mai vaega mai faʻaumau a Microsoft. A maeʻa faʻapipiʻi, o le ae iloa lenei faamalama.

    Na o le kiliki i luga o le satauro e tapunia ai.
  5. A maeʻa faʻapipiʻi le Microsoft Visual Studio, o le faila DLL matou te manaʻomia o le a faʻaalia i totonu o le polokalama, o lea e foia ai le faafitauli.

Metotia 3: Faʻapipiʻi lima i le faletusi mfc71.dll

O metotia ua faʻamatalaina i luga e le talafeagai mo tagata uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le telegese o le Initaneti poʻo le faʻasaina i luga o le faʻapipiʻiina o talosaga a isi vaega o le a faʻaaogaina ai le leai o se aoga E i ai se ala e alu ese ai - oe manaʻomia e sii mai le faletusi o loʻo misi oe ma faʻaeʻeina ma le lima i se tasi o lisi tusi.

Mo le tele o lomiga o Windows, o le tuatusi o lenei lisi o leC: Windows System32ae mo le 64-OS OS ua pei lavaC: Windows SysWOW64. I le faaopoopo atu i lenei mea, o loʻo i ai isi uiga faapitoa e manaʻomia ona amanaʻiaina, o lea ao leʻi amataina, faitau faʻasalaga mo le tuʻu saʻo le DLL.

Atonu e ono tupu mea uma saʻo: o le faletusi o loʻo i totonu o le pusa sao, o loʻo faʻaaogaina nuances, ae o le mea sese ua matauina. O lona uiga o loʻo i ai se DLL, ae le iloa e le faiga. E mafai ona e faʻaalia le faletusi e ala i le lesitalaina i totonu o le resitala o le polokalama, ma o le a faʻafeiloaʻi e se newbie lenei faiga.