Aisea e le faʻaopoopoina ai ata i le Odnoklassniki

I le Odnoklassniki social network, e mafai e se tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo se numera faʻatapulaʻaina o ata i lana itulau. E mafai ona faʻapipiʻiina i se pou e tasi, album, poʻo le faʻapipiʻiina o se ata autu faʻalauiloa. Ae, o le mea e leaga ai, o nisi taimi e mafai ai ona tulaʻi mai lo latou faʻatupeina o ni faafitauli.

Faʻamataʻu masani i le faʻapipiʻiina o ata i le OK

O mafuaʻaga e le mafai ai ona e faʻapipiʻiina se ata i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le tele o taimi o le a taʻoto i lou itu. Ae ui i lea, e seasea lava, ae o le toilalo e tupu i le itu o Odnoklassniki, i lenei tulaga, o isi tagata faaaoga o le ai ai foi faafitauli i le sii mai o ata ma isi mea.

E mafai ona e taumafai e faʻaaoga nei fautuaga ina ia faasaʻo ai le tulaga, ae masani lava latou te fesoasoani na o le afa o le taimi:

  • Faaaoga U5 poʻo se faamau e toefaʻalo ai le itulau i le 'upega tafaʻilagi, lea o loʻo i totonu o le pusa o le tuatusi poʻo lata ane (faalagolago i le faʻamatalaga patino ma le faʻaaogaina o tagata);
  • Tatala Odnoklassniki i se isi suʻesuʻega ma taumafai e faʻapipiʻi ata e ala atu i ai.

Mafuaaga 1: E le ausia e le ata manaoga o le 'upega tafaʻilagi.

I le taimi nei i Odnoklassniki e leai ni tuusaʻo manaʻomia mo ata na e faʻatauina, e pei ona i ai i nai tausaga talu ai. Ae ui i lea, e taua le manatuaina po o fea mataupu o le a le mafai ona utaina le ata ona o le le usitaia o manaoga o le upega tafailagi:

  • Tele tele avanoa. E mafai ona e faigofie ona lafoina ata e mamafa i le tele o megabytes, ae afai o le mamafa e sili atu i le 10 MB, e mafai ona e iloaina ni faafitauli manino i le siiina mai, o le mea lea, e fautuaina e faapipii ata e mamafa tele;
  • Faʻafanua ata. E ui lava o se ata o se faatulagaga e le talafeagai e masani ona paʻu i luma o le faʻatupuina, o nisi taimi atonu e le mamafa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona e tuʻuina se ata tele i luga o se avatar - i le mea e sili ona lelei, o le a talosagaina e le saite ina ia vavae ese, ma o le mea sili ona leaga o le a maua ai se mea sese.

E ui o le a le mafai ona e vaʻaia soʻo se manaʻoga i le Odnoklassniki pe a faʻaeʻeina ata, e fautuaina e faʻalogo i nei mea e lua.

Mafuaʻaga 2: Faʻasinomaga Initaneti

O se tasi o faafitauli sili ona taatele, lea e faalavelave i nisi taimi e le gata o le siiina mai o ata, ae o isi foi elemene o le saite, mo se faataitaiga, "Savali". Ae paga lea, e matua faigata lava ona taulimaina i le fale ma e tatau ona e faʻatali seʻia oʻo ina sili atu ona mausali le fesoʻotaʻiga.

O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina ni metotia faʻapitoa e fesoasoani i le faateleina o le saoasaoa o le Initaneti, poʻo le itiiti ifo o le faʻaitiitia o le mamafa i luga o le initaneti:

  • Ole tele o laupepa matala i totonu o le masini e mafai ona mamafa tele se fesoʻotaʻiga vavalalata, aemaise lava pe afai e le maluelue ma / poʻo le vaivai. O le mea lea, e manaʻomia le tapunia o afaina uma sei vagana ai Odnoklassniki. E oo lava i nofoaga ua uma ona utaina e mafai ona faʻataunuʻu taavale;
  • Afai e te sii maia se mea e faʻaaogaina ai se masini komepiuta poʻo se taʻavale, ona e manatua - o lenei mea e faʻaitiitia ai le saoasaoa o isi fesoʻotaiga vavave. Ina ia amata, faʻatali seia maeʻa le download pe taofi / faʻalēaogaina, mulimuli ane o le a faʻaleleia lelei le galuega a le Initaneti;
  • O le tulaga e talitutusa ma polokalama e faʻafouina i tua. O le tele o taimi, e le popole tele le tagata faʻaoga i le faʻalauiloaina o nisi o polokalame (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga anti-virus), ae i nisi o tulaga e matua aʻafia ai le fesoʻotaʻiga. I nei tulaga, e fautuaina e faʻatali sei maeʻa ona sii mai faʻamaumauga, talu ai o le faʻalavelave faʻalavelave o le a aafia ai le polokalama. E uiga i le downloadina o faʻamatalaga o le ae mauaina se faʻamatalaga mai Faʻamatalaga Faʻamatalaga Windows i le itu taumatau o le lau;
  • I nisi tulaga, e mafai ona fesoasoani le galuega. "Turbo", lea e sili atu poo le itiiti ifo foi i sailiga masani. E faʻamoemoeina le faʻatauina o itulau ma anotusi i luga ia i latou, faʻatagaina oe e faʻaleleia atili le mautu o la latou galuega. E ui i lea, i le tulaga o le faʻapipiʻiina o se ata, o nisi taimi, i le isi itu, e le faatagaina ai le tagata e faʻaogaina se ata, o le mea lea, faatasi ai ma le aofia ai o lenei galuega, e manaʻomia lou faʻaeteete.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona mafai "Turbo" i le Yandex Browser, Google Chrome, Opera

Mafuaaga 3: Faʻatoʻa Faʻatoʻa le Masini

E ui lava o oe o loʻo faʻaaogaina le tasi masini komepiuta mo se taimi umi, o le a faaputuputuina ai faamaumauga le tumau, lea i le tele o numera e faʻalavelave ai le galuega a le masini lava ia, faapea foʻi ma nisi o nofoaga. Ona o le mea moni o le 'upega tafailagi e' pipii '', o le tele o tagata faʻaaogaina faafitauli i le siiina o soʻo se mea i Odnoklassniki, e aofia ai ata.

O le mea e lelei ai, e aveese lenei otaota, e tatau lava ona e faʻamamāina. "Talafaasolopito" masini komepiuta. I le tele o tulaga, e faʻamaonia i ni nai kiliki, ae faʻalagolago lava i le masini lavalava, e mafai ona ese le faiga o le faamamaina. Mafaufau i faatonuga e talafeagai mo Google Chrome ma Yandex Browser:

  1. Muamua, e tatau ona e tatalaina se faʻamau "Talafaasolopito". Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le kesi puʻupuʻu. Ctrl + Hlea o le a vave tatalaina ai le vaega manaomia. Afai e le aoga lenei faʻasalaga, ona taumafai lea e tatala "Talafaasolopito" faʻaaoga le lisi o mea e suʻe ai.
  2. O lea maua le fesoʻotaʻiga o le tusitusiga poʻo le faamau (faʻalagolago i le version of the browser), lea e taʻua "Faamamaina le Talafaasolopito". O lona tulaga e faʻalagolago foi i le masini o loʻo e faʻaaoga nei. I Google Chrome, o loʻo tu i le pito i luga o le itulau, ma i le Yandex Browser, i le taumatau.
  3. O se faamalama faapitoa o le a tatalaina le mea e te manaʻomia e maka ai mea e te manaʻo e faʻamalo. O le faaletonu e masani ona makaina - "Vaavaaiga o talafaasolopito", "Faʻamatala talafaasolopito", "Faʻatonuina Faʻamaumauga", "Cookies ma isi nofoaga o faʻamatalaga ma faʻalapotopotoga" ma "Faamatalaga o Faʻamatalaga", ae na o le pe afai e te lei suia muamua le faʻaogaina o mea e teu ai masini komepiuta. I le faaopoopo atu i mea na vaʻai e le mafai, e mafai ona e siaki isi mea.
  4. A e maka mea uma e manaʻomia, faʻaaoga le ki. "Faamamaina le Talafaasolopito" (o loʻo tu i le pito i lalo o le faamalama).
  5. Toe amata lau suʻesuʻe ma taumafai e toe faʻaogaina le ata i le Odnoklassniki.

Mafuaaga 4: Faʻasalalau Flash Player Version

I sina taimi, o tekinolosi faʻalauiloa ua suia i luga o le tele o nofoaga ma nisi HTML5 e sili ona aoga ma faatuatuaina. Ae ui i lea, e tele elemene i luga o Odnoklassniki e manaʻomia lenei faʻapipiʻi e faʻaalia ma galue saʻo.

O le mea e lelei ai, o le taimi nei e le manaʻomia le Flash Player mo le matamataina ma le faʻafeiloaʻiina o ata, ae o le faʻaaogaina ma le faʻafouina o lea ua fautuaina, ona o le le mafai ona faia masani o soʻo se vaega o le upega tafaʻilagi e mafai ona aofia ai se ituaiga o "faasologa o le faasologa," o lona uiga, le le mafai ona gafatia e isi. galuega tauave / elemene o le saite.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai faʻamatalaga pe faʻafefea ona faʻaleleia le Flash Player mo Yandex.Browser, Opera, ma le mea e fai pe afai e le faʻafouina le Flash Player.

Mafuaʻaga 5: Faʻasalaga i luga o le komepiuta

Faʻatasi ai ma le tele o faila faiva e faʻapipiʻiina e Windows ona o loʻo galue, o le tele o faʻaaogaga ma nisi o nofoaga atonu e leʻo lelei le galue. E tutusa foi le faaaogaina i mea sese i totonu o le resitala, e tau atu i taunuuga tutusa. Ole faʻamamāina e le aunoa o le komepiuta o le a fesoasoani e foia nisi faʻalavelave i le galulue faatasi ma tamaiti o le vasega, e aofia ai le le mafai ona faʻaaogaina / faafitauli downloadina o ata.

I aso nei, o loʻo i ai le tele o polokalama faʻanatura lea ua mamanuina e aveese uma otaota mai le resitala ma le lelea malo, ae o le tali sili ona lauiloa o le CCleaner. O lenei masini komepiuta ua faaliliuina atoa i le gagana Rusia, o loʻo i ai se atinaʻe faigofie ma le intuitive, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga mo le tufatufaina atu saoloto. Mafaufau e faʻamamā le komepiuta i le faʻataʻitaʻiga o lenei polokalame:

  1. Faʻamau ma taʻavale le polokalama. I le le mafai, e tatau ona tatalaina le tale. "Faamama"i luga o le itu tauagavale.
  2. Faʻalogo nei i le pito i luga o le faamalama, talu ai e tatau ona i ai se faʻamau "Windows". I le le mafai, o mea uma e manaʻomia e aofia ai i lenei laupepa o le a tiaʻi. E mafai foi ona e faaopoopoina nisi nai vaega pe afai e te iloa le mea e nafa ma i latou taitoatasi.
  3. Ina ia faia se suʻesuʻega lapisi i luga o se komepiuta, faʻaaoga le ki "Iloiloga"o loʻo i le vaega pito i lalo o le polokalama o le polokalama.
  4. I le faaiuga o le sailiga, kiliki i luga o le faamau latalata "Faamama".
  5. O le faʻamamaina o le a tumau e tutusa ma le sailiga. A maeʻa, fai laasaga uma o loʻo faʻamatalaina i totonu o faʻamaumauga i le tab "Talosaga".

O le resitala, poʻo le leai foi o ni sese i totonu, i le tulaga o le siiina mai o se mea i luga o le upega tafaʻilagi mai lau komepiuta e tele sona sao. E mafai foi ona e toe faaleleia le tele o mea sese o le resitalaina lautele ma CCleaner:

  1. Talu ai ona o le faaletonu i le CCleaner tile ua tatala "Faamama"e tatau ona e fesuiai i "Resitala".
  2. Ia mautinoa o luga aʻe o mea uma i lalo Faʻamaumauga Resitala Sa i ai pepa. E masani lava o latou i ai iina e ala i le faaletonu, ae afai e le o le tulaga lea, ona faatulaga lea ma le lima.
  3. Faʻaavanoa vave mo mea sese i le kilikiina o le ki. "Suʻesuʻega Faʻafitauli"i le pito i lalo o le faamalama.
  4. I le pito i tua o le siaki, vaai pe ua tuʻuina siaki siaki i luma o mea sese taʻitasi. E masani lava latou te le mafai, ae afai e leai, ona tuʻuina lea i lalo. Na o le lolomiina o le faamau. "Faʻatonu".
  5. A e kiliki "Faʻatonu"O le a faʻaalia se faamalama e faʻamalosi ai oe e toe faʻaleleia le resitala. Naʻo le tulaga e sili atu le malie. A maeʻa lena, e tatau ona e filifilia le faila i le mea e teu ai lenei kopi.
  6. A maeʻa le toe faaleleia, o le a faʻaalia le faʻasalalauga talafeagai i luga o le lau. A maeʻa lena, taumafai e toe faʻafeiloaʻi ata i Odnoklassniki.

Mafuaaga 6: Vaʻaia

Ona o siama, soʻo se sau mai se komepiuta i tuatusi tolu, e aofia ai Odnoklassniki, e ono avea ma faʻafitauli. E masani lava, o lenei punaoa ua na o virus lava e filifilia e pei o le spyware ma le maketi, aua o le mataupu muamua o le tele o auala e faʻaaluina i le faʻaliliuina o faʻamatalaga mai lau komepiuta, ma i le lona lua, o le 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻalavelaveina i le faasalalauga lona tolu.

Ae peitaʻi, pe a faʻapipiʻi ata i luga o le 'upega tafaʻilagi, o isi ituaiga o siama ma siama e ono mafua ai faʻalavelave. O le mea lea, afai e te maua lenei avanoa, mataʻituina lau komepiuta i se siaki totogi, mo se faʻataʻitaʻiga, Kaspersky Anti-Virus. O le mea e lelei ai, faʻatasi ai ma le tele o siama masani, o le Windows Defender fou, lea ua fausia i komepiuta Windows uma e ala i le lē mafai, o le a taulimaina e aunoa ma ni faafitauli.

Faʻaaogāina faʻamatalaga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le tulaga "Windows Defender":

  1. Faʻasolo le antivirus i le faʻaaogaina o le sailiga lisi. "Amata" poʻo "Lisi Pulea".
  2. E mafai e le Puipui ona galue i tua, e aunoa ma lou auai. Afai i le taimi o lea galuega, ua uma ona ia mauaina soʻo se siama, ona amata lea i le amataina o se mata ma elemene elemene. Aveese faʻamatalaga siama e faʻaaoga ai le ki "Mama komipiuta". Afai e lelei mea uma, o le a faʻamalama le atinaʻeina o le polokalame, ma le kuluma "Mama komipiuta" o le a leai lava.
  3. Ae vagana ai ua e faʻamaonia le komepiuta i le palakalafa muamua, o lenei laasaga e le mafai ona tafe, ona e na o se sikola komepiuta komepiuta e faia i tua. E tatau ona e faia se faʻataʻitaʻiga atoatoa. Ina ia faia lenei mea, ia gauai i le itu taumatau o le faamalama, i lalo o le ulutala "Filifiliga Faʻamaonia" e tatau ona e vaʻai i le faʻafeagai "Atoatoa".
  4. O se faʻataʻitaʻiga atoa e tele ni itula, ae o le avanoa e maua ai le tele o faʻamaʻi pipisi e matua faateleina. A maeʻa, ona tatala lea o se faamalama e faʻaalia uma ai siama na maua. E mafai ona e tapeina pe lafo i latou i "Puipuia"e ala i le faʻaaogaina o kulii o le igoa e tasi.

Mafuaaga 7: Faʻamatalaga Faanatinati Lelei

O le faʻapiiina o ata i Odnoklassniki atonu e le saʻo pe atonu e le tupu ona o le mea moni o lau antivirus e manatu o lenei saite matautia. E seasea ona tupu lenei mea, ma e mafai ona malamalama pe afai e le tatalaina le laupepa, pe o le a le saʻo le galue. Afai e te feagai ma lenei faafitauli, e mafai ona e foia e ala i le ulufale atu i le saite "Tuusaunoaga" antivirus.

Le faagasologa o le lesitalaina o le vasega i le "Tuusaunoaga" Soʻo se fuʻa e ono fesuisuiaʻi e fuafua i le polokalama o loʻo e faʻaaogaina. Afai e leai sau isi gaioiga e ese mai i le Windows Defender, o lenei mafuaaga e le toe otometi lava, aua e le iloa e lenei polokalama pe faapefea ona poloka polokapisa.

Vaʻai foi: pe faapefea ona faʻapipiʻi "Tuusaunoaga" i Avast, NOD32, Avira

O le tele o mafuaʻaga mo le le mafai ona faʻaopoopoina se ata i luga o le upega tafailagi o Odnoklassniki e faʻaalia i le itu a le tagata, o le mea lea, e mafai ona faʻagata faʻafitauli i le lima. Afai o le faafitauli o loʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi, ona e tatau lea ona faʻatali.