Faʻapipiʻi le Windows 7 i luga o se komepiuta ma le UEFI

O le DVRs MIO o se faʻaopoopoga faʻapitoa i soʻo se taavale, e tuʻuina atu i lē e ona le faʻamatalaga o le tului ma le maualuga maualuga o le faʻamaumauga o mea o loʻo tutupu i luga o auala. Ae ui i lea, e oʻo lava i sea masini i nisi tulaga e manaʻomia ai le faʻafouina o le polokalame, o le faʻatulagaga o le a talanoaina atili.

Faʻafou MIO DVR

I luga o soʻo se faʻataʻitaʻiga mai le kamupanī MIO, e mafai loa ona faʻafouina le database ma le polokalama. O vaega talafeagai uma i itu uma e lua e mafai ona sii mai mai le punaoa aloaia.

Vaʻai foi: Filifilia se kata mo le DVR

Filifiliga 1: Faʻafouina le Database

I le numera tele o mataupu, mo le faagaoioia o le MIO DVR, o le a lava lea e toe faafou ai le upega tafaʻilagi o faamaumauga, na muai sii mai mai le upega tafaʻilagi aloaia ma aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tulaga o feoaiga. O le faagasologa atoa e faʻamatalaina e tatau ona toe faʻafouina ona o faʻamaumauga fou e faʻamalolo i vaitau o le oʻo atu i le masina e tasi.

Alu i le ofisa aloaia lagolago a MIO

Laasaga 1: Download

  1. I le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga matou te maua, i le itulau lagolago o le MIO, faʻalautele le lisi "Faataitaiga o Meafaigaluega".
  2. Mai le lisi ua filifilia le faʻataʻitaʻiga o lau masini. Matou te faʻaalia le faʻatulagaina o le faʻavae i le faʻataʻitaʻiga a MIO MiVue 688.
  3. Totonu o le poloka "Faamatalaga o Faamatalaga" kiliki i luga o le sooga "Faʻafouina o le faavae o fale vitio faʻamaumauga".

    Manatua: Aua le faʻapipiʻiina se faʻafouga muamua na sii mai.

  4. O lenei mea o le a tatalaina ai se faʻamatalaga fou o le uepisaite. Faasolo le faamau "Download" ma filifili le nofoaga talafeagai i lau komipiuta e teu ai le database.

Laasaga 2: Kopi

  1. Talu ai o le faʻamaumauga o le vitio o loʻo tuʻuina atu i totonu o se archives ZIP, e le tatau ona faʻaaogaina i soo se mea e teu ai faamaumauga.

    Vaʻai foi: Faʻasalalau faʻamau i le ZIP format

  2. Faʻafesoʻotaʻi le kilipa USB i le PC mai le DVR. E mafai ona e faʻaaogaina se faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasi poʻo se isi lava microSD.
  3. Kopi le faila na siiina i le faatulagaga BIN i se kiliva afi. E tatau ona e tuʻu i totonu o le aʻa aʻa e aunoa ma ni faʻaiuga faaopoopo.
  4. I le mea mulimuli, aveese le masini mo le sosoo atu i le DVR.

Laasaga 3: Faʻatulagaga

  1. Faʻafesoʻotaʻi le mea e saunia ai le teu i le DVR muamua na vavaeeseina mai le eletise.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le uaea eletise ma kiliki le ki o le mana. E taua tele le faʻamautinoa o le fesoʻotaʻiga e faʻatuatuaina, e pei o soʻo se faaletonu i le taimi o le faʻatulagaga e mafai ona faʻaleagaina le DVR.
  3. A uma ona tuʻuina le masini i le punavai, o le a amata le faʻapipiʻiina vave o le faʻamaumauga o le vitio.

A maeʻa ona faʻatali mo lona maeʻa, o le a faʻaaogaina e le masini le database fou. E tatau ona aveese le ave taavale eletise ma seti le tulaga faatonuina.

Faʻasili 2: Faʻamatalaga Faamaumauga

O le faʻaaogaina o le telefoni fou e manaomia pe a, pe o le a lava le mafuaaga, e le lelei le galue o le MIO. Afai e mafai, ia faʻaaoga se faʻaogaina faʻapipiʻi, siaki faʻatautaia masini.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le MIO Service

Laasaga 1: Download

  1. Mai le lisi "Faataitaiga o Meafaigaluega" Filifili le DVR o loʻo e faʻaaogaina. O nisi ituaiga o meaola e talafeagai lelei.
  2. I le lisi "Faamatalaga o Faamatalaga" kiliki i luga o le sooga "MIO Recorder Software Update".
  3. E pei ona i ai muamua, i le faamalama o le polokalama e tatala, faaaoga le faamau "Download" ma download le faila i lau komepiuta.

Laasaga 2: Kopi

  1. I le faʻaaogaina o soʻo se masini komepiuta talafeagai, ia aveese le faila o le faila BIN mai le upega tafaʻilagi.
  2. Afai e tatau ai, faitau faʻasalalauga faʻapipiʻi e pipii i le faila o le firmware.
  3. Aveese le kata faila tusitusia ma tuʻuina atu i lau PC.
  4. I le aʻa o le taʻavale, faʻaopopo le faila BIN luga.

Laasaga 3: Faʻatulagaga

  1. Ave ese le kiliva flash USB mai le komepiuta, faʻapipiʻi i totonu o le faʻamaumauga. Mana pe a faʻapipiʻi e tatau ona tape.
  2. A maeʻa lena mea, e tatau ona faʻaoga le masini ma mataʻituina le mautu o le fesoʻotaʻiga.
  3. A faʻaleleia le masini o le a otometi lava ona iloa le avanoa e toe faʻafouina ma tuʻuina atu le faʻasalalauga talafeagai. O le faʻapipiʻiina o le firmware fou e tatau ona faʻamautuina i le ki "Lelei".
  4. A maeʻa le download, e mafai ona mafai le DVR.

    Manatua: O le faila faʻapipiʻi e otometi lava ona tapeina mai le masini USB flash.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le faagasologa o le faʻapipiʻiina o se faʻamaumauga fou firmware e le ese tele mai le faʻapipiʻiina o le faʻamaumauga o le vitio. I lenei itu, o le faʻaopoopoina o faʻamatalaga e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli.

Faaiuga

A uma ona e faitauina lenei tusiga, e faigofie ona e faʻaleleia soʻo se faʻataʻitaʻiga o le MIO dashcam. E le gata i lea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga ma fesili e uiga i le sii mai ma le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga lata mai