Ave le auala 3.2

E tele telefoni feaveaʻi CAD, ua mamanuina e faʻatusatusaina, tusi ma faʻatulaga faʻamaumauga i vaega eseese. Inisinia, tagata mamanu ma fausaga mamanu e masani ona faʻaaogaina polokalama faʻapitoa. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le sui e toatasi o loʻo fuafua mo le atinaʻeina o laupapa eletise eletise eletise ma pepa faʻavae. Seʻio tatou tilotilo atu i le Dip Trace.

Faʻatulagaina le lafoaʻi

E lagolagoina e Dip Trace le tele o ituaiga o galuega. Afai e te tuʻuina uma galuega ma meafaigaluega i le tasi faatonu, ona faʻaaogaina lea o le polokalama e le faigofie tele. Ua foia e le au atinaʻe lenei faafitauli i le fesoasoani a le tagata e lafoaia, lea e ofoina atu e faʻaaoga ai le tasi o le tele o faatonu mo se ituaiga ituaiga o gaoioiga.

Faʻamatalaga o le liʻo

O auala autu o le fatuina o laupapa eletise lolomi e faʻaaogaina lenei faʻataʻitaʻiga. E tatau ona e amata i le faaopoopoina o mea i le upega tafailagi. O vaega e faigofie ona i ai i ni faamalama. Muamua, e filifili e le tagata le ituaiga o mea ma le gaosi oloa, ona faʻaaoga lea o le faʻataʻitaʻi, ma le vaega filifilia i le galuega galue.

Faaaoga le faletusi o loʻo i totonu o vaega e maua ai le mea e tatau ai. E mafai ona e taumafai e fai taga, matamata i se elemene muamua aʻo leʻi faʻaopoopoina, vave faʻatulagaina le nofoaga ma faʻatautaia isi taga.

O uiga o le Dip Trace e le gata i se faletusi. Ua i ai i tagata faaaoga le aiā e faʻaopoopo ai mea uma latou te manatu e talafeagai. Faʻasalaga le kopi mai le Initaneti pe faʻaaoga le mea na teuina i lau komepiuta. O le a tatau ona faʻamautinoa naʻo lona nofoaga e teu ai ina ia mafai ai e le polokalama ona maua lenei lisi. Mo le faigofie, atofa se faletusi i se vaega ma tuʻuina atu ana meatotino.

Faʻamatalaga o vaega taʻitasi e avanoa. E tele ni vaega o loʻo i le itu taumatau o le faamalama autu e faʻamaoni i lenei. Faamolemole ia matau o le faatonu e lagolagoina se numera e le faatapulaaina o auiliiliga, o le mea lea pe a galue i se fuafuaga tele, o le a talafeagai le faʻaaogaina o le pule o le galuega, lea e taʻu mai ai le vaega galue mo nisi suiga pe aveesea.

O le vaʻaiga i le va o elemene o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai meafaigaluega o loʻo i totonu o le lisi taʻavale. "Mea e faʻaleagaina". O loʻo i ai se avanoa e faʻaopopo ai se sooga se tasi, faatu se pasi, faia se laina faʻafesoʻotaʻi, poʻo se fesuiaiga i le faʻasologa o tulaga, lea e mafai ona maua ai le vaʻaia ma le faʻaumatiaina o faʻamaufaʻaloga muamua.

Faʻatonu Faʻatonu

Afai e te leʻi mauaina ni auiliiliga i totonu o faletusi pe latou te le fetaui ma mea e manaʻomia, ona e alu lea i le faatonu o le vaega e suia le mea o loʻo i ai nei pe faaopoopo se mea fou. Mo lenei mea, e tele ni foliga fou, o galuega faʻatasi ma laulau e lagolagoina, lea e matua taua. O loʻo i ai se seti o meafaigaluega e faʻavae ai ni vaega fou.

Layout editor

O nisi o laupapa e faia ile tele o papafa poʻo faʻaoga faʻalavelave faigata. I le faatonu faʻapitoa, e le mafai ona e faʻasalalau papapu, faaopoopo se masini, pe seti tuaoi. O le mea lea, e tatau ona e alu i le isi faʻamalama, pe a fai mea e fai i le nofoaga. E mafai ona e faʻapipiʻiina lau oe lava matagaluega poʻo le toe faaopoopoina o vaega.

Faatonu o Chassis

O le tele o laupapa e mulimuli ane aofia ai mataupu, lea e faia eseese, tulaga ese mo poloketi taʻitasi. E mafai ona e faʻataʻitaʻiina le tino oe lava pe suia mea na faʻapipiʻiina i le faʻamaufaʻailoga fetaui. O meafaigaluega ma galuega tauave iinei e toetoe lava a tutusa ma i latou o loo i ai i totonu o le faatonu o vaega. Avanoa e matamata i le pupuni i le 3D mode.

Faʻaaogā fuʻa vevela

I ia polokalame, o nisi taimi e le talafeagai le sailia o meafaigaluega manaʻomia poʻo le faʻagaoioia o se galuega patino e faʻaaoga ai le kiore. O le mea lea, o le tele o tagata atinaʻe e faaopoopo se seti o vevela. I totonu o faatulagaga o loʻo i ai se isi faʻamalama e mafai ai ona e iloiloina le lisi o faʻapotopotoga ma suia. Faamolemole ia matau, i totonu o faatonu eseese, e ono ese ala pupuu o keyboard.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • O nisi faatonu;
  • Fesoasoani maualuga;
  • E i ai se gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • E le o se faaliliuga atoa i le gagana Rusia.

I lenei iloiloga ua maeʻa le Dip Trace. Ua matou iloiloina auiliiliga mea taua ma meafaigaluega na fausia ai komiti, o le au faʻataʻitaʻi ma vaega o loʻo faʻasaʻoina. E mafai ona matou faʻamaonia saogalemu lenei polokalama CAD i le au amateurs ma tagata masani faʻapitoa.

Faʻasalaga Faʻasalaga Faʻasalalau Faʻasalalau

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻaopoopo se lisi fou i Google Chrome Joxi X-Mouse Button Control Le Suiga a HotKey Suiga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Dip Trace o se polokalama CAD multifunctional o lona autu autu o le atinaʻeina lea o laupapa eletise lolomi eletise, o le fausiaina o vaega ma fausaga. O le polokalama e mafai ona faʻaaogaina e le au amata ma le au polofesa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Novarm Limited
Tau: $ 40
Toa: 143 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.2