Talia musika i luga ole Android

Modern smartphone smartphone po o le papalama e mafai ona faʻaaoga e avea o se tagata fai faasalalauga feaveaʻi. Ae ui i lea, e le mafai ona maua na o nai leo tata. Faʻafefea ona tuʻuina atu musika iina?

Avanoa auala e sii ai musika i le Android

Ina ia siiina musika i lau telefoni Android, e mafai ona e faʻaaogaina tusi-tolu, download mai i luga o uepisaite, poʻo le fesiitaiga ua uma ona sii mai pese mai lau komepiuta. Afai o le ae faʻaaogaina ni saite po o se isi vaega e faʻaaogaina ai musika, ia mautinoa e siaki lo latou talaaga (faitau iloiloga). O nisi o saite e mafai ona e sii mai ai musika e mafai ona maua i nisi taimi masini e le manaʻomia i luga o lau telefoni.

Metotia 1: Uepisaite

I lenei tulaga, o le faagasologa o le download e le ese mai le tutusa, ae o se komepiuta. O le faatonuga e faapenei:

  1. Tatala soʻo se 'upega tafaʻilagi i luga o lau telefoni.
  2. I le pusa saili, ulu i le fesili "download musika". E mafai ona e faaopoopo i ai le igoa o le pese / tusiata / album, po o le upu "saoloto."
  3. I taunuuga o sailiga, alu i se tasi o nofoaga e ofoina mai e sii ai musika mai ai.
  4. O nisi o saite atonu e manaʻomia oe e lesitala ma / poʻo le faʻatau mai o se saofaga totogi. E te filifili - pe faʻatau / resitala i lenei 'upega tafaʻilagi. Afai o loʻo e filifili pea e lesitala / totogi se saofaga, ia mautinoa e te vaʻavaʻai mo iloiloga o isi tagata e uiga i le mea e fiafia i ai.
  5. Afai e te maua se upega tafailagi e mafai ona e siiina ai musika mo le saʻoloto, ia maua le pese sao i luga. E masani lava i luma o lona igoa o le a avea ma se atigipusa o le download po o le tusiga "download".
  6. O le a faʻasalalau le mea o le a fesiligia ai e le masini pe o fea e teu ai le faila na sii mai. E mafai ona tuʻu le faʻailoga e pei o se mea e le mafai.
    Lapataiga! Afai e tele naua faasalalauga ma pop-up windows i luga o le 'upega tafaʻilagi e te maua ai musika mo le saʻolotoga, matou te le fautuaina e sii mai se mea mai ai. E ono tupu lenei mea i le siakiina o siama ile masini.

Metotia 2: Kopi mai le komepiuta

Afai ei ai sau musika i luga o se komepiuta e te manaʻo e teu atu i se masini Android, e mafai lava ona e faʻaliliu atu. Ina ia faia lenei mea, faafesootai le komepiuta ma le masini e faaaoga ai le USB po o le Bluetooth.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se telefoni po o se papa i se komepiuta

A maeʻa le sologa lelei, faʻaaoga lenei faʻatonuga (talanoa i le faʻataʻitaʻiga o le fesoʻotaʻi atu i le USB):

  1. I luga o lau komepiuta, alu i le pusa lea na e teuina ai le musika e te manaʻo ai.
  2. Faʻasani-saʻo i le faila manaʻomia. E mafai ona e filifilia faila e tele. Ina ia faia lenei mea, taofi i lalo Ctrl ma filifili faila e manaʻomia i le 'aufaʻatasi o le kuki. Afai e te manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le pusa atoa i le musika, ona e filifilia atoa lea.
  3. A e kiliki i aitema ua filifilia i le kī saʻo o le kio, e tatau ona e taʻalo se lisi o mea e te manaʻomia e filifili ai "Auina atu".
  4. O le isi vaega o le a faʻaalia, o fea o mea uma e te manaʻomia e kiliki ai le igoa o lau masini Android.
  5. Afai e le aoga lenei metotia ma o lau masini e le i totonu o le lisi, ona faʻalauiloa lea o elemene ua filifilia i le masini. Ae ole a fesoʻotaʻi, e tatau ona i ai lana atigipusa i le itu tauagavale. "Saili". Faʻaliliuina faila i le.
  6. E mafai e le komipiuta ona talosagaina le faʻamaoniga Faamautu.

Metotia 3: Kopi e ala i le Bluetooth

Afai o faʻamatalaga e te manaʻomia o loʻo i luga o se isi masini Android ma e leai se avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai e faʻaaoga ai le USB, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaogaina o le Bluetooth. Faatonuga mo lenei metotia e faapenei:

  1. Liliu le Bluetooth i masini e lua. I luga o le Android, e mafai ona fesuisuiaʻi le Bluetooth e ala i le taoto i lalo o le tapuni ma faʻamau ma kiliki i luga o le mea e manaʻomia. E mafai foi ona faia lenei mea e ala i "Faʻatonu".
  2. I luga o nisi masini, faʻaopoopoga i le Bluetooth lava ia, e te manaʻomia e mafai ai ona faʻaalia mo isi masini. Ina ia faia lenei mea, tatala "Faʻatonu" ma alu i le Bluetooth.
  3. O le vaega o loʻo faʻaalia ai le igoa o lau masini. Kiliki ma filifili "Faʻatonu le faʻaalia mo isi masini".
  4. E tutusa ma le laasaga muamua, faia mea uma i le masini lona lua.
  5. O se masini lona lua e tatau ona i ai i le pito i lalo o masini e maua mo le fesoʻotaʻiga. Kiliki ma filifili "Tuufaatasia"a le "Sooga"I nisi o faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faia le fesoʻotaʻiga i le taimi o le faʻaliliuina o faʻamatalaga.
  6. Saili le pese e te manao e teu i lau masini. Faʻalagolago i le faʻaogaina o le Android, e tatau ona e kiliki i se faamau faapitoa ile pito i lalo poʻo le pito i luga.
  7. Filifili nei le metotia faaliliu "Bluetooth".
  8. O se lisi o masini fesoʻotaʻi o le a faʻaalia. E tatau ona e filifili po o fea e te manaʻo e auina atu le faila.
  9. I luga o le masini lona lua, o le a oso aʻe se faamalama faapitoa, o fea e te manaʻomia ai le faʻatagaga e maua ai faila.
  10. Faatali seia maeʻa le faila. A maeʻa, e mafai ona e motusia le fesoʻotaʻiga.

O lenei metotia e mafai foi ona faʻaaoga e fesiitai ai faʻamatalaga mai le komepiuta i le telefoni.

Metotia 4: Talosaga Tolu

I le Maketi Taʻaloga o loʻo i ai tusi faʻapitoa e mafai ai ona e siiina musika i lau masini. O le tele o taimi, e tufatufa atu mo se pili pe manaʻomia oe e faʻatau se totogi totogi i le lumanaʻi. Sei o tatou tilotilo i nai polokalama faapena.

CROW Player

O lenei pule leo e mafai ai e oe ona sii saʻo musika mai Vkontakte, faʻaopoopo e le manaʻomia ona e totogiina se mea mo ia. Ae ui i lea, ona o le faigamalo na faia e le VK talu ai nei, o nisi pese atonu e le o avanoa. O le talosaga e tele foi ni faʻasalalauga.

TALI LE FAATINO LAGI

Mo le siiina o musika mai VK e ala i lenei talosaga, e tatau ona e faʻaaoga le faatonuga lenei:

  1. Tii le app ma tatala. Muamua e tatau ona e ulufale i lau itulau ile VK. E tatau ona matou ulufale atu i se igoa ole igoa ma le upega tafailautusi. E mafai ona e faʻatuatuaina lenei talosaga, talu ai o loʻo i ai le toʻatele o tagata maimoa ma le tele o iloiloga lelei i le Play Market.
  2. A uma ona e ulufale i le upufaʻaiga ma le saini, e mafai e le talosaga ona talosaga nisi faʻatagaga. Tuuina atu ia i latou.
  3. Ua e ulufale nei i lau itulau e ala i CROW Player. O au lipine leo o loʻo faʻafetaui. E mafai ona e faʻalogo i soo se tasi oi latou, faʻaopoopo pese fou e faʻaaoga ai le sailiga ma se faʻamaonia faapitoa.
  4. Ina ia sii mai, e tatau ona e filifilia se pese ma tuu e taalo ai.
  5. E lua filifiliga: e mafai ona e faʻasaoina le pese i le tusi talosaga pe teu i le telefoni. I le tulaga muamua, e mafai ona e faʻalogo i ai e aunoa ma le Initaneti, ae na o le CROW Player. I le tulaga lona lua, o le auala o le a faigofie ona sii mai i le telefoni, ma e mafai ona e faʻalogo i ai e ala i soʻo se tagata taalo.
  6. Ina ia faasaoina musika i le tusi talosaga, e tatau ona e kiliki i le ata o le ellipsis ma filifili "Faasaoina". O le a otometi lava ona teuina i totonu pe afai e faʻalogo soo i ai.
  7. Ina ia teu i lau telefoni poʻo le SD card, e tatau ona e kiliki i le ata i foliga o se card SD, ona filifili lea o le pusa o le a faʻaola ai le pese. Afai e leai se faʻamaufaʻailoga, kiliki i le ellipsis ma filifili "Faʻamalo i mafaufauga faʻapitoa".

Zaitsev.net

O iinei e mafai ona e sii mai ma faʻalogologo i musika e leai se totogi, lea e teuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le talosaga. Soo se pese e te fiafia i ai e mafai ona sii mai pe teu i le manatuaina o le talosaga. Na o le pau lava le leaga o le i ai o faʻasalalauga ma se seti o pese (aemaise lava o taʻaloga laiti).

Download Zaitsev.net

O le faatonuga mo lenei talosaga e faapenei:

  1. Tatala le tusi talosaga. Ina ia maua le ala o loʻo manaʻomia poʻo le tusiata, faʻaoga le sailiga ile pito i luga o le talosaga.
  2. Liliu le pese e te manaʻo e sii mai. Faʻafeagai i le igoa o le faailo, kiliki i luga o le fatu icon. O le pese o le a faʻaolaina i le mafaufauga o le tusi talosaga.
  3. Ina ia faasaoina se ala i le mafaufau o le masini, taofi lona igoa ma filifili le mea "Faasaoina".
  4. Faʻamanino le pusa o le a faʻaola ai le pese.

Yandex Musika

O lenei talosaga e leai se totogi, ae ina ia mafai ona faʻaaogaina, e tatau ona e faʻatau mai se totogi faʻapitoa. E i ai se vaitaimi o le faamasinoga o le masina e tasi, lea e mafai ai ona e faʻaogaina le sili atu o galuega tauave o le talosaga e aunoa ma se totogi. Aepeitaʻi, e tusa lava pe maeʻa le totogiina o se saofaga, e mafai ona e faʻasaoina musika i le mafaufau o le masini ma faʻalogo i ai na o le talosaga lenei. O le togiina o pese filifilia i se mea o le a le aoga, talu ai o le a faʻamaufaʻailogaina.

Talia le Yandex Music

Seʻi tatou tilotilo i le faʻaaogaina o le Yandex Music e mafai ona e faʻasaoina se pese i le masini ma manatua ai e aunoa ma se initaneti:

  1. Faaaoga le sailiga e suʻe musika e fiafia i ai oe.
  2. I luma o le igoa o le pese, kiliki i luga o le ellipsis icon.
  3. I le lisi faʻaiʻu, filifili le aitema "Download".

Na toe iloiloina e le tusiga auala autu e teu ai musika i se telefoni feaveaʻi. Ae ui i lea, o loʻo i ai isi tusi talosaga e mafai ai e oe ona siiina ni taʻavale.