ITunes 12.7.4.76


Afai o oe o se faʻaaogaina o gaioiga a Apple, ona mafai ai lea ona e pulea lau masini mai se komepiuta, o le ae manaomia le faʻaaogaina o le iTunes. I totonu o lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai atu i le mafai gafatia o lenei taʻutaʻua faʻasalalau faʻatasi.

iTunes o se polokalama tautaua mai Apple, e masani ona taulai i le teuina o lau faletusi ma le faʻaogaina o masini Apple.

Faʻasaoina o le aoina o musika

O se tasi o vaega sili ona taua o iTunes o le teuina ma le faatulagaina o lou aoina o musika.

Faʻatasi ai ma le saʻo le faatumuina o pine i pese uma, faʻapea foʻi ma le faaopoopoina o pusa, e mafai ona e teuina le fiasefulu afe o musika ma auala taʻitasi, ae i le taimi lava e faigofie ma vave maua ai musika e te manaʻomia i le taimi nei.

Faʻatauina o musika

O le iTunes Store o le faleoloa sili lea i luga o le upega tafaʻilagi lea e faʻaaogaina ai e le faitau miliona o tagata faʻaaoga i aso uma a latou musika ma musika fou musika. E le gata i lea, o le auʻaunaga ua faʻamaoniaina ia lava ina ia o talafou musika, muamua, muamua muamua, ona sosoo ai lea ma isi auaunaga musika. Ma e le o le taua lea o le numera tele o tagata faapitoa, e na o le iTunes Store e mafai ona mitamita ai.

Faʻasaoina ma faʻatau ata

I le faaopoopo atu i se faletusi tele o musika, o le faleoloa ei ai se vaega mo le faʻatauina ma le faʻamaonia fale tifaga.

E le gata i lea, o le polokalama e faʻatagaina ai oe e le gata ina faʻatau, ae ia teuina foi vitio ua leva ona i luga o lau komepiuta.

Faʻatau ma download talosaga

O le fale teu oloa o loʻo taʻua o se tasi o faʻatau oloa sili ona maualuga. I lenei faiga, o le taulaʻi tele e totogi i le faʻaleleia, ma o le maualuga lauiloa o meaʻai a Apple na mafua ai le i ai o nei masini le numera pito sili ona tele o taaloga ma talosaga e le mafai ona e mauaina i luga o se isi faʻalauiloa telefoni.

I le faʻaaogaina o le Faleoloa Store i iTunes, e mafai ona e faʻatau talosaga, ave i latou i iTunes ma faʻaopopo i soʻo se masini Apple e te filifilia.

Taʻalo faila faila

E ese mai i le mea moni e faapea o le 'auʻaunaga e mafai ai e oe te teuina lau faletusi musika atoa, o lenei polokalame o se tagata sili ona lelei lea e mafai ai ona e faʻafiafiaina faila lipine ma faila.

Faʻafouina le Faʻamaumauga o Gaoioiga

I le avea ai o se tulafono, e faʻaaogaina e le aufaitau ia gaioiga "luga o le ea", o lona uiga. e aunoa ma le fesootai atu i se komepiuta. iTunes e mafai ai ona e sii mai le masini fou i luga o lau komepiuta ma i soo se taimi talafeagai e faʻapipiʻi ai i lau komepiuta.

Faʻaopoopo faila i masini

iTunes o le meafaigaluega autu lea e faʻaaoga e faʻaopoopo ai faila i le gadget. O musika, tifaga, ata, faʻaaogaga ma isi faila o le aufaasālalau e mafai ona vave faʻafetaui, o lona uiga ua faʻamaumau i luga o le masini.

Fausia ma toe faʻaleleia mai le faʻasologa

O se tasi o auala aupito sili ona talafeagai na faʻatinoina e Apple o se faʻatonuga atoa lea o le mafai ona toe faʻaleleia mulimuli ane.

O lenei auupega o loʻo galue i se pusa, o lea afai ei ai ni faʻafitauli i le masini poʻo le siitia atu i se mea fou, e faigofie ona e toe faʻaleleia, ae i luga o le tulaga e te faʻafouina pea le teuga i le iTunes.

Fesoʻotaiga Wi-Fi

Tulaga sili ona matagofie iTunes, lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi le gaioiga i se komepiuta e aunoa ma se telefoni. Naʻo le faʻamaumauga laveaʻi - pe a faʻamalosiina e ala i le Wi-Fi, e le tauina e le masini.

Miniplayer

Afai e te faʻaaoga iTunes e avea o se tagata taalo, ona faigofie ai lea ona faʻaitiitia i totonu o se tamaititi laititi e faʻamaonia, ae i le taimi lava e tasi.

Faʻataʻitaʻiga o Mata

E ala i iTunes, e mafai ona e faigofie ona fetuʻunaʻi le tuʻuina atu o tusi talosaga i luga o le komepiuta: e mafai ona e vaʻaia, tape ma faʻaopopo ni tusi talosaga, faʻapea foi ma le teuina o faʻamatalaga i se komepiuta mai tusi talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, na e fatuina se leo pese e ala i le tusi talosaga, o le faʻaaogaina o iTunes e mafai ona e "toso ese" mai iina e faʻaopoopo i lau masini e pei o se leo mulimuli ane.

Fatu fatufoni

Talu ai na amata ona matou talanoa e uiga i tone, e taua le taʻua o se galuega le mafaagasolo - o le fatuga lea o se siva mai soo se ala o loʻo i le iTunes Library.

Le lelei o le iTunes:

1. Uiga faʻalelei i le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Galuega maualuga e mafai ai ona e faʻaaogaina iTunes ma teu ai faila o le aufaasālalau, ma le faʻatau i luga o le Initaneti, ma faʻatautaia gaini apu;

3. Faʻasalaga vave ma mausali galuega;

4. Tufatufa saʻoloto.

Uiga Lelei:

1. E le o le atinaʻe sili ona atinaʻe, aemaise pe a faʻatusatusa atu i paaga.

E mafai ona e talanoa e uiga i mea e mafai ona faia e iTunes mo se taimi umi lava: o le aufaasālalau lenei e faʻapipiʻiina e faʻafaigofie galuega ma faila faila ma faʻalaʻau apu. O loʻo faʻaauau pea le atinaʻeina o le polokalame, ma le faʻaitiitia o le manaʻomia o punaoa faʻaletupe, ma le faʻaleleia atili o lona atinaʻe, lea ua fuafuaina i le faiga o Apple.

Tikiake iTunes mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe O talosaga e le o faaalia i le iTunes. Faʻafefea ona foʻia le faafitauli? Faʻafefea ona faʻalogo i le leitio i iTunes Metotia mo le foiaina o le sese 4005 i le iTunes

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
iTunes o se polokalama multifunctional e aofia ai tomai o se tagata fai faasalalauga, faleoloa multimedia ma se meafaigaluega mo le fegalegaleai ma masini feaveai mai Apple.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Apple Computer, Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 118 MB
Gagana: Rusia
Version: 12.7.4.76