O le a le mea e fai pe afai e le faigaluega le Wi-Fi i le iPhone


Mo le Mozilla Firefox browser, o se numera tele o faʻaopoopoga faʻaopoopoga ua faʻatinoina e mafai ai ona e faʻalauteleina le mafai gafatia o lenei upega tafaʻilagi. O le mea lea, i lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i se faʻaopoopoga fiafia i faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le mea o loʻo e faʻaaogaina - Tagata Agent Switcher.

E mautinoa lava sa e matauina pea lava pea soʻo se 'upega tafailagi e iloagofie ai lau masini komepiuta ma lau masini. Toeitiiti lava o soʻo se 'upega tafaʻilagi e manaʻomia le mauaina o faʻamatalaga ina ia faʻamautinoa ai le saʻo le faʻaalia o itulau, aʻo isi punaoa o loʻo fautuaina vave mai le lomiga manaʻomia o le faila i le taimi e sii ai se faila.

O le manaʻoga e natia faʻamatalaga e uiga i le masini faʻaaogaina mai nofoaga e ono tulaʻi mai e le gata ina faamalie ai le fiailoa, ae ia vaʻavaʻa atoa foi i le uepi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o 'upega tafaʻalagi e mumusu e galue e masani lava i fafo atu o le navigator Internet Explorer Ma afai mo Windows tagata faaaoga, i le mataupu faavae, e le o se faafitauli lenei (e ui lava ou te manao e faaaoga laʻu masini sili ona ou fiafia i ai), o le mea lea o loo faaaoga uma ai tagata Linux i le taimi.

Faʻafefea ona faʻaumatia le tagata Agent Switcher?

E mafai loa ona e alu i le faʻapipiʻiina o le Agent Switcher e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, ma saili le faʻaopoopoga o oe.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma alu i "Faʻaopoopoga".

I le pito i luga taumatau o le faamalama lisi le igoa o le mea o loʻo manaʻomia - Tagata Agent Switcher.

O nisi o sailiiliga o le a aliali i luga o le mata, ae o lo tatou lisi o loʻo lisi muamua. O le mea lea, i le itu taumatau o lea mea, kiliki i luga le ki. "Faʻamau".

Ina ia faʻatumu le faʻapipiʻi ma amata faʻaaoga le faʻaopoopoga, o le a faʻaosoina oe e le masini e toe toe faʻafouina le masini.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Tagata Agent Switcher?

O le faʻaaogaina o le Agent Switcher User is very easy.

Ona o le le mafai, e le otometi le i ai o le atigilima faaopoopo i le tulimanu taumatau o le masini, o lea e manaʻomia ai ona e faaopoopoina oe. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le masini autu o le masini ma kiliki le mea "Suiga".

Elemene natia mai mata o le tagata o le a faʻaalia i le itu tauagavale. Faatasi ai ma i latou o le Tagata Agent Switcher. Faʻamau i lalo le atigipusa faaopoopo ma toso i luga o le meafaigaluega lea e masani lava ona i ai i luga o ata faaopoopo.

Ina ia talia suiga, kiliki i luga o le lisi oi ai i luga o le ata faʻatasi ma se koluse.

Ina ia suia le suʻesuʻega lata mai, kiliki i luga o le atigilima faaopoopo. O le faʻaaliga e faʻaalia ai se lisi o tagata suʻesuʻe ma masini. Filifili le siaki talafeagai, ona sosoo ai lea ma lona lomiga, a maeʻa ona amata loa lea o lana galuega.

Siaki le manuia oa tatou taga e ala i le alu i le itulau Yandex.Interneteter service, i le mea o loʻo i ai faʻamatalaga komipiuta, e aofia ai le faʻamatalaga o le masini, i le itu tauagavale o le faamalama.

E pei ona mafai ona e iloa, e ui i le mea moni tatou te faʻaogaina le Mozilla Firefox browser, o le 'upega tafaʻilagi' ua faʻamatalaina o Internet Explorer, o lona uiga o le faʻaopoopoga o le Tagata Agent Switcher o lona galuega atoa.

Afai e te manaʻo e taofi le faʻaopoopoga, ioe. Ina ia toe faafoi faamatalaga moni e uiga i lau sailiga, kiliki i luga o le atigilima faaopoopo ma filifili le lisi autu e aliali mai. "Tagata Faʻatonu Aunoa".

Faamolemole ia matau o se faila XML faapitoa ua tufatufa atu i luga o le Initaneti, faʻapitoa faʻatulagaina mo le faʻaopoopoga o le Agent Switcher Agent, lea e faʻalauteleina ai le lisi o suʻesuʻega avanoa. Matou te le tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i punaoa mo mafuaʻaga e le o se faʻaiuga aloaia a lenei faila mai le atinaʻe, o lona uiga e le mafai ona matou mautinoa le saogalemu.

Afai ua maeʻa ona e mauaina sea faila, ona kiliki lea o le atigilima faaopoopo, ona e alu ai lea "Tagata Agent Switcher" - "Filifiliga".

O le a faʻaalia e le pupuni se faʻamalama ma ni mea e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Faaulufaleina mai"ona faʻamaonia ai lea o le ala i le faila muamua XML. A maeʻa le faʻasalaga, o le aofaʻi o suʻesuʻega avanoa o le a matua faateleina.

Tagata Agent Switcher o se faʻaopoopoga aoga e mafai ai e oe ona natia faamatalaga moni e uiga i le mea o loʻo e faʻaaogaina.

Faʻaola Mozilla Firefox Tagata Faʻatonu Tagata Faʻatau mo le Saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia