Fausia se talanoaga telefoni mo Android, iOS ma Windows

E sili atu le amata suʻesuʻeina o fesoʻotaʻiga mo le saogalemu e ala i le siakiina o le avanoa o vaʻa. Mo nei faʻamoemoega, masani ona faʻaaogaina polokalame faʻapitoa e vaʻaia ai taulaga. Afai o loʻo misi, o le tasi o auaunaga i le initaneti o le a oʻo mai i le laveai.

Ua mamanuina le scanner Port e suʻe ai 'au i totonu o le' upega tafaʻilagi ma se atinaʻe avanoa. E masani ona faʻaaogaina e soʻo se pulega poʻo se osofaʻiga e faʻamaonia ai faʻafitauli.

Nofoaga mo siakiina o ports i luga o le initaneti

O auaunaga faʻamatalaina e le manaʻomia le resitalaina ma e faigofie ona faʻaaogaina. Afai e maua le Initaneti e ala i se komepiuta, o le a faʻaalia e le sapalai matala o lau 'auʻaunaga, aʻo faʻaaogaina le telefoni e tufatufaina le Initaneti, o le a faʻaalia e le au faʻaaliga avanoa o le alalaupapa, ae le o le komepiuta.

Metotia 1: Portscan

O se vaega o le auʻaunaga e mafai ona taʻua o le mea moni e ofoina atu i tagata faʻamatalaga auiliiliga auiliiliga e uiga i le faagasologa o le suʻesuʻeina ma le tofiaina o se taulaga. O le 'upega tafailagi e aoga mo le leai o se totogi, e mafai ona e siaki le faʻatinoga o ports uma pe filifili ni mea patino.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Portscan

  1. Alu i le itulau autū o le 'upega tafaʻilagi ma kiliki le ki. "Faʻataʻaina le Scanner Port".
  2. O le a amata le faagasologa o le download, e tusa ai ma faʻamatalaga i luga o le saite, e le sili atu i le 30 sekone.
  3. I totonu o le laulau matala uma o le a faʻaalia ai. Ina ia natia mea na tapunia, ia kiliki i le mata ile mata i luga i le tulimanu pito i luga.
  4. Mo faʻamatalaga e uiga i le uiga o le numera faapitoa o le taulaga, e mafai ona e mauaina e ala i le alu i lalo lalo.

I le faaopoopo i le siakiina o ports, o le saite e ofoina atu le ping. Faamolemole ia matau e na o na ports o loʻo lisiina i luga o le saite e siakiina. I le faaopoopo atu i le version o le browser, ua ofoina atu e tagata faaaoga se talosaga e leai se totogi mo le suʻeina, faapea foi ma le faalauteleina o le masini.

Metotia 2: Faʻailoa loʻu igoa

Se isi mea sili ona aoga mo le siakiina o avanoa i luga o le taulaga. E le pei o punaoa ua mavae, e vaʻavaʻai uma i vanu ua iloa, i se faaopoopoga, e mafai e tagata faʻapitoa ona faʻataʻitaʻiina soʻo se faʻalapotopotoga i le Initaneti.

O le 'upega tafailagi' ua faʻaliliu atoa i le gagana Rusia, o lea e leai ni faʻafitauli i lona faʻaaogaina. I totonu o faatulagaga e mafai ona e suʻeina le Igilisi poʻo le faaSipaniolo.

Alu i luga o le upega tafailagi Taofi loʻu igoa

  1. Matou te oi le 'upega tafaʻilagi, ulufale i lau IP poʻo faʻamaonia se fesoʻotaʻiga i le' upega tafaʻilagi.
  2. Filifili le ituaiga o taulaga e siaki ai. E mafai ona faʻaaoga e tagata faʻapitoa tagata taʻutaʻua na maua i luga o saini sui, pe faʻamaonia a latou lava mea.
  3. A maeʻa ona maeʻa, kiliki le ki. Scan.
  4. O le faagasologa o le suʻesuʻeina o le a faʻaalia i totonu o le fanua "Suʻega o Suʻega", o le ai ai foʻi le aotelega o faʻamatalaga e uiga i pupuni tatala ma tapunia.

I le saite e mafai ona e maua ai lau IP-tuatusi, siaki le saoasaoa o le Initaneti ma isi faʻamatalaga. E ui i le mea moni o loʻo iloa atili nisi o vanu, o le galulue faʻatasi ma lea mea e le faigofie, ma o le faʻamatalaga o faʻamatalaga e faʻaalia foi i le lautele ma le le malamalama mo tagata masani.

Metotia 3: Suʻega IP

Isi punaoa a Rusia ua mamanuina e siaki ai ports i luga o lau komepiuta. I luga o le saite, o le galuega ua filifilia e avea o se scanner malupuipuia.

E mafai ona faʻatino faʻataʻitaʻiga i ni auala se tolu: masani, faʻaalia, atoatoa. O le taimi e suʻe ai le numera ma le numera o pusa e iloa e faalagolago i le mode filifilia.

Alu i le IP Test Site

  1. I luga o le laupepa ia alu i le vaega Scanner Scanner.
  2. Matou te filifilia le ituaiga o suʻega mai le lisi pa'ū, i le tele o faʻataʻitaʻiga o le a fai, ona kiliki lea o le ki Amata le Suʻe.
  3. O faʻamatalaga e uiga i vaʻa matala matala o le a faʻaalia i le faamalama i luga. A maeʻa le suʻesuʻega, o le a logoina oe e le 'auʻaunaga mo soʻo se mea saogalemu.

O le faagasologa o le suʻesuʻeina e faʻaaogaina ai ni nai sekone, aʻo avanoa le tagata faʻapitoa i faʻamatalaga e uiga i avanoa tatala, e leai ni faʻamatalaga faʻamatala i luga o le punaoa.

Afai e le gata ina e manaʻomia le mauaina o vaʻa matala, ae ia iloa foi po o le a le mea ua faʻamoemoeina, o le mea sili ona lelei o le faʻaoga lea o le punaoa a le Portscan. O faʻamatalaga faʻasinomaga o loʻo tuʻuina atu i se auala faigofie, ma o le a le gata ina malamalama i ai faʻafoega faʻapitoa.