Suʻe ma ave avetaʻavale mo le Epson Stylus Photo T50 photo printer

E tatau ona e taʻutino atu i le taimi nei e toetoe lava o soʻo se polokalama e mafai ai ona faʻatautaia ata e lauiloa o le "photoshop". Aisea Ioe, ona o le Adobe Photoshop atonu o le uluai faʻataʻitaʻiga ata faʻataʻitaʻiga, ma e mautinoa o le sili ona lauiloa i matata eseese uma: tagata pueata, tusiata, tusiata web ma le tele o isi.

O le talanoaga o loʻo i lalo o le a faatatau i le "tasi," o lona igoa ua avea ma igoa o le aiga O le mea moni, o le a tatou le faʻaaogaina le faamatalaina o galuega uma a le faatonu, pe afai e mafai ona tusia ni tusi e sili atu ma le tasi i luga o lenei autu. E le gata i lea, o nei mea uma ua tusia ma faʻaalia mai ia i matou. E na o le faʻatautaia o galuega tauave, lea e amata i le polokalama.

Meafaigaluega

I le amataga, e taua le iloa o le polokalama e maua ai le tele o siosiomaga faigaluega: ata pue, tusi, ata, 3D ma le fegasoloʻiga - ua fetuutuunai le atinaʻe mo i latou taʻitasi ina ia mautinoa ai le sili atu le faigofie o galuega. O se seti o mea faigaluega, i le mea muamua na tepa, e le o se mea e le mautonu ai le mafaufauga, ae toetoe lava o atigipusa uma e natia se faaputuga atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aitema "Dimmer" ma le "Sponge" o loʻo natia i tua o le aitema "Brightener".
Mo meafaigaluega taʻitasi, o loʻo faʻaalia i luga laina pito i luga. Mo se pulumu, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifili le lapopoa, malosi, foliga, tigā, manino, ma e oʻo lava i se taʻavale laiti o tafaoga. E le gata i lea, i le "tapoleni" e mafai ona e faʻafefiloi lanu e pei lava o le mea moni, lea, faatasi ai ma le gafatia e faʻafesoʻotaʻi se laupepa mata, e tatalaina ai avanoa e le gata mo tusiata.

Galulue faʻatasi ma laulau

Ina ia fai mai ua manuia manuia ia Adobe i le galue i luga o papa e leʻo se mea. O le mea moni, pei o le tele o isi faatonu, e mafai ona e kopiina papa, fetuunai o latou igoa ma le manino, faapea foi le ituaiga o fefiloi. Ae ui i lea, e sili atu tulaga tulaga ese. Muamua, o nei mea e puipui ai masini, faatasi ai ma le fesoasoani tatou te mafaia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le aoga i se vaega patino o le ata. Lona lua, faʻataʻitaʻiga vave, e pei o le susulu, pupuʻu, sikuea ma tutusa. Lona tolu, sitaili maʻa: mamanu, uila, ata lafoia, gradient, ma isi. Ma le mea mulimuli, o le avanoa e fai ai faʻamaumauga o kulupu. O lenei mea o le a aoga pe afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o le aafiaga tutusa i luga o le tele o tusitusiga e tutusa.

Faʻaogaina o ata

I Adobe Photoshop e tele avanoa e suia ai le ata. I lau ata, e mafai ona e faasaʻoina le vaaiga, paʻu, laugatasi, faʻalavelave. O le mea moni, e uiga i galuega faʻapitoa e pei o ni pine ma mafaufauga e taʻua e le talafeagai. Sui le talaaga? Faʻamasaga o le a fesoasoani i le galue "suiga e leai se totogi", lea e mafai ona e suia ai le ata e te manaʻo ai.

Meafaigaluega faʻamaoni iinei e naʻo le tele lava. E mafai ona e vaʻaia le lisi atoa o galuega i le faʻamalamalamaga i luga. E na o le mea lava ia te au e fai atu ai o mea taitasi o loʻo i ai le numera maualuga o numera e mafai ona e fetuunai ai mea uma e pei ona e manaʻomia. Ou te fia iloa foi o suiga uma lava o loʻo faʻaalia i le ata faʻataʻitaʻia, e aunoa ma se tolopo i le ata.

Faʻamalu le filiga

O le mea moni, i se tagata maoae e pei o Photoshop e leʻi galo e uiga i le tele o filiga. Faʻasalalauga, tusi ma penitala lanu, tioata ma sili atu. Ae matou te mafai uma ona vaʻai i lenei mea i isi faatonu, o lea e tatau ai ona e gauai atu i na uiga taua e pei, mo se faataitaiga, "aafiaga o le malamalama". O lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻatulagaina se moli ata i lau ata. Ae paga lea, o lenei meataitasi e na o na tagata laki e maua le kata vitio o loʻo e lagolagoina. Le tulaga lava e tasi ma nisi o galuega patino.

Galue ma tusiga

Ioe, e le na o tagata pueata e galulue i Photoshop. Faafetai i le tusitala sili ona lelei ona fausia, o lenei polokalama o le a aoga mo UI poʻo le Upega Tafaʻilagi. E i ai ni numera eseese e filifili mai ai, e mafai ona suia uma i se lautele lautele ma le maualuga, fetuunai mea, vavalalata, faʻamausali, malosi poʻo faʻamalosi. Ioe, e mafai ona suia le lanu o le tusiga pe faaopoopo se ata.

Galue ma faʻatusa ata 3D

O le lava lava anotusi, lea na matou talanoa i ai i le parakalafa muamua, e mafai ona liua i se mea 3D i le paʻi o se faamau. E le mafai ona e taʻua le polokalama o se faʻataʻitaʻiga 3D, ae o le a feagai ma mea faigofie faigofie. I le auala, e tele naua mea e ono tutupu: suia le lanu, faʻaopopoina o upu, faʻapipiʻi se talaaga mai se faila, fatuina o se ata lafoia, faʻaleleia o punaoa malamalama ma isi galuega.

Faʻapolopolo aunoa

Sa leva ona galue i le aumaia o ata i le atoatoa ma faafuasei ona tape le moli? Aua le popole. Adobe Photoshop, i le suiga aupito lata mai, na ia iloa le auala e teu ai suiga i se faila i taimi atofaina. I le le mafai, o lenei taugata e 10 minute, ae mafai ona e faʻatulagaina le lima mai le 5 i le 60 minute.

Le lelei o le polokalama

• Tele avanoa
• Faʻasalalauga faʻapitoa
• Se numera tele o nofoaga aʻoga ma vasega

Le lelei o le polokalama

• Faʻamasinoga avanoa mo le 30 aso
• Faigata mo le amataga

Faaiuga

O le mea lea, Adobe Photoshop e le o se mea sili ona aoga le faatonu sili ona lauiloa. O le mea moni, o le a matua faigata tele mo se tagata amata ona mafaufau i ai, ae a mavae sina taimi ma lenei mea faigaluega e mafai ona e fatuina se ata mataina moni.

Faʻasalaga faʻasalalauga o Adobe Photoshop

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

O le a le filifiliga - Corel Draw poʻo le Adobe Photoshop? Analogs o Adobe Photoshop Faʻapefea ona faia se ata mai se ata i Adobe Photoshop Faʻamatalaga aoga mo le Adobe Photoshop CS6

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Adobe Photoshop o le sili ona lauiloa ma faigofie le faʻataʻitaʻiga sili ona lelei e faʻamalosi e faʻaaogaina e le gata i tagata tomai faapitoa, ae faʻapea foi i tagata masani PC.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: Adobe Systems Incorporated
Tau: $ 415
Toa: 997 MB
Gagana: Rusia
Version: CS 6