Auala e matamata ai talanoaga mamao mamao VKontakte

Ona o le mea moni e faapea, o fetusiaiga taitasi i totonu o le upega tafaʻilagi a le VKontakte e mafai ona faʻamoemoe pe faʻafuaseʻi ona soloia, o le a le mafai ona vaʻavaʻai. Ona o lenei mea, e masani lava e manaʻomia le toe faʻafoʻiina o feau na lafoina muamua. I le gasologa o lenei tusiga, o le a tatou talanoaina metotia mo le matamataina o anotusi mai fesoʻotaʻiga mamao.

Vaʻai talatala mamao mamao VK

I le taimi nei, o avanoa uma lava mo le toe faʻaleleia o le VK correspondence ina ia mafai ai ona vaʻavaʻai i feʻau e tele naua mea faʻapitoa. E le gata i lea, i le tele naua o tulaga, o le mauaina o mea mai le talanoaga o se vaega pe le atoatoa foi. E tatau ona iloiloina lenei mea ao le i amataina le masani ma faʻasinoala mulimuli ane.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape savali VKontakte

Metotia 1: Faʻafoʻisia le talanoaga

O le auala pito sili ona faigofie e matamata ai i faʻamatalaga na lafoina ma faʻaumauga o le toe faʻafoisia lea oi latou e faʻaogaina ai meafaigaluega faʻafesoʻotaʻi lautele. E tutusa auala na matou iloiloina i se isi tusitusiga i luga o le saite i lalo o le sootaga ua faapipiiina. Mai auala uma e maua ai, e tatau ona sili atu le taulai atu i le metotia o le auina atu o feau mai le talanoaga a lau paaga.

Faʻaaliga: E mafai ona toe faʻaleleia ma matamata i soʻo se feʻau. Pe na lafoina i se talanoaga a le tagata lava ia poʻo se talanoaga.

Faitau atili: Auala e toe faʻaleleia ai faʻatalatalanoaga VK

Metotia 2: Suʻesuʻe ma VKopt

I le faaopoopo atu i tulaga masani o le 'upega tafaʻilagi o le fesoʻotaiga vavave faʻasoa, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻaopoopoga faʻapitoa mo tagata uma e sili ona lauiloa i Initaneti. O lomiga lata mai o VkOpt e faʻataga ai oe e faʻafoʻisia le vaega o faʻamaumauga na lafoina muamua. O le aoga o lenei metotia e tuusaʻo lava i le taimi o le faʻamaeʻaina o talanoaga.

Manatua: E oo lava i tulaga toe faʻaleleia o le a mafai ona le mafai ona faʻaaogaina.

Download VkOpt mo VKontakte

  1. Tikia ma faapipii le faʻaopoopoga mo le initaneti o le Initaneti. I la tatou tulaga, o le toe faʻaleleia o le faagasologa o le a faʻaalia na o le faataitaiga a Google Chrome.

    Tatala le upega tafaʻilagi faʻafesootai VKontakte pe toe faafouina le itulau pe afai ua maeʻa le fesuiaiga aʻo leʻi faʻapipiʻi le faʻaopoopoga. Afai e manuia le faʻapipiʻi, e tatau ona i ai le uʻamea latalata i le ata i le tulimanu pito i luga.

  2. I le faʻaaogaina o le lisi autū o le punaoa o loʻo fesiligia, faʻafesoʻotaʻi i le itulau "Savali". A maeʻa lena, i luga o le vaega pito i lalo, faʻafefe le kio i luga o le atigipusa.
  3. Mai le lisi ua saunia, filifili "Suʻe le lafoina o savali".

    A e tatalaina muamua lenei lisi pe a uma ona faʻatauina se vaega "Savali" mea e ono misi. E mafai ona e foia le faafitauli e ala i le faapipiiina o le kiona i luga o le ata poʻo le faafouina o le itulau.

  4. I le taimi lava e uma ai le faʻaaogaina o le aitema faʻamaonia, o le a tatalaina le faamalama o le tala "Suʻe le lafoina o savali". O iinei e tatau ona e faʻaeteete faʻaeteete oe lava i foliga o le toe faʻaleleia o le savali i lenei auala.
  5. Togi "Taumafai e toe faʻaleleia savali"e amata ai le faʻatinoga o le suʻesuʻeina ma toe faʻaleleia uma savali mo le isi vaitau o le taimi. O le faʻatinoga e mafai ona faia ai se taimi ese, e fuafua i le aofaʻi o numera o meli na faʻaumatia ma fesoʻotaʻiga o loʻo iai.
  6. Kiliki le ki "Save to file (.html)" e sii mai se pepa faapitoa i luga o le komepiuta.

    Faasaoina le faila mulimuli e ala i le faamalama talafeagai.

    Ina ia maimoa i le tusiga, lea na toe faʻaleleia, tatala le HTML-document download. E tatau ona e faʻaogaina soʻo se masini komepiuta talafeagai poʻo se polokalama e lagolagoina lenei faatulagaga.

  7. E tusa ai ma le faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o lenei galuega VkOpt, i le tele o faʻamatalaga o le a aofia ai igoa, sootaga ma le taimi o le lafoina o feau. I lenei tulaga, e leai foi le tusitusiga poo le ata i lona tulaga muamua.

    Peitai, e tusa lava ma lenei mea i le mafaufau, o loʻo iai pea nisi faʻamatalaga aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e mauaina pepa, ata, pe aoao e uiga i gaioiga na faia e nisi tagata faaaoga i se talanoaga mamao.

Manatua: E le mafai ona toe faʻaleleia fesoʻotaʻiga i masini feaveaʻi. O avanoa uma lava, e aofia ai mea na tatou misia ma sili ona le aoga, e naʻo le atoaga o le tulaga o le saite.

Mafaufau i mea lelei uma ma le lelei o le metotia, e le tatau ona i ai ni faafitauli i lona faaaogaina. O lenei mea e gata mai ai mea uma na maua e le VkOpt faʻaopoopoga e fesoʻotaʻi ma le autu o lenei tusiga, ma o le mea lea matou te faʻatumu ai faatonuga.

Faaiuga

Faʻafetai i se auiliiliga auiliili oa matou faʻatonuga, e mafai ona e vaʻaia le tele o feʻau ma felafolafoaiga a VKontakte na faʻaumatia muamua mo le tasi mafuaaga poʻo le isi. Afai ei ai ni fesili na misi i le taimi o le tusiga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.