Se filifiliga o taʻaloga e leai se totogi mo le aufaitalafaga a PS Plus ma Xbox Live Gold ia Fepuari 2019

Xbox Live Gold ma le PlayStation Plus e le suia a latou agaifanua ma faaauau pea ona tufatufaina atu taʻaloga e aunoa ma se totogi i masina uma. Ia Fepuari, e 2019 tagata taaalo o le a maua ni poloketi se fa mo le faʻavae mai Microsoft ma 6 ata sili ona lalelei mai Sony. Ua faalauiloa mai e le studio faaIapani o lenei masina o le a mulimuli pe afai PS PS ma PS3 o le a aofia ai taaloga i PS Plus. O le kamupani Amerika e faʻaauau pea ona lagolagoina le faʻamafanafanaga o le augatupulaga na muamua atu ma tuʻuina atu poloketi fuavaʻa mo le Xbox 360.

O le anotusi

  • Xbox ola auro
    • Taʻaloga a le Assassin's Creed
    • Faʻasalaina le toto: Faʻamatalaina o le Moon
    • Super Bomberman R
    • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
  • PlayStation Plus
    • Mo le mamalu
    • HITMAN O le vaitau muamua muamua
    • Gunhouse
    • Faʻailoga o le tauvaga
    • Metal Gear Solid 4: Lapoʻa o le Patriots
    • Divekick

Xbox ola auro

O Fepuari, o le Xbox Live Gold subscribers o le a mafai ona faʻaaogaina 4 galuega tetele mo le saoloto, e lua o le a faʻalauiloaina i le Xbox 360.

Taʻaloga a le Assassin's Creed

Xbox 360, Xbox One

Mai le aso 1 o Fepuari i le aso 15 Fepuari, o le a latou masani i se tasi o vaega o le "Assassin's Creed" i lalo o le igoa "Outlaw" mo le leai o se totogi. Na tatalaina le taaloga i le 2014 ma valaaulia ai tagata taaalo e suʻesuʻe le matafaga mataʻu o Amerika i Matu. E tatau ona i ai oe i le ogatotonu o le gauai o le feteenaiga o Initia ma colonialists, asiasi atu i fanua le gata o Apaches ma maua ai oe lava i se fale fou faatoa fausia XVIII senituri Niu Ioka.

O se tagata sili ona lelei le fanafana o le a aveina atu oe i le lalolagi o taupulepulega faʻatasi ma le faʻatautaia

O faʻatusaga o taaloga e faʻaalia ai le gafatia e pulea a latou lava vaa, lea o le a suatia le talafatai ma tulaʻi mai i ni tamai bays e suʻe punaoa ma faʻamaʻega atoa. O le inisinia i Rogue e nonoina mai le vaega lona fa o le taʻaloga, ma o le poloketi lava ia mai le lala o le Ubisoft Sofia e sili atu ona pei o se fasi fanua i IV.

Faʻasalaina le toto: Faʻamatalaina o le Moon

Xbox tasi

O le totoina o le poloketi lata mai lea mai le Xbox Live Gold. O le taaloga na faʻaalia i le augatupulaga aupito lata mai o faʻamafanafanaga i le 2018, ae foliga mai o se taamilosaga masani nineties. O le au atinaʻe o INTI CREATES na faʻamalosia e le toe faʻataʻitaʻiga, o lea na latou tuʻuina atu ai a latou faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma le mamana o le pixel styling.

O ata o pixel o le a fiafia tele i tagata taʻalo i le leai o se mea faʻapitoa, o na taaloga sa sili atu i le 20 tausaga talu ai.

Ua folafola mai e le au fatu ni itula se tele o le fiafia i taaloga, aua o le maualuga o loʻo i ai i lenei mea, ma e tofu le tagata ma tomai tulaga ese. O le a avanoa le taaloga mo le download mai Fepuari 1 e oo i le 15.

Super Bomberman R

Xbox tasi

Iapani faʻasolosolo faʻasalalauga Action Super Bomberman R o le a faʻafofogaina mai le aso 16 o Fepuari ia Mati 15. O lenei taʻaloga o le a aveina ai tagata taʻaʻalo i nofoaga laititi ma mailei, lea o le a feagai ai le tagata autu ma se tamaʻi lapoa ma se lima o tamaʻi tamaʻi tamaʻi mea leaga.

O le taaloga e atiina ae le saoasaoa o mafaufauga, aoga i le va o galuega

O le filifiliga a le tagata taalo ua tuʻuina atu i ai nisi o faʻamaumauga, o ia mea uma ua tuʻuina atu i ai tomai faʻapitoa. I le faaopoopo atu i le taʻaloga a le tagata e toʻatasi, o le taaloga e televave ma galulue faatasi, lagolagoina i luga o se 'upega tafaʻilagi ma luga ole Initaneti.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Xbox 360, Xbox One

Naʻo le 12 aso, mai Fepuari 16 e oʻo i le Fepuari 28, o le Star Wars i le faleoloa a Microsoft o le a tufatufa atu e aunoa ma se totogi. Na toe faʻatuina le poloketi i le 2003, ae foliga mai e ofoofogia. Star Wars Jedi Knight: O Jedi Academy ua manatu o se tasi o tafaoga sili ona lauiloa ma tekinolosi o lona taimi, lea e iloga e le gata i masini lelei, ae faapea foi i se tala matagofie ma le tele o mea e gata mai ai ma faaiʻuga.

Jedi Academy o se tasi o taaloga sili ona lelei i le lalolagi lauiloa, o le a mafai ai ona e latalata atili i le lalolagi o le Mana

O tagata taaalo o le a feiloai ma uo mai amio leagavonselnoy ma auai i le taua ma fili leaga, faaauupegaina i le lauiloa plasma ma le lightsaber lauiloa.

PlayStation Plus

O le masina mulimuli o le taumalulu o le a avea ma faʻasalalauga mulimuli mo PS3 ma PS Vita. Lagolago mo le PS4 o loʻo iai nei o le a faʻaauau i le masani masani. O le avanoa i poloketi o loʻo tuʻuina atu i le lisi o le a tatalaina i le aso Fepuari 5 ma o le a tumau seia oo i le aso 5 Mati o lenei tausaga.

Mo le mamalu

Taaloga 4

O taua mataʻutia i le vaitau tauloto o le taʻavale tolu-tagata i le initaneti o loʻo tosoina ma le faʻamaoni. O tusitala ma le totoa tele i auiliiliga na latou faʻalatalata atu i le fausiaina o la latou galuega faatino, ofoina atu le au taʻalo sili ona lelei, faʻataʻitaʻiga aupito sili ona lelei, masini faʻalauiloa ma tagata taugofie, e peiseai ua sau mai itulau o tusi o talaʻaga.

E fautuaina i latou uma e fiafia i luga o le upega tafaʻilagi, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le televise

O sui e fai ma sui o vaega eseese e foliga tutusa ma setete moni o le Vaitausaga Tutotonu: o le a mafai ona e vaai i toa o Scandinavian Vikings, Knight Teutonic, samurai japanisani ma siamupini i sasae.

HITMAN O le vaitau muamua muamua

Taaloga 4

O le vaitau muamua saoloto o le talafaasolopito o le sooupu 47 o le a mafai ai e oe ona e lagona oe lava i seevae o le fasioti tagata paʻu mata. Taaloga e ofoina atu e atiaʻe lau auala i le faʻatinoga o konekarate.

Le sili atu ona lauiloa iloga mai le lalolagi o taaloga, auina atu i le isi galuega, ma pe faapefea ona pasi - e faalagolago ia te oe

E mafai ona e faʻalilolilo ma sao i le mea e mafai ai, ae leai se tasi e faʻatagaina le felelei i fili ma se masini moli i le sauni. O le mea moni, e sili atu le malie pe a fai e te faia i le fale taʻavale.

Gunhouse

PlayStation 4, PlayStation Vita

Gunhouse tuʻufaʻatasia elemene o le paso ma le olo puipui puipui. O se meataalo faigofie, e taulai atu i le tagata Vita console, e ofoina atu tagata taaalo i sikoa sikoa e ala i le laulauina o fasi pepa tutusa i se laina, ma maua ai ni togi ma ni auupega o le a manaomia i le isi galu o monsters. E tatau ona e faia mea uma e mafai e le tuʻuina atu ai le anoano o tagata leaga fouvale i lou tulaga.

Puipui le fale - togi i le tele o mea e mafai ma e te fiafia

Faʻailoga o le tauvaga

PlayStation 4, PlayStation Vita

Rogue Aces - faʻataʻitaʻiga faʻatalanoa malie e tatau ona e nofo ai i le foeuli o se fitafita taua e faia ni misiona eseese.

O lau vaalele o se lima faʻasalaga mai le lagi, o le manumalo i lenei taua e faalagolago ia te oe.

O le a ave e le au taʻavale le faʻamoemoe e faʻaumatia sini o le eleele, faʻamamaina le ea, tafana i lalo osofaʻiga a le fili ma aloese mai osofaiga mai isi fitafita. O le taʻaloga e malosi ma o nisi faʻamalosi.

Metal Gear Solid 4: Lapoʻa o le Patriots

Taaloga 3

O le vaega lona fa o le tala e uiga i le sui Snake o le a maua tagata taaalo e leai se totogi. O le Konami studio series mai le gaosiga o pisinisi gaioiga Hideo Kojima ua manatu o se ata sili ona lelei na amata mai le 1998. Metal Gear Solid 4 taia le PS3 taaloga i le 2008.

Faalilolilo, faʻaumatia le fili aʻo ia le masalomia se mea

O le poloketi e leʻi faia se faʻafouga, ae na avea ma sui lelei o le ituaiga masini vavalalata ma se sui agavaa i le faasologa taua. I le taimi lea, na faʻapipiʻi le mea pueleʻa i tua o le tuagane, ma o le taʻaloga e manaʻomia ai le faʻaeteete faʻaaogaina fale ma e itiiti le faʻafesoʻotaʻi ma le fili.

Divekick

PlayStation 3, PlayStation Vita

O se tauvaga taua mai taua mai le Iron Galaxy studio e le mafai ona iloga i se ata loloto o ata, animation ma masini. O le poloketi, muamua lava, e mafua ai le faʻaleleia o lagona o tagata taʻalo ma mafai ai ona latou vavae ese mai le agaga. Faʻataʻitaʻiga mataʻutia, tafaoga soʻo ma le mea e sili ona lelei i luga o le ituaiga taʻavale atoa - o le mea lea o le Divekick.

Taua lea e mafai ai ona e malolo mai misiona le manuia o isi taaloga, ma ia onosai

Ia Fepuari, o le Xbox Live Gold ma le PlayStation Plus o le a mauaina 10 galuega ofoofogia mo le leai o se totogi. Saunia mo galuega faalilolilo, vaʻaia malosi i luga o fitafita, taua tauloto ma taua tau. Fiafia i le taaloga!