Faʻaliliu le voluma e ala i le lisi o inisinia i le Android

E tatau ona iai ni polokalama faʻapitoa e mafai ona e galue ai, e tatau ona i ai ni mea faʻapitoa. O se tasi lea o mea e manaʻomia muamua mo le tuputupu ae ma le alualu i luma o le gaosiga. O se faʻataʻitaʻiga lelei o ia ituaiga masini komepiuta o le polokalama mai tagata atiae Rusia K3-Furniture.

K3-Meafale o se seti o polokalama e aofia ai se seti atoa o faʻaoga-meafaigaluega e faʻamautinoa le galuega a tagata tomai faapitoa i le mamanu ma le faʻataʻitaʻiga, sauniuniga mo le gaosiga ma le faʻatau atu o meaafale. O lenei oloa e le tufatufaina atu mo le leai o se totogi, ae i luga o le 'upega tafailagi o le atinaʻe e mafai ona e sii mai se faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalama mo le fausiaina o mamanu

K3-Furniture-PKM

O lenei vaega mo le mamanu o meaafale, atonu o le seti sili ona atoatoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei komiti e mafai ai ona e fatuina se mamanu, fuafua le gaosiga ma le faʻatau atu. K3-Mebel-PKM atonu e galue tutoatasi. E mafai ona faʻaaogāina e laʻititi uma ma atinaʻe tetele.

Faatasi ai ma lenei polokalama, e mafai ona e faia se faʻamatalaga saʻo o le poloketi, tusia ata faʻataʻitaʻiga, i se taimi vave lava e mafai ai ona fatuina ni galuega maualuga ma le tagata faʻatau. Faʻapipiʻi faʻapitoa ia mea faʻapipiʻi, ma siaki ai faʻataʻitaʻiga taitasi mo le saʻo o le faʻapotopotoga.

K3-Furniture-Open

I le faʻaaogaina o le K3-Mebel-Cutting module, o pepa tipi mo pepa gaosi o loʻo gaosia, ma faʻaaoga mea e faʻaaoga ma toega o loʻo i ai i totonu o faʻatau. O le module e mafai ona faʻaitiitia le tau o mea. E le gata i lea, o lenei polokalame e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga ma isi atinaʻe, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina se poloketi mai le PKM i K3-Mebel-Cut, ona faʻafeiloaʻi lea o le faʻamatalaga e uiga i le seleseleina o taunuʻuga i polokalama faakomepiuta.

Afai e talafeagai, e mafai ona e faʻalavelave i le polokalama ma fai ni a oe lava fetuunaiga.

K3-Furniture-Salon

Ua mamanuina lenei atinaʻe e galue ai faʻatasi ai ma tuʻutuʻuga taʻitasi, faʻapea foʻi faleoloa e faʻatau atu mea masani, meafale faʻapitoa. K3-Furniture-Salon e aofia ai le tele o faʻamaumauga o tamaiti, umukuka, potu nofo, ofisa ma isi meafale. O faʻamaumauga e faʻafouina ma faʻafouina faʻafou. I le Basis-Furniture Maker, e tatau ona faʻatau ese lenei vaega.

E le gata i lea, o le K3-Furniture-Salon module e mafai ai e oe vave ona faia se faʻataʻitaʻiga o oloa i le tagata o loʻo faʻaogaina, ma ia malamalama uma i ona manaʻoga. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaalia le oloa i le faʻatulagaina o photorealistic.

K3-Furniture-AMBI

O le Module K3-Mebel-AMBI (Automation of Small Business) e taulai tonu lava i atinaʻe laiti. O lenei polokalama e aofia uma ai mea faigaluega talafeagai mo galuega faʻaopoopoina o le atinaʻe, ae o loʻo i ai pea ni tapulaʻa pe a faʻatusatusa i le tele o K3-Furniture: o faʻataʻitaʻiga, faʻamaumauga, faletusi ua naʻo mo pisinisi laiti ma pisinisi. I lenei mea e mafai foi ona e fatuina se ata faataitai o oloa, fuafua le tau ma fesiitai le poloaiga mo le gaosiga. K3-Mebel-AMBI ei ai se faigofie faigofie, lea e matua faʻamalosia ai le galuega i le polokalama.

Faʻapitoa:

1. Faʻaaogaina o galuega masani;
2. Fesoʻotaʻiga faʻapitoa;
3. Se seti tele o meafaigaluega faʻaonaponei mo masini tau pisinisi;
4. Faiga faʻavae mo le atinaʻe;
5. gagana Rusia.

Faʻafitauli:

1. Faigata le faʻaopopoina o vaega faaopoopo.

K3-Meafale o se mamanu telefoni feaveaʻi e mafai ai e oe ona faʻaaoga le gaosiga o meaafale ma faʻaitiitia le tau o le atinaʻe. O le ofisa aloaia o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o nisi o modules o le polokalama. O laʻasaga taʻitasi o le tino e mafai ona faʻatulagaina faʻamaonia mo le atinaʻe o le a faʻaaogaina ai. O se vaega lenei o K3-Furniture.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o K3-Furniture

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Fale o le BCAD Astra Designer Furniture Matou te faatulagaina meafale i le Interior Design 3D Stolplit

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
K3-Meafale o se vailaʻau faʻapitoa faʻapitoa mo le masiniina o le gaosiga o meaafale, lea e mafai ai foi ona faʻaititia le tau o atinaʻe.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: K3
Tau: $ 368
Toa: 1131 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.3