Faʻasaʻo le sese 0x80070005 i le Windows 10

O le siiina o faila i le telefoni vaitafe o loʻo i ai le ituaiga sili ona lauiloa o le anotusi. O lenei mea e mafua ona o le faigofie faʻatusatusa o lenei faiga ma le maualuga o le saoasaoa o loʻo maua e ala i polokalame faʻapitoa - tagata o vaʻaia.

O le a le tagata e sili ona lelei mo le siiina mai o vaitafe? E leai se tali le mautonu i lenei fesili, talu ai e tofu i latou ma ona lava lelei ma mea le lelei. E faʻaaogaina e tagata taʻitasi le polokalama sili ona talafeagai mo ia, e faʻavae i luga o latou manaʻoga. Sei o tatou tilotilo vave i foliga autu o tali sili ona lauiloa mo le siiina o vaitafe.

uTorrent

I le taimi nei, o le tagata sili ona lauiloa i le lalolagi mo le siiina mai o vaitafe o uTorrent (poʻo μTorrent). O lenei talosaga ua maua ai le lauiloa, aemaise lava ona e sili atu le paleni o galuega faatino, faigofie o le pulega ma le saoasaoa.

O lenei polokalame e toetoe lava o gafatia uma e pulea ai faila i luga o fesoʻotaʻiga o vaʻa, e aofia ai le fetuunaiga o le saoasaoa ma mea e faamuamua mo faila taʻitasi. E manino lava le tuʻuina mai o faʻamatalaga auiliili e uiga i luga o sauga taʻitasi Fesoasoani e sii mai i luga o le faila, e ala i le fesoʻotaʻi atu i ai, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o magnet links. E mafai ona fatuina se faila mo le tufatufa atu o mataupu o loʻo i luga o le komepiuta o le komepiuta. O le polokalama e ofoina atu uma tekinolosi fou e faʻaaogaina le BitTorrent-protocol. O lenei mea e sili atu le faʻatinoina ma le mamafa o le mamafa o le kalani.

I le taimi lava e tasi, mo i latou e manaʻomia le faʻapipiʻiina o loʻo lagolagoina e le gata i le failaina e ala i le BitTorrent protocol, ae o isi foi auala e sii mai ai faila, o lenei talosaga o le a le aoga, aua e faʻapitoa i le galue ai i vaʻa. E le gata i lea, o nisi o faʻafitauli o le talosaga e tatau ona iai le faʻasalalauga.

Download uTorrent

Lesona: Auala e faʻaaoga ai uTorrent

Lesona: Faʻafefea ona faʻasao faasalalauga i uTorrent

Lesona: Faʻafefea ona aveese le Taʻitaʻia

Bittorrent

O le igoa o lenei talosaga e matua tutusa lelei lava ma le igoa o le faila o faʻasoaga uma o faila lea o polokalama o loʻo tatou suʻesuʻeina. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o BitTorrent o le tagata faʻapisinisi aloaia o le telefoni tele. O lenei oloa na fausia e le fausiaina o vaomago Bram Cohen, ma o le mea lea o le uluai talosaga i le talafaasolopito i le faila o fefaʻasoaʻiga faila i lalo o le suʻesuʻega.

Talu mai le 2007, o le code code application BitTorrent ua avea ma kopi sili ona saʻo o μTorrent. O nei tagata faatau e toetoe lava tutusa, e pei o le atinaʻe ma le faʻatinoga. O le mea lea, o mea lelei uma (saoasaoa o le galuega ma se togi maualalo i luga o le tino) ma le le lelei (faasalalauga), o nei talosaga e tutusa uma lava. E mafai ona tatou fai atu e leai ni eseesega moni i le va o polokalame i le taimi nei.

Download BitTorrent

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga vai i BitTorrent

Lesona: Faʻapefea ona fai perehashirovat i BitTorrent

qBittorrent

O le qBittorrent application o loʻo i ai galuega uma e pei o fofo o loʻo faʻamatalaina i luga: o le siiina o faila e ala i le BitTorrent protocol, tufatufaina, fatuina o vaitafe, puleaina o le tufatufaina o faila. Ae le gata i lenei, o lenei polokalama e tele ni faʻaleleia. O le mea muamua, muamua, o le maua o le gafatia o suʻesuʻega sili mo tagata e siakiina.

O le mea autu, ma na o le pau, o le le lelei o le talosaga a Qubittorent o nisi o tagata e vaʻaia le poloka galuega.

Download qBittorrent

Lesona: Faʻafefea ona fai se faila i qBittorrent

Vuze

O le polokalame mo le faʻaaogaina o vaʻa Vuze e ese mai i isi talosaga faapena o se maualuga maualuga o le le amanaiaina. E maua lea tulaga e ala i le faʻaogaina o tulafono I2P, Tor ma Nodezilla faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga. E le gata i lea, o loʻo i ai se suʻesuʻega faʻatautaia atamai mo tagata suʻesuʻe, faʻapea ai ma le tuʻuina atu o tala fou i tifaga fou ma ata TV.

I le taimi lava e tasi, o le faʻatinoina o lenei talosaga e mafua ai se avega le talafeagai i le faiga faʻaogaina, ma o le fesiitaiga ma le siiina mai o mea e faaaoga e aunoa ma se igoa e sili atu ona lemu nai lo le masani masani.

Download Vuze

Tuuina atu

E le pei o le polokalama talu ai, O tagata e faʻaaogāina le faʻaaogaina o talosaga e faʻalagolago i mea laiti. O lenei tagata o tausia o loʻo i ai se mamanu tauagafau, ae, i le taimi lava e tasi, e itiiti lava lona mamafa, ma o lenei tagata faʻatagata e faia se avega laʻititi i luga o le masini faʻaoga ma le polokalama. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaoga lenei fofo e oʻo lava ile masini komepiuta vaivai.

O le faʻasalalauga e matua faʻamapulaʻaina galuega tauave. O le mea moni, e mafai e le talosaga ona na o le siiina o faila e ala i le vaʻaia o vaitafe, tufatufaina, ma fatuina mea fou. O le faʻatonutonuina o le faagasologa o le siiina mai ma le tufatufa atu i lenei talosaga e le o maua, o auiliiliga auiliiliga e uiga i le toesea o loo misi, e leai lava se masini sailiili faigofie mo tagata e siakiina.

Taliaina le lafoina

Lesona: Auala e sii mai ai i luga o le vaitafe i totonu o le Transmission

Lologa

Ina ia foia le feeseeseaiga i le va o le gaioiga a le kalani ma le saoasaoa o le faiga na tofotofoina i le au atinaʻe o le Lolo. Na latou maua se avanoa mo le tagata e faʻaaogaina e filifili ai poo le a le mea e manaʻomia e ia, ma o le a le mea e mafai ona lafoai ina ia aua le avega mamafa le faiga. Na ausia lenei mea e ala i le fesoʻotaʻi atu i isi faʻalapotopotoga e faʻaaoga ai modula. A aunoa ma latou, o le Lolo polokalama o le faila faigofie lea o faila faila, ae, faatasi ai ma le aofia uma o mea faaopoopo, o le a avea ma se meafaigaluega mamana mo le galue ai i vaʻa.

O lenei tagata faʻatau e sili ona fetaui mo le polokalama o Linux. E lagolagoina le galue ma isi fausaga, e aofia ai Windows, ae o le mautu o la latou taotoga e le o mautinoa.

Tikiaʻi le Lologa

Bitcomet

O se vaega o BitComet o le, e ui o lenei talosaga e faʻapitoa i le siiina o faila e ala i le BitTorrent protocol, ae i le taimi lava lea e lagolagoina ai le faʻamalosia o galuega mo le faʻasoa atu o mea e ala i le eDonkey, DC faʻavae fesoʻotaʻiga faila, faʻapea foi ma HTTP ma FTP. O le polokalame e mafai ona galue e ala i se faʻaupuga sui, ma ei ai foʻi le mafai gafatia e faʻapipiʻi faila vave nai lo tagata faʻatau, faʻafetai i le faʻaleleia o tekonolosi.

I le taimi lava e tasi, o le faafitauli autu o le talosaga a BitKomet, o nisi tagata o loʻo vaʻaia le poloka. E le gata i lea, o lenei tagata o tausia e matua faigata tele i le tino ma ei ai le tele o mea e puipuia ai le saogalemu.

Download BitComet

Lesona: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi taaloga e ala i le vailaʻau BitComet

Bitspirit

BitSpirit e faʻavae i luga o le tulafono o le talosaga talu ai. O le mea lea, e tusa lava pe tutusa lava galuega faʻatino, e aofia ai le lagolago mo le siiina o le anotusi e ala i le tele o faʻasalalauga tufatufaina o faila. Ae, i totonu o lenei tagata faʻataʻitaʻi na faʻaalia i le fofoina o le faafitauli ogaoga o lona muamua - taofia e le au vaʻa. E mafai ona faʻafeiloaʻi lenei tapulaa ona o le suia o le tau o le sui sooupu.

I le taimi lava lea e tasi, o BitSpirit o loʻo tumau pea le faʻatonuina o le filifiliga. E le gata i lea, o le toe faafou mulimuli na toe foi mai i le 2010.

Download BitSpirit

Lesona: Faʻatulagaina o se vaʻa BitSpiru

Shareaza

Shareaza o se tuufaatasiga moni mo le siiina o faila. Ae, e le pei o talosaga talu ai, e le o taulai atu i le BitTorrent protocol, e ui lava e lagolagoina lelei atoatoa, ae o loʻo galue faʻatasi ma lana lava faila faila faila, Gnutella2. I le faaopoopo atu i ai, e mafai ona faʻaliliuina ma mauaina le anotusi e ala mai i le Gnutella, eDonkey, DC, HTTP ma FTP protocols. E leai se isi polokalame e iai avanoa e galulue ai ma fesuiaiga o faila faila. I le taimi lava e tasi, e mafai ai e Shareza ona faʻapipiʻi mea e faʻaaogaina i le taimi tutusa, lea e mafai ona faʻatupulaʻia ai le saoasaoa ole saoasaoa. O le tusi talosaga e lagolagoina ai le sailia o faila faila, ma e tele foi isi mea aoga aoga.

I le taimi lava e tasi, o Shareaza e faʻaalia i se maualuga maualuga i luga o le faʻaogaina o le polokalama, lea e mafai ai ona mafua ai ona faʻamago. I tagata lava e tasi o loʻo faʻaaogaina le siiina o faila naʻo vaʻaiga, e leai se mea e manaʻomia mo le tele o galuega.

Taliaina Shareaza

Tixati

O le app Tixati o le uii o tagata taʻutaʻua taʻutaʻua. Na taumafai ona atinaʻe e faʻatautaia mea sese a ē na muamua atu. O le taunuʻuga o se polokalame lea e matuā tele lava lona faʻatinoina, ae, i le taimi lava e tasi, e le mamafa tele i le faiga. O le mea moni, o le tusi talosaga e lagolagoina ai le galue faʻatasi ma BitTorrent, ae i totonu o le faʻavae o lenei tulaga masani e toetoe lava o avanoa uma mo le puleaina o sauga e faʻatinoina.

Faatasi ai ma faaletonu iloga mo tagata e faaaogaina le fale e na o le leai lava o se gagana Rusia, ae ia tatou faamoemoe o lenei faafitauli o le a foia ma le tatalaina o lomiga fou o le talosaga.

Download Tixati

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le filifiliga o polokalama mo le siiina o vaitafe e tele, ina ia mafai ai e tagata taitoatasi ona filifili se tagata o tausia o loʻo i ai lona faʻatinoga lata ane i manaoga o le tagata.