Faʻasaʻo le mea sese "E lei maua le ala fesoʻotai" ma le codex 0x80070035 i le Windows 10

FotoFusion o se polokalama multifunctional lea e fesoasoani ai i tagata e faia a latou lava ata pue ma isi galuega faatino e faʻaaoga ai ata. E mafai ona e fatuina ni mekasini, pepa ma ni kalena. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei polokalama.

Poloketi faʻavae

Ua saunia e le au atinaʻe se filifiliga o le tele o filifiliga eseese. O se foliga faigofie e fetaui mo le fatuina o se tusi mai le maaleale, e tatau ona e faaopoopoina oe lava ata ma faʻaaogaina itulau. O le a faʻaaogaina le faʻaogaina o le tino i latou e le fia faʻaaluina le tele o le taimi i le fatuina o ata, faʻaopoopo ma faʻasolo ata, naʻo le mea e tatau ona filifilia ata, ma o le polokalama o loʻo totoe. O le ituaiga tolu o le galuega faatino o se mamanu. O le a fetaui lelei ma tagata uma e faaaogaina, aua e tele avanoa i totonu o le a faafaigofie ai le faagasologa o le fatuina o le album.

Eseesega o galuega faatino

E tele ituaiga o galuega faatino i mamanu - tusi pese, ata, kata, kata pisinisi, valaaulia ma kalena. O nei ituaiga eseese e sili atu ona lelei ma aoga le polokalama. O avanoa uma lava ua maua i le faʻataʻitaʻiga o le FotoFusion.

E lei taofia e le au atinaʻe ituaiga o galuega faatino ma faaopoopo nisi faʻataʻitaʻiga i mea taʻitasi. Mafaufau ia i latou i le faataitaiga o se faila o le faaipoipoga. E ese le faʻasologa i le numera o itulau, o le faʻatulagaga o ata ma le aotelega o le mamanu, lea e aoga le gauai i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga. Filifilia o se kalena poʻo se isi mea, o le a faʻaaogaina foi e le tagata faʻaaoga filifiliga o le tele o filifiliga, pei o faʻamaumauga o le faaipoipoga.

Itulau Sizing

O le numera o ata ma la latou lapoa e faalagolago i le tele o itulau. Ona o lea, filifili se tasi o faʻataʻitaʻiga, o le a le mafai e le tagata faʻapitoa ona faʻamaonia se tele tele, talu ai e le fetaui ma lenei galuega faatino. O le faamalama o le filifiliga e faʻatino lelei, o loʻo faʻaalia laina o itulau ma o loʻo i ai a latou ata.

Faaopoopo ata

E mafai ona e faʻapipiʻi ata i le tele o auala - faigofie i le toso atu i luga o le 'upega tafailagi poʻo le suʻe i le polokalama lava ia. Afai o le faʻaaogaina masani o mea uma e manino, o lona uiga e taua le taʻua faʻaeseese e uiga i le sailiga. E mafai ai e oe ona faʻamamā faila, faʻamalamalama vaega ma laupepa mo sailiga ma faʻaoga nisi o ato o le a teuina ai ata.

Galue ma ata

A maeʻa ona faʻaeʻeina le ata i le 'upega tafailagi, e faʻaalia se tamai mea faigaluega. E ala atu i lea mea, e mafai e le tagata faʻaoga ona tuʻuina atu ni tusitusiga, suia se ata, galue ma laugatasi ma lanu lanu.

Faʻafouina lanu o le ata o loʻo faia i se isi faamalama, pe a faʻatulagaina le lanu lanu, ma faʻaopoopoina aʻafiaga. Soʻo se gaioiga o le a vave faʻaaogaina, ua faalēaogāina e ala i le faʻauluina o le kulupu autu Ctrl + Z.

O le nofoaga o ata e mafai ona seti pe faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina o se meafaigaluega talafeagai. E i ai ona kulupu eseese e tolu lea e mafai ona e setiina ai faʻamaumauga mo le faʻavasegaina o ata i le itulau.

Faʻamaumauga faʻasolo vave

O nisi o faʻamaufaʻailoga e tuʻuina i se tasi o lisi, lea e vaevaeina i ni afifi. E fesuisuiai tuaoi, itulau, aafiaga, tusitusiga ma laulau. O le faamalama lava ia e alu saoloto i le atoa o le galuega ma suiga i le tele, o se avanoa sili ona lelei, talu ai o tagata taʻitasi o le a mafai ona faatulaga le lisi i le nofoaga talafeagai.

Galue ma itulau

O le kiliki i le faʻafesoʻotaʻi i totonu o le faamalama autu o loʻo tatalaina ai le faʻamau ma le tagata taʻalo itulau. Faʻaalia o latou ata ma nofoaga. E le gata i lea, o lenei uiga o le a fesoasoani ia te oe e vave alu ese i le va o ata vitio e aunoa ma le faʻaaogaina o laʻau masani.

Lavea o le poloketi

O le faʻasaoina o le poloketi o loʻo faʻatino lelei lava. O lenei faiga i lenei faiga lea e uunaia ai le polokalame e taulaʻi atu i galuega tumau ma le faia o le tele o galuega. I le faaopoopo atu i le filifilia o le nofoaga e teu ai ma le igoa, e mafai e le tagata faaaoga ona faaopoopo upu autu i le sailiga, faamaoti le autu ma fua le album.

Mama

  • Taulaga;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Se numera tele o faʻataʻitaʻiga ma avanoa;
  • Suʻega suʻesuʻega talafeagai.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • E leai se gagana Rusia.

I lenei iloiloga e oʻo mai i se mutaaga. I le faaputuputuina, ou te fia matauina o le FotoFusion o se polokalama sili ona lelei lea e taulai atu e le gata i le fatuina o tusi ata. E talafeagai mo tagata faʻapitoa ma faʻalauiloa. O le atoatoaga o le lomiga e matua aoga lava le tupe, ae ia mautinoa e suʻe le faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi faʻatau.

Talia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o FotoFusion

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamaumauga puʻe album Lomiga Pics Faʻamaumauga o mea na faia Dg Foto Art Gold

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FotoFusion o se polokalame lautele o le a fesoasoani ia te oe e faia ni galuega eseese e tele e faʻaaoga ai ata. O taʻaloga, photo albums, kata ma le tele o mea ua uma ona maua e oʻo lava i le faʻataʻitaʻiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Lumapix
Tau: $ 200
Toa: 28 MB
Gagana: Igilisi
Version: 5.5