Faʻailoa atu i se tagata i le Odnoklassniki

O le Android operating system, lea o loʻo tele ai telefoni feaveaʻi ma papa, o loʻo i ai i totonu o ana auupega autu na o meafaigaluega masani ma e tatau ai, ae le o taimi uma lava e maua ai le tele o tusi talosaga. O isi o loʻo faʻapipiʻiina e ala i le Google Play Store, lea e sili ona iloa e le tagata faʻaaogaina masini feaveaʻi masini feaveaʻi. Ae o la tatou tusiga i aso nei e tuuto atu i tagata amata, oi latou na muamua feiloai i le OS OS ma le faleteuoloa ua faʻapipiʻiina i ai.

Faʻapipiʻi i masini e le o faʻamaonia

E ui lava i le mea moni o Google Play Market o le fatu o le polokalama faʻaaogaina Android, o loʻo misi i nisi masini feaveaʻi. O se tulaga le lelei o tupe toe faafoi ua ofoina atu i le telefoni ma fualaau e faamoemoe mo le faatauina atu i Saina. E le gata i lea, o loo iai le faleoloa o le initaneti i le tele o faʻamaumauga faʻapitoa, lea mo le tele o masini e na o le filifiliga lava mo le faʻafouina poʻo le faʻaleleia atili o le OS. O le mea e lelei ai, i nei tulaga taʻitasi, o le faafitauli e faigofie ona faʻapipiʻi. E faʻapefea ona faʻamatalaina i tala eseese i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapipiʻi le Google Play Store i luga o masini Android
Faʻapipiʻiina o Google i le maeʻa o le firmware

Faatagaina, resitalaina ma faaopoopo le tala

Ina ia amata faʻaaoga saʻo le Faleoloa Store, e tatau ona e ulufale i lau Google account. E mafai ona faia lenei mea i totonu o le polokalama o le Android, ma tuusao i le faleoloa o le initaneti. O faʻamatalaga tau faʻamatalaga ma le gaogao i totonu sa mafaufauina muamua.

Faʻamatalaga auiliili:
Tusi resitalaina o se tala i le Google Play Market
Saini i totonu o lau Google i luga o lau masini Android

O nisi taimi e toʻalua pe sili atu tagata e faʻaaoga se telefoni po o se laupepa, o le manaʻomia e faʻaaoga faʻamatalaga e lua i luga o le masini e tasi, mo se faataitaiga, o le tagata lava ia ma le galuega, e le seasea. I nei tulaga taʻitasi, o le fofo pito sili ona lelei o le faʻafesoʻotaʻi le tala lona lua i le faleoloa o le faleoloa, a maeʻa e mafai ona e fesuiai i le va oi latou i se tasi tap i luga o le lau.

Faitau atili: Faʻaopoopoina o se tala i le Google Play Store

Faʻasalalauga

Taʻaloga Maketi ua saunia mo le faʻaaoga vave pe a uma le faʻalauiloa ma le faʻatagaga i lau Google, ae peitai ina ia mafai ona pulea lana galuega, e aoga tele le faia o se mea muamua. I mataupu lautele, o lenei faiga e aofia ai le filifilia o le filifiliga mo le faafouina o talosaga ma taaloga, faaopoopoina o se auala e totogi ai, fetuutuunai o le aiga, avanoaina o se upufaʻaiga, fuafuaina o faʻataʻitaʻiga o matua, ma isi. E le gata i nei mea uma e tatau ona faʻamalosia, ae oi latou uma na tatou muai mafaufau i ai.

Faitau atili: Setiina o le Google Play Market

Faʻamatalaga tau tupe

E tupu foi nai lo le faaopoopoina o se teugatupe lona lua, e tatau ona e suia le autu, lea e faʻaaogaina e le gata i le Play Market, ae faʻapea foi i le atoaga i le siʻosiʻomaga o se masini feaveaʻi. O lenei faiga e le mafua ai ni faʻafitauli faʻapitoa ma e le o faia i totonu o le talosaga, ae i totonu o le polokalama Android. Pe a faʻatinoina, e aoga le mafaufau i se tasi o faʻamatalaga taua - o le taʻalo ese mai le teugatupe o le a faia i Google uma talosaga ma tautua, ma o nisi tulaga e le taliaina. Ae ui i lea, afai ua e naunau e sui se tasi o faʻamatalaga faʻapitoa ma faʻamatalaga faʻatasi ma le isi, faitau mea nei.

Faitau atili: Suiga o lau tala i le Google Play Store

Suiga o le itulagi

I le faaopoopo atu i le suia o lau teugatupe, o nisi taimi atonu e manaʻomia ai le suia o le atunuu lea e faʻaaoga ai Google Play Market. O lenei manaoga e tulai mai e le gata i le taimi o se suiga moni, ae ona o le faasaina o itulagi: o nisi talosaga e le avanoa mo le faapipii i se tasi atunuu, e ui lava e saoloto e faasalalauina i le isi. O le galuega e le o se mea sili ona faigofie ma le foia o lea mea e manaʻomia ai se auala faʻaopoopo e faʻapipiʻi ai le faʻaaogaina o le VPN ma le suiga o faʻamaumauga Google. E tusa ai ma le auala ua faia ai, ua matou taʻuina atu muamua.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le atunuu i le Google Play Store

Suʻe ma faʻapipiʻi talosaga ma taʻaloga

O le mea moni, o le mea tonu lenei o le autu o Google Play Market. Faʻafetai atu ia te ia, e mafai ona faʻalauteleina le faʻatinoga o soʻo se masini Android e ala i le faʻapipiʻiina o se talosaga i luga, poʻo le faʻaleleia o taimi paganoa i se tasi o televavega taʻavale feaveaʻi. O le suʻesuʻega lautele ma le faʻatulagaina o algorithm e pei ona taʻua i lalo:

  1. Faʻataʻu le Faleoloa Google Play faʻaaoga lona ala pipi i luga o le matala poʻo le lisi.
  2. Faamasani oe lava i le lisi o ulutala avanoa i luga o le itulau autu ma filifili le mea lea e manatu e aofia ai mea e te fiafia i ai.

    E sili atu ona faigofie le suʻeina o talosaga e ala i le vasega, ulutala faʻavae, poʻo le fuainumera atoa.

    Afai e te iloa le igoa o le polokalama o loʻo e sailia poʻo le lautele o lona faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalogologo i musika), naʻo lou ulufale i lau fesili ile pusa saili.

  3. I le faia o se faaiuga i mea e te manaʻo e faʻapipiʻi i luga o lau telefoni po o lau laupepa, tapuni le igoa o lenei mea e alu i lona itulau i le faleoloa.

    Afai e manaʻomia, faitau faʻamatalaga o le atinaʻe ma se faʻamatalaga auiliili, faʻapea foʻi ma iloiloga ma faʻamatalaga o tagata.

    Kiliki i le ki i le taumatau ole icon ma le igoa ole talosaga. "Faʻamau" ma faatali mo le download e faamaeaina,

    ona mafai lea e oe "Tatala" ma faʻaaoga.

  4. Soo se isi polokalama ma taaloga e faʻapipiʻi i le auala lava e tasi.

    Afai e te manaʻo e tausisia le Google Play Market fou pe naʻo le iloa o fea o talosaga o loʻo i ai e sili ona manaʻomia i le va o tagata faʻaoga, mai lea taimi i lea taimi alu i le itulau autu ma matamata i mea o loʻo i luga o faʻamau.

    Tagai foi:
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le talosaga i se masini Android
    Faʻapipiʻiina o se talosaga i le Android mai se komepiuta

Ata, tusi ma musika

I le faaopoopo atu i tusi talosaga ma taaloga, o faʻamaumauga faʻasinomaga - ata tifaga ma musika, faʻapea foi ma e-tusi - o loʻo tuʻuina atu foi ile Google Play Store. O le mea moni, o mea nei o faleoloa eseese i totonu o le autu autu - mo i latou taitoatasi o loʻo i ai se isi talosaga, e ui lava e mafai ona e alu atu ia i latou e ala i le Google Play menu. Sei o tatou iloiloina faapuupuu ia foliga o nei taʻiala taʻitasi e tolu.

Google Play Ataata
O ata na lafoina iinei e mafai ona faʻatau pe lisiina. Afai e te manaʻo e faʻatagaina tulafono faʻatagaina, o lenei talosaga o le a mautinoa lava le tele o manaʻoga. O le mea moni, o ata tifaga iinei e masani ona faʻatusalia i le gagana muamua ma e le o taimi uma e aofia ai ulutala Rusia.

Google Play Musika
Faʻasalalau auaunaga mo le faʻalogologo i musika, lea e galue e ala i le saofaga. O le mea moni, e le o toe mamao ona suia lea e le musika YouTube e sili ona lauiloa, e uiga i uiga masani lea na tatou taʻu muamua atu. Ae ui i lea, o Google Music e sili mamao atu i ai, e le gata i lea, e faaopoopo atu i le tagata taalo, ae o se faleoloa foi e mafai ai ona e faatauina ni tusi o au tusiata e te fiafia i ai ma tuufaatasiga taitasi.

Google Play Books
O le talosaga "lua i le tasi", lea e tuufaatasia ai se potu faitau ma se faleoloa e-tusi, lea o le ae maua ai se mea e faitau - o lona faletusi e tele tele. O le tele o tusi e totogi (mo ia ma le faleoloa), ae o loʻo i ai foi ofo ofo fua. O le mea lautele, o tau e tele faʻatemokalasi. I le tautala tuusao e uiga i le tagata faitau, e le mafai ona e maitauina lona uiga manaia, e le mafai ona e iloa le mea e sili ona manaia, le i ai o le po ma le aoga o le faitau i le leo.

Faaaogaina o Tulafono Lautele

E pei ona iai i soʻo se faleoloa, e masani ona i ai eseesega ma faʻalauiloaina i le Google Play, ma i le tele o tulaga, e le amataina e le "Good Corporation", ae faʻapitoa i le au telefoni feaveaʻi. Mai lea taimi i lea taimi, ae le o se tuusaʻo tuusaʻo mo "mea uma," latou te ofoina atu tulafono faʻapolokalame taʻitasi, faafetai lea e mafai ona faʻatau ai se oloa mamate sili atu ona taugofie nai lo le tau atoa, poʻo le leai foi o se totogi. Pau lava le mea e manaʻomia mo lenei mea o le faʻaagaoioia lea o le tulafono faʻaleleia e ala i le faʻaaogaina o se isi vaega o le lisi o Maketi mai se telefoni po o le papafa ma le Android poo le auala mai i lana web version. O filifiliga uma e lua sa iloiloina i se isi tusitusiga.

Faitau atili: Faʻatoagaina o se code promotional i le Google Play Market

Aveese le metotia totogi

O le tusiga e uiga i le setiina o le Google Play Market, o le fesoʻotaʻiga lea na matou tuuina atu i luga, o loʻo taʻu mai ai foi ia i matou le faaopoopoina o se auala e totogi ai - fesoʻotaʻi atu i se teugatupe pepa faletupe poʻo se numera faʻamaumauga. O lenei faiga masani e le mafua ai ni faigata, ae a e manaʻo e fai le isi itu, o lona uiga, faʻamalo, e tele tagata e feagai ma nisi o faafitauli. O le tele o taimi o le mafuaʻaga o le le amanaiaina o le paala poʻo le i ai o le saofaʻiga o saofaga, ae o loʻo i ai isi mafuaaga. Afai e te le iloa pe faʻapefea ona faʻaumatia au Google poʻo lau kata, faitau lau laasaga taʻitasi taʻiala.

Faitau atili: Faʻateʻaina se metotia totogi i totonu o le Fale Taʻavale

Faʻafou

Google o loʻo faʻaauau ona atinaʻe uma ana oloa, faʻaleleia lelei a latou galuega, faasaʻo mea sese, toe faʻaleleia o latou foliga vaaia ma le faia o le tele o mea e le mafaamatalaina i le taimi muamua na tilotilo ai. I telefoni feaveaʻi, o nei suiga uma e oʻo mai i le toe faʻafouina. E fetaui lelei le ave i latou ma le Fale Taʻavale. E masani lava o faʻafouga "taunuʻu" i tua, e le mafaamatalaina mo le tagata faʻaaoga, ae o nisi taimi e le tupu, i nisi taimi, e mafai ona tupu mea sese. Ina ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻiina le Google Play Market i luga o lau masini feaveaʻi ma e masani ona maua faʻaleleia, siaki le tusiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafou le Google Play Store

Faʻasalalau

Afai e te faʻaaogaina se tele poʻo le itiiti foi le talafeagai o le telefoni po o le laupepa ma e leʻi faʻalavelave i lona faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻapipiʻiina o le komipiuta lona tolu, atonu o le a le mafai ona e feagai ma faafitauli i le galuega a Google Play Market ma isi fesoʻotaʻiga. Ae o nisi taimi latou te tulaʻi mai, ma faʻaalia i latou lava i ni ituaiga sese sese, o ia mea uma e iai lana lava tulafono ma faʻamatalaga. O le mea mulimuli, i le ala, e toetoe lava a leai se faʻamatalaga mo le tagata e masani. Faʻalagolago i le mafuaʻaga o le mea e tupu, e mafai ona faia faʻamalologa i auala eseese - o nisi taimi e te manaʻomia ai le taomiina o ni faʻamau i le Faʻatonu, ma o nisi taimi e le fesoasoani i le toe faʻafoʻiina i le fausaga faʻapipiʻi. Matou te ofo atu e faamasani ma a matou auiliiliga auiliili i lenei autu ma faamoemoe ma le faamaoni o le tulaga o le a e manaomia ai fautuaga fautuaina o le a le tulai mai lava.

Faitau atili: Faʻasalalau o le Google Play Store

Faaaogaina o le Google Play Store i lau komepiuta

E faaopoopo atu i smartphones ma tablets with Android OS, e mafai ona e faʻaaoga le Google Play Market i luga o soʻo se komepiuta poʻo se komepiuta. O se tasi o filifiliga e aofia ai le asiasi atu i le nofoaga aloaia o le faleoloa talosaga, le lua - o le faʻapipiʻiina o se polokalame emulator. I le tulaga muamua, afai e te faʻaaoga le Google account tutusa i luga o lau masini feaveaʻi e asiasi i le Maketi, e mafai ona e faʻaogaina se talosaga po o se taaloga i luga mamao. I le lona lua, polokalama faʻapitoa faʻapitoa e toe faʻaaogaina le siosiomaga o le faʻaogaina o le siosiomaga, faʻamaonia le mafai ona faʻaogaina i Windows. O nei metotia uma na toe iloiloina e i tatou muamua:

Faitau atili: Faʻafefea ona e ulufale i le Google Play Store mai lau komepiuta

Faaiuga

O lea ua e iloa e le gata i faʻaaliga uma o le faʻaaogaina o Google Play Market i le Android, ae iai foi se manatu i le auala e faʻaaogaina ai faafitauli ma mea sese i lana galuega.