Faʻasalaga ata faʻataʻitaʻi ata i le pepa MS Word

O le ata faʻataʻitaʻiina i le Microsoft Word o laina lamolemole o loʻo faʻaalia i totonu o le pepa i le faʻataʻitaʻiga. "Taiala Lisi", ae le o lomia. I le le mafai, e le o aofia ai lenei faasologa, ae i nisi tulaga, aemaise lava pe a galulue i mea tau ma ata, e matua tatau lava.

Lesona: Faʻafefea ona faʻavae vaega i le Upu

Afai o le faʻalapotopotoga o loʻo aofia i totonu o le pepa o loʻo e galue ma (atonu na faia e le isi tagata), ae na o le taofia oe, e sili atu le tapeina o lana faʻaaliga. E uiga i le auala e aveese ai le ata tusi i le Upu ma o le a talanoaina i lalo.

E pei ona taʻua i luga, o le faasologa e faʻaalia i totonu o le "Lisi o le Layout", lea e mafai ona faʻamalosi pe le atoatoa i le "Vaʻai". O le lava laupepa e tatau ona tatalaina ma ia le mafai ona faʻaaoga le ata mataʻitusi.

1. I le lisi "Vaʻai" i se vaega "Faaali" (muamua "Faaali pe natia") faʻamaonia le filifiliga "Gagana".

2. O le a faʻaalia le faʻamatalaga o le ata, i le taimi nei e mafai ona e galue ma le pepa o loʻo tuʻuina atu i le pepa e masani ai oe.

I le auala, i le lava tab e mafai ona e mafai pe faʻamalo le pule, e uiga i faamanuiaga ua uma ona matou taʻu atu. I le faaopoopo atu i ai, e fesoasoani le pule e le gata ina faʻasalalau le itulau, ae ia seti foi laina o le lisi.

Lesona i le autu:
Auala e mafai ai e le pule
Lisi o upu

Pau lava lena. Mai lenei tamai tusiga na e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona faʻamamaina le faʻaoga i le Upu. E pei ona e malamalama, e mafai ona e mafai i le auala tutusa lava, pe a tatau ai.