Matou te faia se pepa lautele i luga o le initaneti

O le faagasologa o le faia o se pepa lautele e mafai ona foliga mai o se luitau tele, aemaise lava pe afai e te manao e vaai i ai i ona po nei. Auaunaga faʻapitoa i luga o le initaneti e mafai ai ona e faia i ni nai minute, ae e tatau ona e malamalama i nisi o nofoaga e mafai ai ona resitalaina, ma i nisi nofoaga o loʻo i ai se seti o galuega totogi ma aia tatau.

O loʻo faʻapipiʻiina ata i luga o le initaneti

E mafai ona gaosia pepa lautusi i luga o le initaneti mo le lolomi ma le tufatufa o le aufaʻasalalau i fesoʻotaʻiga lautele, i luga o nofoaga eseese. O nisi o auʻaunaga e mafai ona fesoasoani e fai lenei galuega i se tulaga maualuga, ae e tatau ona e faʻaaogaina ata faʻapitoa, o le mea lea, e leai se avanoa tele mo le fatufatuaʻi. E le gata i lea, o le galue i ia faatonu o lona uiga e naʻo se tulaga o le amateur, o lona uiga, e leai se manaʻoga e taumafai e galue faʻapitoa i totonu. Mo lenei, e sili atu le download ma faʻapipiʻi polokalame faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Adobe Photoshop, GIMP, Tagata faʻataʻitaʻi.

Metotia 1: Canva

Auaunaga sili ona lelei ma le tele o galuega mo le gaosia o ata ma le fatuina o oloa gaosi oloa maualuga. O le 'upega tafaʻilagi e sili atu le saoasaoa e oʻo lava ile telefoni feaveaʻi O tagata faʻapitoa e talisapaia le tele o galuega tauave ma se numera tele o faʻataʻitaʻiga na saunia muamua. Ae ui i lea, ia galue i le auaunaga e te manaʻomia e lesitala, ma ia amanaʻia o nisi o galuega ma faʻataʻitaʻiga e na oi latou o loʻo umia se totogi e totogi.

Alu i Canva

O faʻasaga taʻitasi i le laasaga mo le galue ai faʻatasi ai ma pepa faʻasolo i lenei tulaga e pei o lenei:

  1. I le saite, kiliki i luga o le ki "Amata".
  2. O isi auaunaga o le a ofoina atu e faʻamaeaina ai le faʻasalaga. Filifili se metotia - "Tusi resitala e ala i Facebook", "Faʻailoga ma Google +" poʻo "Nofoaga i imeli". O le faʻatagaina e ala i fesoʻotaʻiga lautele o le a itiiti sina taimi ma o le a faia i ni nai kiliki.
  3. A maeʻa le lesitalaina, e mafai ona faʻaalia se fesili ma se tamai suʻesuʻega ma / poʻo se fanua mo le ulufale atu i faʻamatalaga patino (igoa, upu faʻamaonia mo le auaunaga a Canva). I fesili mulimuli e fautuaina e filifili i taimi uma "Mo aʻu lava" poʻo "Mo aoaoga", e pei o isi tulaga e mafai e le tautua ona amata ona tuʻuina atu galuega totogi.
  4. Ona tatala ai lea o le faatonu autu, lea o le a ofoina atu ai le sapalai e aʻoaʻo ai i mea taua o le galue i le reactor. Lenei e mafai ona e faamisi le aʻoga e ala i le kiliki i luga o le lau, ma alu i ai e ala i le kiliki i luga "Aoao pe faapefea ona faia".
  5. I le faatonu, lea e tatala e ala i le le mafai ona totogi, o le faatulagaga o le A4 pepa o le a tatalaina muamua. Afai e te le faamalieina i le mamanu o loʻo i ai nei, ona faia lea o le isi ma laasaga e lua e sosoo ai. Tuʻua le faatonu i le kiliki i le logo logo i le pito i luga tauagavale.
  6. O lenei kiliki i luga o le ata lanumeamata Fausia mamanu. I le ogatotonu o le a faʻaalia uma laupepa avanoa, filifili se tasi oi latou.
  7. Afai e leai se tasi o filifiliga e te le o faʻamalieina, ona kiliki ai lea "Faʻaaogā faʻaoga tetele".
  8. Seti le lautele ma le maualuga mo le pepa o lumanai. Kiliki "Fausia".
  9. O lenei e mafai ona e amata fatuina le pepa lava ia. I le le mafai, e te tatalaina le faʻailoga. "Tapenaga". E mafai ona e filifilia se ata ua saunia ma suia ata, tusitusiga, lanu, fonuka i luga. O taʻiala e matua faʻamaonia.
  10. Ina ia faia suiga i le tusitusiga, faalua ona kiliki. I le vaega pito i luga, ua filifilia le vai papatisoga, ua faʻaalia le faʻatulagaga, ua seti le tele o le font, e mafai ona faʻamalosi le tusiga ma / poʻo le faʻamau.
  11. Afai ei ai se ata i luga o le laasaga, e mafai ona e vaʻaia ma faʻapipiʻi nisi oe lava. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o se ata o iai ma kiliki Aveese e aveese ai.
  12. Vaʻai loa "Oʻu"i le mea tauagavale tauagavale. O iina, faʻafeiloaʻi ata mai lau komepiuta e ala i le kiliki i luga "Faaopopo au lava ata".
  13. O le matala o le filifiliga o faila ile komepiuta o le a tatalaina. Filifili.
  14. Faʻataʻi le ata na utaina i le nofoaga mo le ata i luga o le pepa lautele.
  15. Ina ia suia le lanu o se elemene, ia kiliki i luga i ni nai taimi ma saili se sikuea lanu i le pito i luga agavale. Kiliki i luga e tatala ai le lanu lanu ma filifili le lanu e te fiafia i ai.
  16. A maeʻa, e tatau ona e faʻasaoina mea uma. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Download".
  17. O se faamalama o le a tatalaina ai le mea e te manaʻomia e filifili ai le ituaiga faila ma faʻamaonia le download.

O le auʻaunaga e tuʻuina atu ai foi ia te oe le avanoa e fatuina ai lau oe lava pepa e le o ni ata. O lea o le a foliga mai le faʻatonuga i lenei mataupu:

  1. E tusa ai ma parakalafa muamua o le faatonuga talu ai, tatala le faatonu o Canva ma seti uiga o le potu faigaluega.
  2. Muamua, e tatau ona e faia le talaʻaga. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o se faamau faapitoa i le mea tauagavale tauagavale. Ua valaau le ki "Talaaga". A e kiliki i ai, e mafai ona e filifilia ni lanu po o se mea e pei o le talaaga. E tele naua mea faigofie ma saoloto, ae o loʻo i ai ni totogi.
  3. O lea e mafai ona e faʻapipiʻiina se ata ina ia sili atu ona manaia. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ki i le agavale. "Elemene". O se lisi e tatalaina ai le mea e mafai ona e faʻaogaina ai le faʻavae e faʻapipiʻi ai ata. "Gagana" poʻo "Fusi". Filifili le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo le ata e sili ona e fiafia i ai, ma tosoina i le 'upega tafailagi.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani o liʻo i tulimanu e mafai ona e faʻafetaui le tele o le ata.
  5. Ina ia lafoina se ata i le ata, alu i "Oʻu" ma taomi le faamau "Faaopoopo Ata" pe toso le ata ua uma ona faaopoopo.
  6. O le pepa lautele e tatau ona i ai se faʻamatalaga tele-ulutala ma nisi mea laiti. Ina ia faaopoopo ni elemene tusitusi, faaaoga le tab "Upu". Iinei e mafai ona e faaopoopo i ulutala, ulutala ma tusiga autu mo parakalafa. E mafai foi ona e faʻaogaina le faʻavasegaina o faʻasologa o tusitusiga. Faʻatau le mea e te manaʻo iai i le galuega.
  7. Ina ia suia le anotusi o se poloka i tusitusiga, kiliki lua i luga. I le faaopoopo atu i le suia o mea, e mafai ona e suia le vai, lapoa, lanu, tusi resitala, ma ia faʻamaonia le tusiga, malosi ma le ogatotonu, tauagavale-taumatau.
  8. A maeʻa ona tuʻuina atu faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaopopo nisi elemene faaopoopo mo se suiga, mo se faʻataʻitaʻiga, laina, foliga, ma isi.
  9. A maeʻa le mamanu o le pepa lautele, faʻasaʻo e tusa ai ma parakalafa mulimuli o faatonuga muamua.

O le fatuina o se pepa lautele i lenei auaunaga o se mea fatufatuga, o lea suʻesuʻe i le 'auʻaunaga fesoʻotaiga, atonu o le ae maua nisi mea e sili atu ona fiafia pe filifili e faʻaaoga uiga totogi.

Metotia 2: PrintDesign

O se faila faigofie lenei mo le fatuina o laasaga lolomi. E te le manaʻomia le resitalaina iinei, ae e tatau ona e totogi pe tusa ma le 150 rubles e sii mai ai le taunuʻuga maeʻa i le komepiuta. E mafai ona maua mai le mamanu faatulagaina mo le leai o se totogi, ae i le taimi lava e tasi o le a faʻaalia ai le tagavai o le tautua.

I luga o lenei 'upega tafaʻilagi e le mafai ona fatufatuina se laupepa sili ona lalelei ma faʻaonaponei talu ai o le numera o galuega ma faʻatulagaga i totonu o le faatonu e matua tapulaa lava. Ma le isi, mo nisi mafuaaga, e le o fausia le laulau mo le A4 iinei.

Alu i le Lolomilo

Aʻo galue i lenei faʻataʻitaʻitusi, o le a tatou mafaufau i na o le filifiliga o le faia mai le vevesi. O le mea o lenei luga o lenei 'upega tafaʻilagi mai faʻataʻitaʻiga mo pepa laupepa, e naʻo le tasi le faʻataʻitaʻiga. O faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga e pei o lenei:

  1. Faʻasalalau i le itulau autu o loʻo i lalo e vaai ai i le lisi atoa o filifiliga mo le fatuina o oloa lolomi e faʻaaoga ai lenei tautua. I lenei tulaga, filifili le mea "Pepa Lautele". Kiliki "Fai se pepa lautele!".
  2. Filifili nei lapopoa. E mafai ona e faʻaoga uma faʻataʻitaʻiga ma aga masani. I le mataupu mulimuli, e le mafai ona e faʻaaogaina se faʻataʻitaʻi ua uma ona tuʻuina i le faatonu. I lenei faʻatonuga, o le a tatou mafaufau e fatu se pepa lautele mo le tele o A3 (nai lo le AZ, e mafai ona i ai se isi tele). Kiliki le ki "Faia mai le sasa".
  3. A maeʻa ona amata e sau le faatonu. Mo se amataga, e mafai ona e faʻaofiina soʻo se ata. Kiliki "Ata"o le a le mea o loʻo i le pito i luga o meafaigaluega.
  4. O le a tatalaina "Saili"lea e te manaʻomia e filifili ai se ata e faʻaofi.
  5. O le a maua le ata na sii mai i le lisi. "Oʻu Ata". Ina ia faʻaaogaina i lau pepa lautele, ia tosoina atu i le 'upega tafaʻilagi.
  6. O le ata e mafai ona toe faʻaaogaina e faʻaaoga ai ni faʻapitoa faʻapitoa i luga o tulimanu, ma e mafai foi ona faʻaliliu solo solo i le 'upega tafailagi atoa.
  7. Afai e talafeagai, faatulaga le ata pito i lalo e faʻaaoga ai le parakalafa "Lanu Faʻamatalaga" i le pito i luga o meafaigaluega.
  8. I le taimi nei, e mafai ona e faaopoopo i ai tusitusiga mo le pepa lautele. Kiliki i luga o le meafaigaluega o le igoa lava e tasi, pe a maeʻa ona faʻaalia le meafaigaluega i se nofoaga i luga ole nofoaga faigaluega.
  9. Le faʻaaogaina o le tusitusiga (faila, lapoa, lanu, filifiliga, faʻaogaina), faʻalogo i le ogatotonu o le meafaigaluega pito i luga.
  10. Mo le eseesega, e mafai ona e faʻaopopo ni nai elemene faaopoopo, e pei o foliga ma fasi pepa. O le mea mulimuli e mafai ona iloa i le kiliki i luga "Isi".
  11. Ina ia maimoa i se seti o ata / pepa taʻavale avanoa, ma isi, na o le kiliki i le mea e fiafia i ai oe. A maeʻa le kiliki, e tatalaina le matala ma se lisi atoa o aitema.
  12. Ina ia faasaoina le laulau ua maeʻa i luga o lau komepiuta, kiliki le ki. "Download"o loʻo i le pito i luga o le faatonu.
  13. O le a tuʻuina atu oe i le itulau o le a faʻaalia ai le faʻamaumauga maeʻa o le pepa lautele ma o le a tuʻuina atu se lisiti i le aofaiga o le 150 rupu. I lalo ole siaki e mafai ona e filifilia filifiliga nei - "Totogi ma Talia", "Faʻasalaga tusi ma le faʻatagaina" (o le filifiliga lona lua o le a taugata tele) ma "Tulei PDF ma fuʻa suamalie e faʻasani ai oe lava i le faʻafanua".
  14. Afai na e filifilia le filifiliga mulimuli, o le a tatalaina se faamalama pe o fea o le a tuʻuina atu ai se faʻatulagaga atoa. Ina ia sii mai i lau komepiuta, kiliki le ki. "Faasaoina"o le a le mea o le ai totonu o le tuatusi o le upega tafailagi. I nisi o tagata suʻesuʻe, o lenei laasaga ua misi ma amata amata ona amataina.

Metotia 3: Fotojet

O se faʻaaliga faʻapitoa lenei ma le faʻataʻitaʻiga o le auʻaunaga, tutusa i le atinaʻe ma le faʻatinoga i Canva. Pau lava le faʻalavelave mo le tele o tagata faʻaoga mai le CIS - le leai o se gagana Rusia. Ina ia mafai ona aveese lenei tusi toe faafoi, ua fautuaina e faaaoga se masini komepiuta ma le galuega faaliliu-auto (e ui lava e le saʻo i taimi uma).

O se tasi o eseesega lelei mai Canva o le le lava lea o le resitalaina. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaoga mea e totogi e aunoa ma le faʻatauina o se faʻamatalaga lautele, ae o luga o luga o ia pepa lautele o le a faʻaalia le logo o le tautua.

Alu i le Fotojet

O laasaga taʻitasi i le laasaga mo le fatuina o se pepa lautele i luga o se laasaga e leʻi faia e pei o lenei:

  1. I le saite, kiliki "Amata"ia amata. O iinei e mafai ai ona e faamasaniina oe lava i le galuega autu ma foliga o le auaunaga, ae i le Igilisi.
  2. I le le mafai, o loʻo tatala le lisi i le itu tauagavale. "Faataitaiga"o lona uiga, taufaaleaga. Filifili se tasi o mea sili ona talafeagai. O taʻiala e makaina i le pito i luga taumatau ma le faʻataʻaloga o le pale moli e na o ē e ona le tala faʻatupe e maua. E mafai foi ona e faʻaaogaina i lau pepa lautele, ae o se vaega taua o le avanoa o le a nofoia e se logo e le mafai ona aveesea.
  3. E mafai ona e suia le tusiga e ala i le faʻalua-lua-kiliki i luga i le kuluma taumatau. E le gata i lea, o se faamalama faapitoa o le a aliali mai ma le filifilia o le numera ma le faatulagaina o le mea e tutusa ai, le tele o le la, lanu ma faʻalauiloa i le lototele / faʻasologa / tusiga.
  4. E mafai ona e faʻapipiʻiina ma eseese mea faitino. Naʻo le kiliki i luga o le mea faitino i le itu taumatau o le kuki, mulimuli ane o le a tatalaina le faamalama o le faatulagaga. Kiliki le lisi "Aafiaga". O iinei e mafai ona e fetuunai le manino (aitema "Opacity"), tuaoi (tusi "Lautele lautele") ma faʻatumu.
  5. O le faʻatumu o faʻatulagaga e mafai ona matamata i ai auiliiliga atili, talu ai e mafai ona e fuliesea atoa e ala i le filifilia "Leai se Faatumu". O lenei filifiliga e fetaui pe afai e te manaʻomia le filifiliina o se mea faitino i se stroke.
  6. E mafai ona e faʻatumu le tulaga faʻatumu, o lona uiga, o le lanu e tasi o loʻo ufiufi ai foliga atoa. Ina ia faia lenei mea, filifili mai i le lisi o mea paʻu. "Faʻatoʻa Maʻea"ma i totonu "Valivali" seti le lanu.
  7. E mafai foʻi ona e faʻamaonia le faʻatumu o le fugafulu. Ina ia faia lenei mea, i le lisi o le pa'ū, filifili "Faatumuina le Tamaoaiga". I lalo o le lisi faʻaiʻu, faʻamalamalama ni lanu se lua. Ma le isi, e mafai ona e faʻamaonia le ituaiga o keneka - radial (e sau mai le ogatotonu) poʻo laina (alu mai luga i lalo).
  8. Ae paga lea, e le mafai ona e suia le tala i totonu o laasaga. I lea tulaga, e mafai ona e setiina ni faʻaopoopoga faaopoopo. Ina ia faia lenei mea, alu i "Aafiaga". O iina e mafai ai ona e filifilia se mea na faia vave mai le lisi faʻapitoa poʻo le faia o fetuunaiga ma le lima. Mo tulaga tutoatasi, kiliki le faʻamatalaga i le pito i lalo. "Filifiliga Maualuga". O iinei e mafai ona e gaoioi ai tagata faasee ma ausia ai ni mea manaia.
  9. Ina ia laveaʻi lau galuega, faʻaaoga le ata o le floppy i le pito i luga. O se tamai faamalama o le a tatalaina le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le igoa o le faila, lona faatulagaga, ma filifili ai le tele. Mo tagata e faʻaaogaina le tautua mo le leai o se totogi, e na o le lua laupepa e maua - "Laiti" ma "Avanoa". E maitauina o iinei e fuaina i le tele o pixels. O le maualuga, o le sili atu lea o le tulaga o le lolomiina. Mo lomiga faapisinisi, ua fautuaina le maualuga o le itiiti ifo ma le 150 DPI. A uma ona faʻamaeʻaina tulaga, kiliki "Faasaoina".

O le fatuina o se pepa lautele mai le tui e sili atu ona faigata. O lenei faʻatonuga o le a tilotilo ai i isi vaega autu o le tautua:

  1. O le parakalafa muamua e talitutusa ma lena na tuuina atu i faatonuga muamua. E tatau ona i ai sou potu faigaluega ma se laiga avanoa.
  2. Seti le talaaga mo le pepa lautele. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Gagana". O iinei e mafai ona e setiina se talaʻaga lelei, faʻatumu le kosi poʻo le fua. Naʻo le toe foʻi mai o le, e le mafai ona e faʻasalalau le talaʻaga ua uma ona faʻamaonia.
  3. E mafai foi ona e faʻaaogaina ata o se talaaga. Afai e te filifili e fai, nai lo lena "Gagana" tatala i luga "Ata". O iinei e mafai ona e lafoina lau ata mai lau komepiuta e ala ile kiliki i luga "Faaopoopo le Ata" poʻo le faʻaaogaina o ata ua uma ona faʻapipiʻi. Tusia lau ata po o lau ata, lea ua uma ona i ai, i le potu faigaluega.
  4. Faʻaali lau ata i luga o le galuega atoa e faʻaaoga ai togitogi i tulimanu.
  5. O faʻafitauli eseese e mafai ona faʻaaogaina e ala i le faʻatusatusaga ma le mea lona valu mai le faʻasalaga muamua.
  6. Faʻaopoopo faʻamaumauga ma mea "Upu". I totonu, e mafai ona e filifilia ni filifiliga o le font. Faʻasogo i lau vaʻaia le mea e sili ona e fiafia i ai, ia suia lau tusitusiga faʻamaufaʻailoga ma ia faʻatulaga ni isi vaega faʻaopoopo.
  7. Ina ia faʻavasegaina le tuufaatasiga, e mafai ona e filifilia soʻo se mea vevela mai le lisi "Clipart". O nei tulaga uma e mafai ona fesuisuiaʻi tele, o lea e faitau na o latou lava.
  8. E mafai ona e faʻaauau ona e faamasani i galuega o le auʻaunaga oe lava. A maeʻa, manatua e teu le taunuʻuga. E faia lenei mea i le auala e pei ona i ai i faatonuga muamua.

Tagai foi:
Faʻafefea ona fai se pepa lautele i Photoshop
Faʻafefea ona fai se pepa lautele i Photoshop

O le fatuina o se faʻasalalauga lelei e faʻaoga ai punaoa i luga o le initaneti e matua moni. O le mea e leaga ai, e le lava le lelei o faʻamaumauga i luga o le initaneti ma e leai se totogi ma talafeagai galuega faʻatino i le taʻavale.