Faʻafefea ona tuʻuina atu le faʻapipiʻi download o le Windows 10 faʻaleleia i se isi pulou

O nisi faʻapipiʻi komepiuta e i ai se puʻupuʻu faʻapitoa tele ma le '' aʻafia 'meatotino. Afai ei ai se puʻupuʻu lua, atonu e ono talafeagai le tuʻuina atu o se vaega o faʻamaumauga i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e gaoioi le faila faila, le pusa le tumau ma le faila lea e sii mai ai le Windows 10 faʻafou.

O lenei taʻiala o loʻo faʻamatalaina pe faapefea ona faʻafeiloaʻi le pusa fou ina ia le mafai ai e le Windows 10 ona faʻaleleia faʻaleleia le avanoa i luga o le masini masini ma ni faʻaopoopoga faaopoopo e mafai ona aoga. Faamolemole silasila: afai ei ai se puʻupuʻu se tasi ma lava le lapoa poʻo SSD, vaevaeina i ni vaega, e le lava le vaeluaga o le polokalama, o le a sili atu le faigofie ma faʻafaigofie ona faʻalautele le C.

Faʻaliliuina atu o le pusa fou i se isi pulou poʻo se vaeluaga

Windows 10 faʻafouga e sii mai i le pusa C: Windows SoftwareDistribution (faʻatasi ai ma "faʻamaumauga fou" e faʻaaoga e tagata faʻapitoa i le ono masina). O lenei pusa o loʻo i ai uma lava i latou i totonu o le Subfolder download ma faila faaopoopo auaunaga.

Afai e manaʻomia, e mafai ona matou faʻaogaina meafaigaluega a le Windows e faʻamautinoa ai o loʻo maua mai faʻamatalaga na maua mai i le Windows Update 10 i se isi pusa i luga o se isi pu. O taualumaga o le a faapenei.

  1. Fausia se faʻailoga i luga o le avetaavale e te manaʻomia ma le igoa o loʻo manaʻomia, lea o le a faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga fou. Ou te le fautuaina e faʻaaoga le Cyrillic ma avanoa. O le disk e tatau ona i ai se polokalama NTFS.
  2. Taumafai le faʻasologa o le poloaiga e pei o le Pule. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le amataina ona fai le "Lisi o le laina" i le sailiga o le galuega, kiliki-saʻo i luga o le iuga na maua ma filifili le "Run as Administrator" (i le lomiga aupito lata mai o le OS e mafai ona e faia e aunoa ma le lisi o mea, pe kiliki le mea e manaʻomia i vaega tonu o le sailiga).
  3. I le poloaiga vave, ulu net up wuauserv ma lolomi Ulufale. E tatau ona e mauaina se feau o taʻu mai ai o le Windows Update service ua maeʻa le manuia. Afai e te iloa e le mafai ona taofi le tautua, e foliga mai o loʻo pisi i faʻamatalaga i le taimi nei: e mafai ona e faʻatali pe toe toe faʻagaoioi lau komepiuta ma tape le taimi o le Initaneti. Aua nei tapunia le musumusuga o le poloaiga.
  4. Alu i le faila C: Windows ma toe faaigoa le fafautusi Tuuina atu o le polokalama i SoftwareDistribution.old (poʻo se isi mea).
  5. I le laina o le tulafono, ulu i le poloaiga (i lenei poloaiga, D: NewFolder o le ala i le pusa fou mo le faasaoina o faʻamatalaga)
    mklon / J C:  Windows  SoftwareDistribution D:  NewFolder
  6. Ulufale i le poloaiga net start wuauserv

A maeʻa le faʻatinoga o faʻatonuga uma, ona maeʻa lea o le faʻafeiloaʻiga ma toe faʻaleleia i se laupepa fou i luga o le kiliva fou, ma i luga o le taavale C o le a na o se "sootaga" i le pusa fou lea e le o avanoa.

Ae ui i lea, ae leʻi aveesea le tuatusi tuai, ou te fautuaina le siakiina o le sii mai ma le faapipiiina o faafouga ile Seti - Updates and Security - Windows Update - Siaki mo mea fou.

Ma a maeʻa ona e faʻamaonia o loʻo faʻaleleia ma faʻaleleia faʻamatalaga, e mafai ona e faʻamalo SoftwareDistribution.old o le C: Windows talu ai ua le toe manaʻomia.

Faamatalaga faaopoopo

O galuega uma o loʻo i luga mo le "masani" faʻafouga o le Windows 10, ae afai o tatou talanoa e uiga i le faʻaleleia o se fou (toe faʻafouina vaega), o mea nei:

  • I le auala lava lea e tasi e faʻafeiloaʻi ai pepa o loʻo tuʻuina mai ai faʻamatalaga o vaega o le a le aoga.
  • I le lomiga lata mai o le Windows 10, pe a sii mai se faʻafouga e faʻaaoga ai le Lagolago Fesoasoani mai Microsoft, o se avanoa itiiti i luga o le vaeluaga o le polokalama ma se vaʻa ese, o le faila o le ESD mo le faʻafouina e otometi ona sii mai i le pusa o le Windows10Upgrade i se isi vaʻa. O le avanoa i luga o le masini komepiuta e faʻaaluina foi i luga o faila o le OS fou, ae i se tulaga maualalo.
  • O le pusa o Windows.old i le taimi o le faafouga o le a faia foi i luga o le vaeluaga o mea (vaai i le auala e tape ai le foliga Windows.old).
  • A maeʻa le faʻaleleia o le fou, o mea uma sa faia i le vaega muamua o faatonuga o le a toe faia, talu ai o le a amata ona toe faʻaleleia faʻamatalaga i le vaeluaina o le disk.

Faamoemoe o le mea aoga na aoga. I le tulaga tonu lava, e tasi le isi faʻamatalaga lea i lenei mataupu e mafai ona maua mai: Le auala e fufulu ai le C.