Faʻamatalaga Faʻamatalaga Xiaomi Redmi Faʻaaliga 3 PRO (Kenzo)


E pei ona e iloa, o le uluai faʻataʻitaʻiga o se komepiuta a le tagata nei o se tusitala masani. Ona matou faia lea o se masini komepiuta mamanu. Ma i le asō, o se tasi o galuega sili ona taua o se komepiuta o le tusia lea o pepa o tusitusiga, lapatai, ata, ma isi mea tutusa. I le tele o tulaga, o le pusa lauiloa mai le Microsoft Office ua faʻaaoga mo nei faʻamoemoega. Ae o loʻo ia te ia se tagata tauva sili ona lelei i luma o le avanoa avanoa.

O lenei oloa ua amata ona aveesea tulaga mai le lalolagi tele. O le mea moni e faapea i le 2016 na amata ai ona siitia le vaega atoa o le militeli a Italia i le galulue faatasi ma le ofisa avanoa, ua uma ona fai mai tele.

FreeOffice o se pusa talosaga mo le faʻasaʻoina o tusiga, lapatai, sauniuni o faʻataʻitaʻiga, faʻasologa o faʻasologa, ma le galue ma faʻamaumauga. E iai foʻi i totonu o lenei pusa faʻapipiʻi se faʻamatalaga vevela vevela O le mafuaaga autu mo le lauiloa o le Ofisa avanoa e le o lenei seti o oloa faʻapitoa e leai se totogi, ma o lona gaioiga e le itiiti ifo nai lo le Microsoft Office. Ioe, ma mea komepiuta, e sili atu nai lo le tauvaga.

Fausia ma le faʻasaʻoina o tusiga tusiga

O le tusitala o tusitusiga i lenei mataupu ua taua o LibreOffice Writer. O le faatulagaga o pepa e galue ai o le .odt. O se faʻatusa lenei o le Microsoft Word. E tasi le fanua tele mo le faʻataʻitaʻia ma le fatuina o ni tusitusiga i ni faʻatulagaga eseese. I le pito i luga o se laulau faʻatasi ma fonuka, sitaili, lanu, faʻamau mo le faʻaofiina o ata, faʻamatalaga faapitoa ma isi mea. O le mea e maofa ai, o loʻo i ai se ki e faʻatau atu le pepa i le PDF.

I luga o le pito i luga o le laulau o loʻo i ai faʻamau mo upu sailiili poʻo ni fasipepa o tusitusiga i totonu o se pepa, siakiina siaki ma tusitusi e le lolomiina. E iai foi ata mo le faasaoina, tatala ma le fatuina o se pepa. I tafatafa o le auina atu i le PDF, o le lolomiina ma faʻamatalaga muamua o le pepa o loʻo saunia mo le lolomiina.

O lenei laulau e laʻititi ese mai le mea tatou te faʻaaogaina i le Microsoft Word, ae o le Tusitala e sili atu lona lelei nai lo le tagata tauva. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tafatafa o le faʻailoga ma le faʻavasegaina o kulupu filifilia, o loʻo i ai faʻamau mo le fatuina o se faiga fou ma le faʻafouina o tusiga mo le auala ua filifilia. I totonu o le Microsoft Word, e masani lava o se tulaga le lelei se tasi e le faigofie ona sui - e tatau ona e alu i totonu o vao o faatulagaga. O mea uma e faigofie tele.

O le vaega pito i lalo o loʻo i ai foi elemene o le faitauina o itulau, upu, igoa, suiga o le gagana, lapopoa o le itulau (fua) ma isi matāʻupu. E tatau ona fai mai e tele naua elemene i pito i luga ma lalo o paneli nai lo le Word Word. E pei ona fai mai le au atinaʻe, i le Libre Reiter's Office ua aoina uma mea sili ona taua ma talafeagai mo le toe teuteuina o tusitusiga. Ma o finau ma lenei mea e matua faigata. O na galuega e le o faʻaalia i luga o nei paneli poo mea e le o tusia i Tusitala e ono le manaʻomia e tagata masani.

Fausia ma le teuteuina o laulau

E tutusa lenei mea ma le Microsoft Excel ma ua taʻua o le LibreOffice Calc. O le faatulagaga lea e galue ai o .ods. Toeitiiti lava o avanoa uma o loʻo i ai i luga o laulau uma lava e tasi e mafai ona faʻataʻitaʻia pei ona e manaʻo ai - faʻaitiitia le lapoa, vali vali i lanu eseese, fusia, vaevae le tasi cell i ni mea eseese ma sili atu. Toeitiiti lava o mea uma e mafai ona faia i Excel e mafai ona faia i Libra Office Calq. Ae le gata i lea, ua na o ni nai galuega laiti e mafai ona taua e seasea lava.

O le pito i luga e talitutusa ma le tasi i le LibreOffice Tusitala. I lenei foi, o loo i ai se faamau e auina atu ai le pepa i le PDF, lolomiina ma le muai vaaiga. Ae o loʻo i ai foi galuega faʻapitoa mo le galulue faatasi ma laulau. Faatasi ai ma ia mea o le faʻaofiina poʻo le soloia o faʻatau ma koluma. E iai foʻi kulupu faʻapipiʻi i le alu aʻe, alu ifo poʻo le faasologa o le pi faitau.

O le ki lenei e faʻaopopo i le laulau siata. Ae mo lenei elemene o le Libre Office Calc, o mea uma lava e tutusa ma le Microsoft Excel - e mafai ona e filifilia se vaega o le laulau, kiliki i le "Ata" button ma vaai i le otootoga o le siata i koluma filifilia po o laina. Ma le FreeOffice Calc e mafai ai e oe ona faʻaofi se ata i le laulau. I luga o le laulau pito i luga, e mafai ona e filifilia le faatulagaga o le pueina.

O se vaega taua o le galulue faatasi ma laulau o ni fua faʻatatau. O i latou nei o loʻo i ai ma ua ulufale i le faatulagaga tutusa e pei o Excel. I tafatafa o le laina faʻapipiʻi laina o loʻo i ai se matai o galuega e mafai ai e oe vave ona maua le galuega e te manaʻomia ma faʻaaogaina. I le pito i lalo o le faamalama o le faatonu o le laulau o loʻo i ai se laulau e faʻaalia ai le numera o pepa, faatulagaga, fua, ma isi matāʻupu.

O le le lelei o le faasologa o le faasologa mai le Ofisa avanoa e aofia ai le faigata o numera o le faatulagaina o le telefoni. I Excel, o loʻo i ai se faamau faapitoa i le pito i luga. I le LibreOffice Faʻasologa e tatau ona e faʻaaoga se isi faʻalapotopotoga.

Tuuina atu o sauniuniga

O le tutusa tutusa o le Microsoft Office PowerPoint, ua taʻua o LibreOffice Impress, e mafai ai foi ona e faia ni ata mai se seti o tafaoga ma musika i latou. O le faatulagaga o le production o .odp. O le lomiga aupito lata mai o le Libre Office Impress e talitutusa lava ma PowerPoint 2003 pe sili atu foi.

I le pito i luga o le laulau o loʻo i ai faʻamau mo le faʻaofiina o foliga, ataata, laulau ma se penitala mo le tusia e oe lava ia. E mafai foi ona faʻaofi se ata, ata, musika, tusitusiga ma nisi o aʻafiaga ma sili atu. O le vaega autū o le faʻasolosolo e pei o le PowerPoint e aofia ai le lua o fanua - o le ulutala ma le tusiga autu. Ona faʻaaogaina lea e le tagata faʻaoga nei mea uma e pei ona ia manaʻo ai.

Afai i totonu o Microsoft Office PowerPoint, o tafaoga mo le filifilia o animation, transitions, ma slide styles o loʻo i luga, ona i LibreOffice Faʻafiafia e mafai ona e mauaina i latou i le itu. E itiiti lava ni sitaili, e le eseese tele, ae o loʻo i ai pea ma ua matua lelei lava. Filifiliga mo le suiina o le kata iinei o laʻititi foi. Faʻafesoʻotaʻi mea e maua mo le avanoa avanoa Ofisa Impress e matua faigata lava ona maua, ma e le faigofie ona faʻapipiʻi e pei o le PowerPoint. Ae ona o le leai o se totogi mo le oloa, e mafai ona e mafatia ai.

Fausia o ata vane

O le tutusa lenei o le Paint, na o le 2003. FreeOffice Fausia galuega ma le format .odg. O le faamalama o le polokalama lava ia e tutusa ma le faamalama Impress - i le itu o loo i ai foi se laulau e iai ni totoa mo sitaili ma mamanu, faapea foi ma ata ata. I le tauagavale o loʻo i ai se laulau-a-fono mo faatonu o ata tusi. O loʻo i ai faʻamau mo le faaopoopoina o foliga eseese, ataata, ata ma se penitala mo le tusitusi lima. O loʻo iai foʻi kulupu ma laina laina.

O le sili atu nai lo le lomiga lata mai o le Paʻu o le mafai lea ona fatufatu ni tafega. I totonu o le Paʻu, e leai se vaega faapitoa mo lenei mea. Ae i totonu o le Libra, o le Drow Office ei ai se faʻamatalaga faapitoa lea e mafai ona e maua ai fuainumera autu mo tafega. E faigofie tele lenei mea mo tagata fai polokalame ma i latou o loʻo fesoʻotai atu i tafega.

E iai foi le avanoa e galue ai i ni mea se tolu. O le isi mea sili ona lelei o le Ofisa avanoa i le avanoa i luga o le Paintusi o le mafai lea ona galulue faʻatasi ma le tele o ata. E faʻaaogaina e tagata o loʻo faaaogaina le Pepa Paʻu se polokalame mo le galulue faʻatasi ma ni ata se lua.

Faʻasologa o Faʻatulagaga

O le avanoa avanoa avanoa e iai se faʻasologa faʻapitoa e faʻataʻitaʻia ai le tusi talosaga ua taua o le Math. E galue ma faila faila .odf. Ae e taua tele i totonu o le Libra Office Mat le faʻataʻitaʻiga e mafai ona tusia e faʻaaogaina ai se code faapitoa (MathML). O lenei tulafono faʻapitoa foi e talafeagai i polokalame e pei o Latex. Mo faʻatusatusaga faʻatusa, ua faʻaaogaina le mathematica iinei, o lona uiga, o se komepiuta o le algebra komepiuta lea e masani ona faʻaaoga i le inisinia ma le matematika. O le mea lea, o lenei meafaigaluega e sili ona aoga mo i latou o loʻo auai i faʻataʻotoga saʻo.

O le vaega pito i luga o le vitio Freevaptice Math e matua laugatasia - o loʻo i ai faʻamau mo le teuina, lolomiina, pasia, suia o suiga ma sili atu. E i ai foi ki e faʻafeiloaʻi i totonu ma fafo. O faʻatinoga uma e faʻatino i vaega e tolu o le faamalama o le polokalama. O le muamua oi latou o loʻo i ai le fua faʻatatau muamua. O i latou uma ua vaevaeina i vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le faʻatonuina / faʻasolosolo, gaoioiga i seti, galuega, ma isi. Lenei e tatau ona e filifilia le vaega o manaomia, ona fai lea o le fuainumera manaomia ma kiliki i luga.

A maeʻa lena, o le a faʻaalia le fua i le vaega lona lua o le faamalama. O se faʻataʻitaʻiga faʻatino lenei. Ma le mea mulimuli, o le vaega lona tolu o se faʻataʻitaʻi faʻatusa. O le mea lea e faʻaaogaina ai le code MathML faapitoa. Le fatuina o faʻatonuga e te manaʻomia e faʻaaogaina ai faamalama uma e tolu.

E tatau ona fai mai o loʻo i ai foi i le Microsoft Word se faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina ma faʻaaogaina foi le gagana MathML, ae e le o vaʻaia e tagata faʻaoga. E na o latou foliga vaaia o le faʻataʻitaʻiga ua maeʻa. Ma ua toetoe lava tutusa ma Math. Lelei poʻo le leaga - na faia e le au foafoa o Open Office le faia o se isi faatonu faʻatonu, filifili mo tagata taʻitoʻatasi. E leai se maliega i lenei mataupu.

Fesoʻotaʻi ma fatu faʻamaumauga

FreeOffice Base o se faʻataʻitaʻiga saoloto o Microsoft Access. O le faʻatulagaga o lenei polokalama o le .odb. O le faamalama autu o le aga masani lelei ua faia i se faiga e sili ona laitiiti. E tele ni paneta e nafa ma elemene o latou faʻamaumauga, o galuega i totonu o se faʻamaumauga patino, faʻapea foʻi ma mea o loʻo filifilia i le elemene filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le "Lisi" elemene, o galuega e pei o le fatuina i le mamanu ma le faʻaaogaina o se vaituitu'āiga, faapea foi ma le faia o se vaaiga e avanoa. I le laulau "Laulau" i lenei mataupu, o le anotusi o laulau i totonu o le faʻamaumauga ua filifilia o le a faʻaalia.

O le mafai ona fatuina le faʻaaogaina o le masini ma e ala atu i le mamanu mode o loʻo avanoa foi mo fesili, fomu ma ripoti. O fesili i inei e mafai ona fatuina i le mode SQL. O le faagasologa o le fatuina o elemene o loʻo i luga o le 'aufaʻamatalaga e itiiti si ese nai lo le Access Microsoft. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fatuina se fesili i le mamanu mamanu, o le polokalama o le polokalama e faʻaalia ai le tele o faʻafanua masani, e pei o se fanua, se pseudonym, se laulau, visibility, se faitioga, ma nisi o faʻalapotopotoga mo le faʻaofiina o se faʻatonuga OS. E le tele ni faʻalapotopotoga i Microsoft Access. Ae ui i lea, o le toʻatele oi latou e toetoe lava o taimi uma e leai se aoga.

O le pito i luga o loʻo i ai foʻi kulupu mo le fatuina o se pepa fou, faʻasaoina le database, table / query / report form, ma le faʻasologa. O iinei, foi, o se faiga e sili ona faatauvaa o loo tausia - naʻo le sili ona taua ma talafeagai e aoina.

O le faʻaaogaina sili o LibreOffice Base i luga o Microsoft Access o lona faigofie. O se tagata e leai se poto masani o le a le vave malamalama i le faʻaogaina o oloa gaosi a Microsoft. A e tatalaina le polokalama, e na o le tasi le laulau e masani ai. O mea totoe uma o le a ia sailia. Ae i le Access o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ua saunia mo faʻamaumauga.

Faamanuiaga

  1. Uma faigofie le faʻaogaina - o le afifi e lelei atoatoa mo tagata faʻapitoa.
  2. Leai se totogi ma se punaoa tatala - e mafai e tagata atiae ona fatuina a latou lava afifi e faavae i luga o le tulaga avanoa Ofisa avanoa.
  3. Gagana Rusia.
  4. O loʻo galue i luga o le tele o auala faʻaogaina - Windows, Linux, Ubuntu, Mac OS ma isi faiga faʻavae e faavae i UNIX.
  5. Manaoga o mea laiti - 1.5 GB o le avanoa vaʻavaʻa saoloto, 256 MB o le RAM ma le Pentium-processor processor.

Faʻafitauli

  1. E le o le lautele lautele e pei o polokalama i le Microsoft Office suite.
  2. E leai ni faʻatusatusaga o nisi o talosaga o loʻo aofia ai i le Microsoft Office pusa - mo se faʻataʻitaʻiga, OneNote (api) poʻo le Faʻasalalau mo le fatuina o lomiga (tamaitusi, pepa lautele, ma isi).

O le avanoa avanoa e sili ona lelei e sui ai mo le Microsoft Office taugata i le taimi nei. Ioe, o polokalama o loʻo i totonu o lenei pusa e foliga le manaia ma matagofie, ma o loʻo i ai nisi o galuega, ae o loʻo i ai mea sili ona taua iinei. Mo mea tuai pe na o le vaivai foi o komepiuta, o le Ofisa avanoa e na o se laina ola, aua o lenei pusa e itiiti lava lona manaomia mo le polokalama o loo faagasolo ai. O le taimi nei e sili atu tagata ua fesuisuiaʻi i lenei afifi ma e le o toe mamao ona tatou faʻamoemoe lea o le a faʻaulosia e le LibreOffice le Microsoft Office mai le maketi, aua e leai se tasi e manaʻo e totogi se nusipepa matagofie.

Maua le Libre Office mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

E faʻapefea ona fai se laupepa i le Ofisa o le Faletusi Pusa o le tau o le tau. FreeOffice vs OpenOffice. O fea e sili atu? Faʻafefea ona numera itulau i le Libra Office Tatala ata i le ODG format

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FreeOffice o se tulaga malosi o le ofisa, lea e lelei ma, sili atu ona taua, o se saolotoga e leai se saolotoga i le taugofie a Microsoft Office.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻamaumauga Tusitusi mo Windows
Faʻapupula: O le Faavae Foundation
Tau: Faʻatau
Toa: 213 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.0.3