Faʻavaeina le "Le mafai ona fesoʻotaʻi atu i le server" i le FileZilla

O le faʻatulagaina o se FTP fesoʻotaʻiga i FileZilla o se mea faʻapitoa. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai e tele lava taimi e masani ai pe a taumafai se taumafaiga e faʻafesoʻotaʻi e faʻaaoga lenei faʻaogaina i se mea matuia. O se tasi o fesoʻotaʻiga e sili ona masani ai fesoʻotaʻiga o se toilalo, faʻatasi ai ma se feʻau i le faʻaaogaina o FileZilla: "Faʻamatalaga ogaoga: Le mafai ona fesoʻotaʻi i le 'auʻaunaga." Sei o tatou iloa le uiga o lenei savali, ma pe faapefea ona faʻaaoga le polokalama i le maeʻa ai.

Faʻalogo i le lomiga fou o FileZilla

Faʻaiʻuga o mea sese

Muamua, ia tatou nonofo i luga o mafuaʻaga o le mea sese "Le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le server."

O mafuaʻaga atonu e eseese uma:

      Leai se initaneti;
      Lokaina (taofi) lau tala mai le 'auʻaunaga;
      Flock-fesoʻotaʻiga FTP mai le 'auʻaunaga;
      Tulaga le lelei o fesoʻotaiga o le faiga faʻaoga;
      Le manuia o le soifua maloloina o tagata;
      Faʻasalalau faʻamatalaga faʻamatalaga le aoga.

Auala e toe faaleleia ai le sese

Ina ia mafai ona aveese le mea sese "Le mafai ona fesoʻotaʻi i le 'auʻaunaga," muamua lava, e tatau ona e iloa le mafuaaga.

O le a sili pe afai e sili atu ma le tasi le FTP faʻamaumauga. I lenei tulaga, e mafai ona e siakiina le faatinoga o isi tala. Afai o le faʻatinoga i luga o isi 'auʻaunaga e masani, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago o le talimalo lea e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi. Afai e le o maua le fesoʻotaʻiga i isi teugatupe, ona e manaʻomia lea ona e suʻeina le mafuaʻaga o faafitauli i luga o le itu o le 'auʻaunaga o loʻo tuʻuina atu auaunaga fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti poʻo totonu o fesoʻotaiga o lau lava komepiuta.

Afai e te alu i isi auʻaunaga e aunoa ma ni faʻafitauli, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le lagolago a le 'upega tafailagi lea e te le maua. Masalo ua muta le galue, pe na i ai ni faafitauli le tumau i le faatinoga. E mafai foi ona i ai nisi o mafuaʻaga na te taofia ai lau tala.

Ae, o le mataupu sili ona taatele o le sese "Le mafai ona fesootai i le masini" o le faʻaofiina lea o faamatalaga le saʻo. E masani lava, e fenumiaʻi e tagata le igoa o la latou 'upega tafaʻilagi, tuatusi Initaneti o le' auʻaunaga ma lona tuatusi ft, o lona uiga, o le talimalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se talimalo ma se tuatusi avanoa i luga o le internet hosting.ru. O nisi tagata e faʻaogaina i totonu o le "Host" laina o le Pule o le Nofoaga, poʻo le tuatusi o latou lava saite o loʻo i luga o le talimalo. Ma e tatau ona e ulufale atu i le tuatusi-tuatusi o le talimalo, lea, atonu, o le a pei o lenei: ftp31.server.ru. Ae ui i lea, ei ai foʻi tulaga e faʻatautaia ai le tuatusi-tuatusi ma le www-tuatusi.

O le isi filifiliga e faʻasese lau faʻamatalaga sese o le taimi na galo ai i le tagata faʻaaoga lona igoa ma le upu faʻamaonia, pe mafaufau foi na te manatuaina, ae ui i lea e ulufale i faʻamatalaga sese.

I lenei tulaga, i luga o le tele o tagata (tagata talimalo) e mafai ona e toe faʻaleleia lou igoa faʻapitoa ma le upega tafailagi e ala i lau oe lava tala.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o mafuaaga e ono aʻafia ai le sese "Le mafai ona fesoʻotaʻi atu i le 'auʻaunaga" - masini. O nisi oi latou e foia e le tagata faʻaaogaina, ae o isi, e le o le mea e tasi, e matua tutoatasi lava mai ia te ia. O le faafitauli taatele e mafua ai ona ulu atu lenei sese i faʻamatalaga le saʻo.