Suʻe gagana faʻafeiloaʻi i MS Word

O nisi taimi pe a faigaluega i luga o se komepiuta, ua matauina e le aufaigaluega ua telegese. O le tatalaina Task Manager, latou te iloa o le RAM poʻo le faʻasologa e ave SVCHOST.EXE. Sei o tatou vaʻavaʻai i le mea e fai pe a fai o le faagasologa o loʻo i luga o loʻo faʻateleina le RAM i le Windows 7.

Vaʻai foi: SVCHOST.EXE na te molimauina le gaioiga ile 100

Faʻaitiitia le uta i luga o le auala RAM SVCHOST.EXE

SVCHOST.EXE nafa ma le fegalegaleaiga o tautua ma le vaega atoa. O lenei taʻiala (ma o loʻo i ai nisi oi latou o loʻo tamomoe i le taimi e tasi) e tautua se vaega atoa o auaunaga. O le mea lea, o se tasi o mafuaʻaga mo le faʻafitauli o loʻo suʻesuʻeina e ono avea ma faʻasologa o OS e leʻo faʻamautuina. E atagia mai lenei mea i le faʻalauiloaina o le tele o auaunaga i le taimi e tasi poʻo i latou foi e oʻo lava i se tasi taimi e faʻaaogaina ai le tele o punaoa. Ma e leʻo taimi uma latou te aumaia ai le manuia moni i le tagata faʻaaogaina.

O le isi mafuaaga mo le "gluttony" SVCHOST.EXE atonu o se ituaiga o faaletonu i le PC. E le gata i lea, o nisi o siama e masalomia e lenei faagasologa ma ave le RAM. O le isi, tatou te tilotilo i auala eseese e foia ai le faafitauli o loʻo faʻamatalaina.

Lesona: O le a le SVCHOST.EXE i le Pule Faʻatonu?

Metotia 1: Faʻamālōlōina auaunaga

O se tasi o auala autu e faʻaitiitia ai le avega a SVCHOST.EXE i luga o le RAM o le PC o le faʻasaʻoina lea o auaunaga le talafeagai.

  1. Muamua, matou te filifilia po o le fea o auaunaga e sili atu ona faʻaaogaina le tele o mea uma. Valaau Task Manager. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Taskbar" kiliki saʻo (PKM) ma i totonu o le faʻasologa o tala, filifili "Faʻatulaga le Faʻatonu Task". I le isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina se tuufaatasiga o Ctrl + Shift + Del.
  2. I le tatalaina o le faamalama "Dispatcher" siitia i le vaega "Faagasologa".
  3. I le vaega o loʻo tatala, kiliki le ki. "Faʻaalia auala uma ...". O le mea lea, e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻamatalaga, e le gata e fesoʻotaʻi ma lau faʻamatalaga, ae o faʻamatalaga uma i luga o lenei komepiuta.
  4. I le isi itu, ina ia faʻapotopotoina mea uma SVCHOST mo le faʻatusatusaina mulimuli ane o le tau o le mamafa, faatulaga uma elemene o le lisi i le faasologa ole alafapeta i le kilikiina o le fanua "Igoa o le Igoa".
  5. Ona maua lea o le vaega o le SVCHOST ma vaai po o le fea e sili atu le tele o le RAM. O lenei mea e iai se koluma "Manatua" o le ai ai le tele numera.
  6. Kiliki i lenei mea faitino. PKM ma filifili i le lisi "Alu i auaunaga".
  7. E amataina se lisi o auaunaga. O i latou ua makaina i se paʻa e faatatau i le gaioiga na filifilia i le laasaga muamua. O lona uiga, latou te faʻaaogaina le avega sili i le RAM. I le koluma "Faamatalaga" o latou igoa o loʻo faʻaalia e pei ona i ai i totonu Pule o Auaunaga. Manatua pe tusi i lalo.
  8. O lenei e tatau ona e alu Pule o Auaunaga e taofia nei mea. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Auaunaga ...".

    E mafai foi ona e tatalaina le meafaigaluega manaomia e faaaoga ai le faamalama Taumafai. Talosaga Manumalo + R ma ulufale i le avanoa tatala:

    services.msc

    Ina ua uma lena kiliki "Lelei".

  9. O le a amata Pule o Auaunaga. O le lisi lenei o na mea faitino, lea e tatau ona tatou faʻaaogaina se vaega. Ae e tatau ona e iloa poʻo le a le ituaiga auaunaga e mafai ona le atoatoa, ma le mea e leai. E tusa lava pe iai se mea patino i le SVCHOST.EXE, lea e sili atu i le komipiuta, e le o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina. O le le faʻaaogaina o nisi auaunaga e mafai ona oʻo atu i le faʻalavelave faʻaletonu poʻo le le saʻo le taotoga. O le mea lea, afai e te le iloa po o fea oi latou e mafai ona taofi, ona muamua lea, siaki la matou lesona eseese, lea e tuuto atu i lenei autu. I le ala, pe ae vaʻai i totonu "Dispatcher" se tautua e le aofia ai i le faafitauli o le SVCHOST.EXE vaega, ae e le o oe ma le Windows e faʻaaogaina, ona i ai lea i lenei tulaga e fautuaina foi e liliu lenei mea.

    Lesona: Faʻasalaga Auaunaga Le Faʻapitoa i le Windows 7

  10. Tusi i totonu Pule o Auaunaga le mea e tatau ona faʻaaogaina. I le itu tauagavale o le faamalama, kiliki i le mea. "Taofi".
  11. O le a faʻaumatia le faʻavae.
  12. A maeʻa lena "Dispatcher" i le faafeagai ma le igoa o le taofi o le aitema "Galuega" i le koluma "Tulaga" o le a toesea. O lona uiga e leai.
  13. Ae e le o mea uma. Afai i totonu o le koluma Ala amata e sosoo atu ma le igoa elemene o le a seti i "Aunoa", o lona uiga o le auaunaga o le a amata i le masini i le isi toe amataina o le PC. Ina ia mafai ona toe faʻaaogaina, faʻafesoʻotiga lona igoa i le kuluma taumatau.
  14. Ua amata le faamalama o meatotino. Kiliki i le mea Ala amata ma mai le lisi e aliali, filifili "Faʻafitauliina". A maeʻa lenei gaioiga, kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  15. O lenei o le auaunaga o le a faʻaaogaina atoa ma e le amataina lava ia i le isi taimi e toe amataina ai le PC. O loʻo faʻaalia lea i le i ai o le faʻamaumauga "Faʻafitauliina" i le koluma Ala amata.
  16. I le auala lava e tasi, faʻamalo isi auaunaga e fesoʻotaʻi ma le faʻavae RAM-charging process SVCHOST.EXE. E na o le taimi lava e tasi e le galo ai o le elemene o le a momotuina e le tatau ona fesoʻotaʻi ma galuega taua o le polokalama poʻo mea e talafeagai mo oe e galue ai oe lava ia. A maeʻa le faʻagasologa o le ae iloa o le faʻaaogaina o le RAM e le SVCHOST.EXE o le a faʻaitiitia faʻaititia.

Lesona:
Tatala le "Task Manager" i le Windows 7
Faʻamā le faʻaaogaina o tautua i Windows

Metotia 2: Aveese le Windows Update

I luga ole komepiuta eletise, o le faafitauli i le mea moni o lo o utaina e SVCHOST.EXE le RAM e mafai ona fesootai ma le galuega faafouina. O se elemene taua lea o Windows, lea e mafai ai ona e tausia pea le OS i le taimi nei ma faʻafesoʻotaʻi ai mea faʻaletonu. Ae i le tulaga Faʻafou le Nofoaga amata ona '' aina 'le RAM e ala i le SVCHOST.EXE, e tatau ona e filifilia le mea itiiti o mea leaga e lua ma faʻaumatia lona faʻaaogaina.

  1. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Skip i le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Tatala le vaega "Faʻamatalaga Faʻatonu ...".
  4. I le itu tauagavale o le faamalama e tatala, kiliki "Faʻatulagaina o Tuataʻega".
  5. O le faamalama mo le puleaina o faʻafouga o le a tatalaina. Kiliki i le lisi faasolosolo. "Faʻamaumauga Taua" ma filifili se filifiliga "Aua nei siaki le avanoa ...". Le isi, tatala uma pusa i totonu o lenei faamalama ma kiliki "Lelei".
  6. O faʻafouina o le a le atoatoa, ae e mafai foi ona e faʻaaoga le fesoʻotaʻiga fetaui. Ina ia faia lenei mea, alu i Pule o Auaunaga ma suʻe se mea oi ai iina "Faʻafouina faʻafouga". A maeʻa lenei mea, ia faʻaaoga faatasi ma na manunuʻu uma na iloiloina i le faʻamatalaga Metotia 1.

E taua le malamalama o le faʻaletonuina o faʻamatalaga o le a faʻaogaina ai le faigamalo. O le mea lea, pe a le mafai e le mana o lau PC ona galue ma Faʻafou le Nofoaga, taumafai e faʻaauau ona faʻaleleia le faʻaleleia o tusi lesona.

Lesona:
Faʻamataʻu faʻafouina i le Windows 7
Taofia le Update Service i le Windows 7

Metotia 3: Faʻatulagaina o le System

O le tulai mai o le faafitauli o loʻo suʻesuʻeina e mafai ona faʻalavelaveina ai le tino poʻo le saʻo le faʻatulagaina. I lenei tulaga, e tatau ona e fuafuaina le mafuaʻaga vave ma faia se tasi pe sili atu foi o mea nei e faʻaaoga ai le OS.

O se tasi o mafuaʻaga e faʻapogai ai lenei faafitauli e mafai ona avea ma se resitalaina o le polokalama, lea o loʻo i ai ni tusiga e le talafeagai pe sese. I lenei tulaga, e tatau ona faʻamamaina. Mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaogaina faʻaaogaina faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, CCleaner.

Lesona: Faʻamāina le Ofisa Resitala ma le CCleaner

O le foia o lenei faafitauli e mafai ona fesoasoani i le faʻafefeina o lau kiona. O lenei faʻatinoga e mafai ona faia uma i le fesoasoani faʻatasi ma polokalama faʻapitoa ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le Windows.

Lesona: Puipuiga o se disk i le Windows 7

Metotia 4: Faʻaitiitia faʻamaʻi ma faʻafitauli

O faʻafitauli eseese ma faʻaletonuga i totonu o le tino e ono aʻafia ai faafitauli o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga. I lenei tulaga, e tatau ona latou taumafai e toe faaleleia.

E ono mafai e le komepiuta ona fai mea leaga, lea na mafua ai le tele o le faʻaaogaina o punaoa a le OS e le SVCHOST.EXE, na mafua ai ona soli le fausaga o faila masani. I lenei tulaga, e tatau ona siaki lo latou faamaoni faʻatasi ai ma le fesoasoani o le faʻaaogaina o le aoga ma le toe faʻaleleia mulimuli ane pe a manaʻomia. O lenei faiga e faia e ala i "Poloaiga Poloaiga" e ala i le faailoaina o le poloaiga:

sfc / scannow

Lesona: Iloiloina o se OS mo le amio saʻo faila i le Windows 7

O le isi mafuaaga e taʻitaʻia ai le faafitauli o loʻo faʻamatalaina i luga o faʻasolosolo faigata. O le siakiina o le polokalama mo lo latou auai o loʻo faʻatinoina foi "Poloaiga Poloaiga", e ala i le taina o le faʻamatalaga i ai:

chkdsk / f

Afai o le aoga i le taimi o suʻesuʻega e iloa ai sese sese, o le a taumafai e faasaʻo. I le tulaga o le siakiina o le faʻaleagaina o le tino i le lelea malo, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le matai, poʻo le faʻatauina o se kiliva fou.

Lesona: Iloiloina o lau puʻupuʻu mama mo mea sese i le Windows 7

Metotia 5: Aveese Virus

O le tulaʻi mai o le uta i le RAM e ala i le SVCHOST.EXE e ono oʻo atu ai i siama. E le gata i lea, o nisi o nei mea o loʻo faʻaogaina o se faila faila ma lenei igoa. Afai e masalomia se siama, e faanatinati le faia o se suʻesuʻega talafeagai o le faiga o se tasi o mea e faʻaaoga ai le anti-virus lea e le manaʻomia le faʻatulagaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaoga le Dr.Web CureIt.

O le suʻesuʻeina o loʻo fautuaina e ala i le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le LiveCD poʻo le LiveUSB. E mafai foi ona e faʻaaogaina se isi PC e leai se pisia mo lenei faʻamoemoe. Aʻo iloa e le faʻaaoga vailaau viral, e tatau ona e mulimuli i faatonuga o loʻo i totonu o lona faamalama.

Ae o le mea e leaga ai, e le mafai i taimi uma ona maua se siama e faʻaaoga ai meafaigaluega o le antivirus. Afai e te leʻi mauaina se tulafono leaga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga e nisi antiviruses, ae e te masalomia o se tasi o SVCHOST.EXE na amataina e se siama, e mafai ona e taumafai e fuafua ma le iloa le tulaga o le faila e mafai ona faʻaulu ma tape pe'ā tatau.

E faʻapefea ona fuafua pe o se SVCHOST.EXE moni poʻo lenei virus e faʻapipiʻiina e pei o se faila ua tuʻuina atu? E tolu faailoga o le faʻamatalaga:

  • Gaoioiga a le tagata;
  • Le nofoaga o faila faila;
  • Le igoa o le faila.

O le tagata e faʻaaogaina le faagasologa e mafai ona vaʻai i totonu Task Manager i le lisi ua masani ai i tatou "Faagasologa". Igoa faʻafeagai "SVCHOST.EXE" i le koluma "Tagata" O se tasi o filifiliga e tolu e tatau ona faʻaalia:

  • "Faigaluega" (SYSTEM);
  • Auaunaga Faʻafesootai;
  • Galuega Faʻalotoifale.

Afai e te vaʻai i le igoa o soʻo se isi tagata faʻaaoga, ona e iloa lea ua suia le faagasologa.

O le nofoaga o faila faila o le faagasologa e faʻaaogaina ai se tele o punaoa faʻaleaoaoga e mafai ona vave fuafuaina Task Manager.

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga. PKM ma filifili i le lisi autu "Nofo avanoa avanoa ...".
  2. I totonu "Saili" o le lisi o le faila o le faila o loʻo faʻaalia, o le faagasologa na faʻaalia i totonu "Dispatcher". E mafai ona iloa le tuatusi i le kiliki i luga o le pusa o tua o le faamalama. E ui lava i le mea moni o loʻo i ai le tele o taumafaiga masani a SVCHOST.EXE, o le faila e fetaui ma le tasi e tasi ma o loʻo tu i luga o le auala lenei:

    C: Windows System32

    Afai o le tuatusi o le tuatusi "Saili" soʻo se isi lava auala e faʻaalia, ona e iloa lea o le faagasologa ua suia e se isi faila lea e foliga mai o viral.

Mulimuli ane, e pei ona taʻua i luga, e tatau ona e siakiina le igoa o le faagasologa. E tatau ona saʻo "SVCHOST.EXE" mai le muamua i le tusi mulimuli. Afai o le igoa "SVCHOCT.EXE", "SVCHOST64.EXE" poʻo seisi lava, ona e iloa lea o se sui lenei.

E ui lava o nisi taimi e natia ai le osofaʻiga e sili atu ona leaga. Latou te suitulaga i le igoa o le tusi "c" poʻo le "o" faʻatasi ma le tagata lava ia e tasi i le sipelaga, ae le o le Latina, ae o le alafapeta Cyrillic. I lenei tulaga, o le igoa o le a le mafai ona vaaia, ma o le faila lava ia e mafai ona i ai i totonu ole pusa System32 i tafatafa o le uluai faataitaiga. I lenei tulaga, e tatau ona faʻasalalau oe i le nofoaga o faila e lua ma le igoa tutusa i le lava tusi. I totonu o Windows, e le mafai ona i ai i le mataupu faavae, ma i lenei tulaga e liliu mai e faʻaaogaina i na o le suia o tagata. I se tulaga faapea, o se tasi o taiala mo le fuafuaina o le moni o se faila o lona aso lea. I le avea ai o se tulafono, o lenei mea o loʻo i ai le aso muamua o suiga.

Ae pe faʻafefea ona aveese se fusi faalilolilo pe a ia iloa, pe afai e le fesoasoani le faʻaogaina o le antivirus?

  1. Faʻasaga i le nofoaga o le faila masalosalo i le auala tatou te faʻamatalaina i luga. Toe foʻi i Task Managerae "Saili" aua le tapunia. I le lisi "Faagasologa" filifili le elemene lea e manatu o se siama, ma kiliki "Faauma le faagasologa".
  2. O se pusa talatala e tatalaina le mea e te manaʻomia e toe kiliki ina ia faʻamaonia ai faʻamoemoega. "Faauma le faagasologa".
  3. A maeʻa le faagasologa, toe foʻi i "Saili" i le nofoaga o le faila leaga. Kiliki i le mea masalosalo. PKM ma filifili mai le lisi "Aveesea". Afai e tatau ai, faʻamaonia au taga i le pusa talanoa. Afai e le soloia le faila, o lona uiga atonu e leai sou pule. E tatau ona e ulufale faʻatasi ma se faʻamatalaga tau pulega.
  4. A maeʻa le faʻaaogaina, toe siaki le polokalama i se faʻaaogaina o le antivirus.

Faʻalogo! Aveese le SVCHOST.EXE pe afai o oe 100% mautinoa e le o se faila faila moni, ae o se mea sese. Afai e te seseina le mea saʻo, o le a mafua ai ona malepe se faʻalavelave.

Metotia 6: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

I le tulaga pe afai e leai se tasi o fesoasoani o loʻo i luga, e mafai ona e faia se faʻagasologa o le toe faʻaleleia o le faiga, pe afai o loʻo i ai sou toe faʻaleleia poʻo se kopi kopi o le OS na faia ao le i tupu faafitauli i le SVCHOST.EXE, lea e sili atu le RAM. O le isi, tatou te tilotilo pe faʻapefea ona faʻatulagaina le faʻatinoina o Windows ma le fesoasoani o le toe faʻamanatuga i le mea na faia muamua.

  1. Kiliki "Amata" ma kiliki i le mea "Polokalama uma".
  2. Faʻamatalaga tatala "Tulaga Faataatia".
  3. Ulufale i le faila "Auaunaga".
  4. Kiliki le mea "Toe Faʻafoisia o Mea".
  5. O le faʻafouga o le faʻafouina o le faamalama meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina i faʻamatalaga faʻamatalaga Ona faatoa kiliki lea "Lisi".
  6. I le isi laasaga e tatau ona e filifilia se nofoaga faapitoa e toe faaleleia ai. Atonu ei ai nisi oi latou i le polokalama, ae na o le pau le mea e te manaʻomia e taofi ai le filifiliga ile tasi. O le tulaga autu e tatau ona fatuina aʻo lei oʻo i le faafitauli i le SVCHOST.EXE na amata ona aliali mai. E fautuaina e filifili le mea aupito lata mai i le aso, e fetaui ma le tulaga o loʻo i luga. Ina ia faateleina le avanoa e filifili ai, siaki le pusa "Faaali isi ...". A uma loa ona filifilia le mea o loʻo manaʻomia, kiliki "Lisi".
  7. I le isi faʻamalama, e amata ai le toe faʻaleleia o taualumaga, kiliki "Fai". Ae talu mai lena taimi o le a toe amataina le komipiuta, ia faʻaeteete e tapuni uma polokalame faʻaagaga ma teu ai faʻamaumauga e leʻi faʻaolaina ina ia aloese mai le leiloloa o faʻamaumauga.
  8. Ona faʻaalia lea o le toe faʻaleleia o taualumaga ma o le a toe faʻafoʻi le faigamalo i le setete lea na i ai muamua aʻo leʻi amataina e le SVCHOST.EXE le faʻatauina o le RAM.
  9. Ole faʻafitauli sili o lenei auala e le tatau ona na o le toe faʻaleleia poʻo se kopi o le polokalama - o le taimi na faia ai e le tatau ona sili atu nai lo le taimi na amata ai le faafitauli. A leai, o le taualumaga e leiloa lona uiga.

E tele mafuaʻaga mafuaʻaga e mafai ai e SVCHOST.EXE ona faʻapipiʻi le manatuaga o le komepiuta i le Windows 7. O nei mea e mafai ona faʻaogaina i le tino, tulaga le saʻo, poʻo le siama siama. O le mea lea, o nei mafuaʻaga taʻitasi e iai se isi vaega o auala e faʻaaogaina ai.