Faʻafefea ona sui le laupapa meli e aunoa ma le toe faʻaofiina o le Windows 7

O nisi tagata faaaoga e le maua le toʻa i le tulaga masani. "Taskbar" i le Windows 7. O nisi oi latou o loʻo taumafai e avea ma tulaga tulaga ese, ae o isi, i se isi itu, e manaʻo e toe faʻafoʻisia le masani masani o auala muamua. Ae aua neʻi galo e ala i le faʻapipiʻi lelei o lenei elemene elemene mo oe lava, e mafai foi ona e faʻaleleia le lelei o le fegalegaleai ma le komepiuta, lea e mautinoa ai le sili atu ona aoga galuega. Seʻio tatou vaʻai pe faʻapefea ona e suia "Taskbar" luga o komepiuta ma le OS faʻamaonia.

Vaʻai foi: Auala e suia ai le Amataga amata ile Windows 7

Auala e suia ai le "Taskbar"

Aʻo lei oʻo i le faʻamatalaga o filifiliga mo le suia o le mea suʻesuʻeina o le atinaʻe, seʻi o tatou suʻeina pe oa ni elemene patino o le a mafai ona suia:

  • Lanu;
  • Ata tetele;
  • Poloaiga faʻavae;
  • Tulaga e faatatau i le lau.

E le gata i lea, tatou te iloiloina auiliiliga auala eseese o le liua o le elemene suʻesuʻeina o le atinaʻeina o le polokalame.

Metotia 1: Faʻaali i le faiga o Windows XP

O nisi tagata faʻapitoa o loʻo masani i le faʻaogaina o Windows XP poʻo Vista, e oʻo lava i luga o le Windows OS fou fou 7 latou te mananaʻo e mataʻitu ia elemene masani masani. Mo i latou o loʻo i ai se avanoa e sui ai "Taskbar" e tusa ai ma manaoga.

  1. Kiliki "Taskbar" kiliki saʻo le kuki (PKM). I le lisi autu, taofi le filifiliga ile mea "Meatotino".
  2. O loʻo tatala matala o atinaʻe. I le gaioiga malosi o lenei faamalama, e tatau ona e faia se faasologa o togafiti faigofie.
  3. Siaki lenei atigipusa "Faaaoga tamai ata". Lisi i lalo "Pātini ..." filifili se filifiliga "Aua le faʻavae". Ona kiliki lea o elemene i le faasologa. "Faaaoga" ma "Lelei".
  4. Faʻaaliga "Taskbar" e fetaui ma lomiga muamua o Windows.

Ae i le faamalama meatotino "Taskbar" e mafai ona e faia isi suiga i le elemene faʻamaonia, e le tatau ona fetuunai i le atinaʻe o Windows XP. E mafai ona e suia ia ata e ala i le faia o tulaga faʻasolo pe laʻititi e ala i le le siakiina poʻo le ticking o le atigipusa fetaui; faʻaaoga seisi faatulagaga o le faʻavaeina (faʻavae kulupu, vaega pe a faʻatumu, ae le o le kulupu), filifili le filifiliga mai le lisi pa'ū; otometi le natia le kulupu i le siakiina o le atigipusa i tafatafa o lenei nofoaga; faʻaagaoioi le filifiliga AeroPeek.

Metotia 2: Suia le lanu

E i ai foi tagata e le o faamalieina i le lanu oi ai nei o le atinaʻe elemene suʻesuʻeina. I le Windows 7 o loʻo i ai meafaigaluega e mafai ai ona e faia se suiga i le lanu o lenei mea faitino.

  1. Kiliki "Papamaa" PKM. I le lisi e tatala ai, ia faʻafefea i "Faʻatinoga".
  2. I lalo o le atigi meafaigaluega faʻaalia "Faʻatinoga" alu i totonu o le aitema "Lanu mata".
  3. O se meafaigaluega na faʻalauiloaina lea e mafai ai ona e suia e le gata o le lanu o pupuni, ae faapena foi "Taskbar"mea tatou te manaʻomia. I le pito i luga o le faamalama, e tatau ona e faʻamaonia se tasi o le sefuluono lanu na tuʻuina atu mo le filifiliga, e ala i le kiliki i le sikuea fetaui. I lalo ifo, e ala i le siakiina o le atigipusa, e mafai ona faʻagaoioia pe faʻagata le malamalama. "Taskbar". Faatasi ai ma le mea e faʻaalu ai, e oʻo lava i le maualalo, e mafai ona e fetuunai le malosi o lanu. Ina ia sili atu le puleaina o le faʻaalia o le valivali, kiliki i le elemene "Faaali atu lanu lanu".
  4. Meafaigaluega faaopoopo o le a tatalaina i foliga o tagata e faʻafefe. O le siitiaina oi latou i le agavale ma le taumatau, e mafai ona e fetuunai le maualuga o le susulu, saturation ma le fua. A uma ona faia uma tulaga talafeagai, kiliki "Faasaoina Suiga".
  5. Valivali "Taskbar" o le a suia i le filifiliga filifilia.

E le gata i lea, o loʻo i ai se numera o polokalama lona tolu o loʻo mafai ai foʻi ona e suia le lanu o le atinaʻe elemene o loʻo tatou suʻesuʻeina.

Lesona: Suiga o lanu o le "Taskbar" i le Windows 7

Metotia 3: Ave le "Taskbar"

O nisi tagata faaaoga e le o faamalieina i le tulaga "Taskbar" i le Windows 7 e le mafai ma e latou te mananaʻo e faʻanofo i le taumatau, agavale poʻo luga o le lau. Seʻio tatou vaai i le auala e mafai ai ona fai lenei mea.

  1. Alu i le ua masani ai i matou Metotia 1 meatotino faamalama "Taskbar". Kiliki i le lisi pa'ū. "O le tulaga o le laulau ...". Ua faʻatulagaina le tau faʻagata. "Lalo".
  2. A uma le kilikiina o le elemene faʻamaonia, o le ae maua ni avanoa se tolu e maua ai avanoa:
    • "Agavale";
    • "Taumatau";
    • "Luga".

    Filifili le mea e fetaui ma lou tulaga manaomia.

  3. A maeʻa ona sui le tulaga ina ia faʻaaogaina ia vaega fou, kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  4. "Taskbar" o le a suia lona tulaga i luga o le lau e tusa ai ma le filifiliga filifilia. E mafai ona e toe faafoi atu i lona tulaga muamua i le auala tutusa lava. E le gata i lea, e mafai foi ona maua se tali talitutusa e ala i le tosoina o lenei elemene eletise i le nofoaga manaomia i luga o le mata.

Metotia 4: Faʻaopoopoina o le "Meafaigaluega"

"Taskbar" e mafai foi ona suia e ala i le faaopoopo i ai o se mea fou "Pupuni o meafaigaluega". Sei o tatou vaai pe faapefea ona faia lenei mea i se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

  1. Kiliki PKM e "Taskbar". I le lisi e tatala, filifili "Paneli". O se lisi o mea e mafai ona e faʻaopopo e tatalaina:
    • Sootaga;
    • Tuatusi;
    • Laulau galuega;
    • Tablet PC Faʻasalalau Faʻatonu;
    • Pusa gagana

    O le elemene mulimuli, i le avea ai o se tulafono, ua uma ona faʻaaoga e ala i le lē mafai, e pei ona faʻaalia e se siaki e lata ane i ai. Ina ia faaopoopo se mea fou, ia kiliki i luga o le filifiliga e manaʻomia.

  2. O le a faʻaopoopoina le aitema filifilia.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e tele filifiliga mo suiga "Pupuni o meafaigaluega" i le Windows 7. E mafai ona suia le lanu, tulaga o elemene ma le tulaga lautele e fesoʻotaʻi ma le mata, faʻapea foʻi ma faʻaopopo mea fou. Ae le o taimi uma o lenei suiga ua na o ni mea matagofie matagofie. O nisi mea e mafai ona sili atu ona faigofie le puleaina o komepiuta. Ae o le mea moni, o le faaiuga mulimuli e uiga i le suia o le le amanaiaina ma le auala e faia ai e faia e se tagata faʻapitoa.