Aoao e tusi i totonu o le faatonu faʻasino Inkscape

Mo nisi mafuaʻaga, o nisi numera o tagata faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te fia iloa le fuainumera tatau o lau talaaga patino, e fiafia i le faitauina o numera o savali na lafoina i se talanoaga i luga ole VKontakte. O le mea moni, e toetoe lava a le mafai ona faia lenei tulaga i le tusi lesona, peitaʻi, faʻafetai i metotia faʻapitoa na fuafuaina ma le faʻamoemoe o le faʻatupulaia o le faitau, e mafai ona faia lenei mea i se mataupu o minute.

Faitau le numera o pou VKontakte

I le taimi nei, e mafai ona e suʻe i se tasi o auala e lua. O la latou eseesega tele o loʻo tuusao i le lavelave o le faʻatusatusaga ma le manaʻomia ona faʻaoga tupe faʻaopoopo.

O auala taʻitasi e tuʻuina atu e talafeagai mo le faitauina o le numera atoa o feʻau na lafoina i le talanoaga masani ma le talanoaga. I lenei tulaga, o fuainumera fuainumera o le a aofia ai faʻamatalaga mai i latou uma e auai e aunoa ma se faʻasalaga.

O savali na e faʻamutaina mai le talanoaga, ae tumau pea i isi tagata faʻaoga o le a le amanaiaina i le aofaiga. O le mea lea, atonu e iai ni eseesega i faʻamaumauga mulimuli e faʻatatau i le siakiina o tagata ma ana gaioiga i le taimi atoa o fesoʻotaʻiga.

Metotia 1: Faʻatau i le telefoni feaveaʻi

E tusa ai ma fautuaga a le pulega o fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, o lenei metotia e sili ona talafeagai ma mafai ai ona e sailia le sili ona saʻo le taua o numera o feʻau i le talanoaga. E le gata i lea, o lenei auala e tutoatasi mai le faʻavae poʻo le masini faʻaaoga.

I le tulaga o le faʻaaogaina o le masini i luga o se masini feaveaʻi, e saili ai fuainumera, alu i le site o le VK e ala i se masini komepiuta, ae le o se tusi faʻapitoa.

E tatau ona maitauina o le faavae o lenei auala o fuainumera o le matematika, lea e mafai ona faʻaaoga tele tele.

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi o VKontakte m.vk.com.
  2. Faʻaaoga le lisi autu i le itu tauagavale o le faamalama o le masini, alu i "Savali" ma tatala faʻamaualuga soo se talanoaga i mea e te manaʻomia e faitauina le numera o savali tusitusia.
  3. Faʻasalalau le itulau i le pito i lalo ma faʻaaoga le lisi o taʻavale e alu i le amataga o le talanoaga i le kilikiina o le ata ".
  4. O lea e tatau ona e ave le numera o loʻo nonoa i le itulau pito lata mai o le talanoaga. I lenei tulaga, e 293.
  5. Faʻatele le numera numera faʻamaonia e 20.
  6. 293 * 20 = 5860

    I luga o le itulau e tasi o le version mobile o VKontakte, e le silia le 20 savali e mafai ona fetaui i le taimi e tasi.

  7. Faʻaopoopo i le taunuʻuga e te mauaina le numera atoa o feʻau o loʻo i luga o le itulau mulimuli o fesoʻotaʻiga.
  8. 5860 + 1 = 5861

O le fuainumera na maua ina ua maeʻa faʻatusatusa e faʻaalia ai le aofaiga atoa o feʻau i le talanoaga. O lona uiga, i luga o lenei metotia e mafai ona mafaufauina ua maeʻa manuia.

Metotia 2: Faʻatasi ma VK Developers

O lenei metotia e sili atu le faigofie nai lo le mea na faʻamatalaina muamua, ae maua ai faʻamatalaga tutusa tutusa. E le gata i lea, faafetai i lenei metotia, e mafai ona faaopoopo atili le tele o isi auiliiliga e uiga i le talanoaga e fiafia ai oe.

Faitau foi: Auala e maua ai VK ID

  1. Alu i le itulau faapitoa i le galue ai ma le tala faʻasolopito i le upega tafaʻilagi a VK Developers.
  2. Faʻasalalau i mea uma aʻo lumanaʻi le poloka. "Faataitaisaga Talosaga".
  3. Toe foʻi i le talanoaga e manaʻomia ma kopi le faʻailoga tulaga ese mai le tuatusi o le 'upega tafaʻilagi.
  4. O le faʻamatalaga o numera mulimuli lea i le pusa o le tuatusi, tuʻuina i tua o faʻamaumauga "sel =".

  5. Suʻe i le itulau na tatalaina muamua e galue ai ma le talafaʻasolopito o le savali ma faapipii le kopi kopi i totonu o le lua.
  6. user_id
    peer_id

  7. Suia le taua i le manoa "faitauina" i le 0.
  8. Aua e te paʻi atu i isi faʻalapotopotoga pe afai e te le iloa mea o loʻo latou faia!

  9. Faasolo le faamau Taumafai.
  10. I le faamalama saʻo o le a tuʻuina atu i ai se numera laʻititi lea o le manoa "faitauina" taʻu le aofaiga atoa o feʻau.

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, e taua le matauina i le mataupu o talanoaga e talafeagai le faʻaaogaina o se ID e aunoa ma se resitara. "i"faaopoopo i le fuainumera "2000000000".
2000000000 + 3 = 2000000003

  1. I totonu o le fanua "user_id" E manaʻomia le faʻaofiina o se faʻamatalaga talanoaga.
  2. Faitau "peer_id" e tatau ona faʻatumu i le tau na maua i le amataga.
  3. Kiliki le ki Taumafaie faia le faitauina saʻo i le auala tutusa e pei ona i ai i le mataupu o talanoaga masani.

I tulaga uma e lua, mai se numera maeʻa "faitauina" E tatau ona vavaeeseina se tasi, talu ai o le faiga e amanaʻia le faagasologa o le amataina o se faʻatalanoaga e avea o se feʻau faaopoopo.

I lenei faitauga o savali e faʻaaoga ai metotia o loʻo i ai nei e mafai ona maeʻa. Le manuia!