Norton Internet Security 22.12.0.104

O le Norton Internet Security o se faʻamatalaga sili ona lauiloa e puipuia ai le puipuiga mai le Symantec. O le taulaiga autu na tuʻuina atu i luga o tagata e faʻaaogaina le Initaneti. Puipui lau komepiuta mai ituaiga uma o siama. E i ai lona puipuiga e 5-la. Norton o loʻo tauivi ma le tele o viruses, spyware, faʻasaoina faamatalaga patino.

I le taimi muamua, na atiae e le au atinaʻe ni oloa puipuia e ese mai le tasi ma le isi. I le taimi nei, ua tuufaatasia uma oloa i le tasi integrated antivirus - Norton Internet Security. E avanoa i ni lomiga se tolu: Standart (Puipuiga o le masini e tasi), Deluxe (Puipuiga e oo atu i le 5 masini) ma Faamaumauga (Puipuiga e oʻo atu i le 10 masini). O lomiga uma e aofia ai le faʻatulagaina tutusa o galuega faavae. Deluxe ma Premium Premium e aofia ai isi faʻalapotopotoga. Mo le faamasaniina ma le antivirus, ua tuuina atu e le kamupani i tagata faaaoga se kopi saoloto o le oloa mo le 30 aso. O le a tatou iloiloina i lenei tusiga.

Vaega saogalemu

E pei o le tele o polokalame antivirus, o Norton Internet Security e tolu ituaiga siaki.
I le filifilia o le auala siaki vave, e siaki ai e Norton nofoaga sili ona vaivai i totonu o le polokalama, faapea foi le nofoaga e amata ai. Ole siaki lea e oʻo ile 5 minute. A e amataina le polokalama, e fautuaina pea e fai se komepiuta komepiuta.

I le atoaga o le laʻasaga, o le polokalama atoa e siaki, e aofia ai faila natia ma teuina. I lenei tulaga, o le a sili atu le umi o le suʻega. Faatasi ai ma le masalosalo o Norton e ofoina atu se avega mamafa i luga o le gaosiga, e sili atu le siakiina o le polokalama i le afiafi.

E mafai ona e faʻasolo le anti-virus ina ia maeʻa le suʻesuʻeina, faʻaaogaina le komipiuta pe alu i le tulaga moe. O nei faʻamaufaʻailoga e mafai ona faʻatutu i le pito i lalo o le faʻatalama sikola.

I le le mafai, o le Norton Anti-Virus o loʻo i ai se seti o galuega sili ona lelei mo le faʻatinoina o se faʻataʻitaʻiga, ae mafai e le tagata faʻapitoa ona fatuina ana lava, lea e mafai ona faʻalauiloa faʻapitoa, ma faʻatasi. E mafai ona e faia se ituaiga o galuega i le tulaga "Siakiina o le vaʻaia".

I le faaopoopo atu i nei galuega tauave, o se masini faapitoa ua fausia i Norton - Norton Power Eraser, lea e mafai ai ona e mauaina mea leaga o loo natia i totonu o le polokalama. A o le i amataina le suʻega, e logoina e le au gaosiga o se tagata tetee sili lea e mafai ona afaina ai nisi polokalama le lelei.

I Norton, o loʻo i ai se isi faʻapipiʻi aoga aoga-Norton Insight. E mafai ai e oe ona vaʻavaʻai ma faʻaalia le saogalemu o latou tulaga. O le tagata puipui e faʻapipiʻiina se masini e faʻaaogaina ina ia le mafai ona vaʻaia uma mea faitino, ae na oi latou ua faʻamaonia mai e le tagata faʻaaogaina.

O le isi vaega o le polokalama o le mafai lea ona faʻaalia se lipoti i le tulaga o lau polokalama. Afai e iloa faafitauli eseese, ua ofo Norton e fai se faasaʻoga. O lenei faʻamatalaga e mafai ona maua mai i le lisi "Ripoti o faʻamaonia". Ou te manatu o tagata masani faʻapitoa o le a fia iloa e vaʻai i lenei vaega.

LiveUpdate Update

O lenei vaega e aofia uma ai faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le faʻafouina o le polokalame. A e amataina le galuega, o le Norton Internet Security e siakiina aunoa ma le siakiina le polokalama mo faʻafouga, faʻatagaina ma faʻapipiʻi ai.

Inisinia faʻamatalaga

I totonu o lenei ogalaau e mafai ona e matamata i mea eseese na tutupu i le polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, faamama mea na tutupu ma tuʻu ai na oi latou e leai se faʻatinoga na faʻaaogaina i mea faitino.

Vaega filifilia

Norton o loʻo tuʻuina atu le malosi e faʻaaoga ai nisi o mea tau puipuiga pe a le manaʻomia e le kalani.

Faailoaina faamatalaga

E toaitiiti ni tagata e mafaufau e uiga i le sao ole filifiliga ole palakalafa. Ae peitai, e taua tele. E matua le fautuaina e ulufale i ki faigofie. Ina ia faʻafaigofie le galuega o le filifilia o se upu faʻaulu, sa faia se faʻaopoopoga i le polokalame Norton Internet Security. "Generator Password Generator". E sili ona lelei le teuina o ki na faia i se malulu malulu malulu, o le mea lea e leai se osofaʻiga i luga o lau faʻamatalaga e matautia.

O le isi eseesega taua i le va o le Norton Security ma isi polokalame anti-virus o le iai lea o ia lava, malulu malulu saogalemu. Ua faamoemoe mo le totogiina o luga o le Initaneti. E teuina faʻamatalaga o pepa faletupe, tuatusi ma faʻauu upu, e otometi ona tumu i ituaiga eseese. O loʻo i ai se isi galuega mo le matamataina o faʻamaumauga i luga o le faʻaaogaina o teu. O le mea moni, e na o le tau sili ona taugofie o le oloa. O lenei vaega e taua tele mo le faatauina mai masani i luga ole Initaneti.

I le ala, afai e alu ese le avanoa e teu ai, e mafai ona faalauteleina mo se totogi faaopoopo.

Tua i tua

E masani lava, pe a uma ona aveese le mea leaga, e amata le faaletonu o le polokalama. I lenei tulaga, ua tuʻuina mai e Norton se mea faʻapitoa. E mafai ona e faia se seti faʻamaumauga e le mafai ona faʻamaonia pe faʻamaonia lau oe. I le tulaga o le tapeina o se faila taua, e mafai ona e toe foi atu i lona uluai seti faigofie e ala i le toe faʻaleleia mai se faʻamaumauga.

Tausiga vave

Ina ia faatelevave le komepiuta, pe a uma le osofaia o se siama, e le afaina ai le faʻaaogaina o le meafaigaluega "Lelei o le Disk". E ala i le faʻaogaina o lenei siaki, e mafai ona e vaʻaia pe manaʻomia le faʻatulagaina o le tino. E tusa ai ma fua faʻatatau, e mafai ona e faia ni faasaʻoga.

O le vaeluaina o vaega e faʻatagaina ai oe e faʻaumatia vave faila le tumau i luga o lau komepiuta ma totonu o le masini.

Mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga, e mafai ona e vaʻavaʻai i le laupepa o le amataina o le polokalama. E faʻaalia uma polokalame e taʻavale aunoa pe a amata Windows. I le aveesea o nisi polokalama le talafeagai mai le lisi, e mafai ona vave faʻavaveina le faʻaogaina vave o le polokalama.

I le auala, pe afai e faigofie mo se tasi ona matamata i fuainumera i se faasologa, ona tuʻuina atu lea e Norton se ituaiga o galuega.

Vaega faaopoopo Norton

O iinei, o le a faʻaaogaina le tagata faʻapipiʻi e faʻafesoʻotaʻi isi masini, ina ia puipuia ai foi i latou. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi e pei o isi komepiuta ma papa ma telefoni feʻaveaʻi Na pau lava le tapulaʻa o le numera o masini e fuafua i le fuafuaga o tau.

Atonu o lenei mea uma lava. A maeʻa ona toe iloilo le polokalame Norton Internet Security, e mafai ona tatou fai atu o se mea e mulimulitaia, puipuia lelei mo lau komepiuta ma isi masini. O sina saoasaoa televave o le galue. Ona o le mea moni o Norton e tele naua mea e maua ai, o le komepiuta e sili atu ona lemu ma e leai se totogi.

Le lelei o le polokalama

  • Tuʻu fua;
  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Faʻamalo le avanoa;
  • Tele isi faʻaaogaga aoga;
  • Maʻea lelei le leaga.

Le lelei o le polokalama

  • Tau maualuga le tau laisene;
  • Manaomia i lalo o le galue le tele o punaoa.

Talia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Norton Internet Security

Talia le lomiga fou o le Deluxe mai le ofisa aloaia.
Talia mai le lomiga lata mai fou mai le upega tafaʻilagi aloaia.

Norton Security Removal Antivirus from Windows 10 Kaspersky Initaneti Comodo Security Internet E faʻafefea ona ave le Kaspersky Internet Security

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Norton Internet Security - o se polokalama lelei e puipuia ai lau komepiuta mai ituaiga uma o siama ma polokalama leaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Antivirus mo Windows
Faʻapupula: Symantec Corporatio
Tau: $ 45
Toa: 123 MB
Gagana: Rusia
Version: 22.12.0.104