S & M 1.9.1

E siakiina e le S & M le sao o le faagaoioiga o le komepiuta i lalo o le tele o malosiaga eseese. Faatasi ai ma lenei polokalame, e mafai ona e iloa ai le aoga o vaega o le komepiuta a le tagata faaaoga po o le komepiuta. E faia e le S & M faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, i le isi itu o lo o faʻapipiʻiina vaega taua o le faiga: masini komepiuta, RAM, faʻapipiʻi malosi. O le mea lea, e mafai e le tagata faʻapitoa ona vaʻavaʻai i auala e mafai ai e lana PC ona taulimaina le maualuga o le mamafa. Tests e faia e le polokalama, ia mautinoa o le eletise ma le malulu o le tino e lava le malosi. A maeʻa faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina atu e le S & M se lipoti atoa i le galuega na faia.

Suʻega CPU

A e amata muamua le polokalama faakomepiuta e tuʻuina atu se mataala e faapea o suʻega sa faia i le faʻaaogaina o le malosiaga sili o lana komepiuta. E manaʻomia lou tamoe i se siaki pe a faʻamautinoa e le tagata faʻaoga o loʻo galue lelei uma vaega ole tino. E taua foi lo latou tulaga talafeagai ma le mafai ona tatalia ni maualuga maualuga mo se taimi uumi.

O le faamalama o le polokalame e foliga mai e le taua. I le pito i luga, o loʻo i ai se lisi ma faʻataʻitaʻiga, tulaga ma faʻamatalaga lautele. I le itu tauagavale o le faamalama o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le gaosiga: le faʻataʻitaʻiga, o le tele o taimi, le pasene ma le taimi faʻatulagaina.

I le itu saʻo o le faamalama e mafai ona e vaʻai i se lisi o suʻega o le a faia e le polokalame. O nisi oi latou, ona o le leai o se aoga, faʻaitiitia o le aofaʻiga atoa, poʻo le faʻaitiitia o le taimi o suʻega, e mafai ona faʻavaivaia e ala i le aveeseina o le siaki e fetaui ma le siaki.

I le amataga lava o le suʻega o le PC, e faʻatautaia le faʻaleleia, lea e mafai ona maitauina i se paʻu laitiiti aʻo lei amataina. O le faʻaoga o le CPU o loʻo suia, lea e tatau ona fesuiaʻi i le va o le 90-100 pasene le tele o le taimi, e faʻaalia ai le lelei o lenei polokalama. O le numera o faʻatinoga na faia, o le umi o le suʻega ma le taimi fuafuaina o lona maeʻa ua faʻaalia foi.

I le faʻatinoga o poloka taʻitasi o suʻega, o le a lipotia mai i le faʻamatalaga tusitusia e faʻafeagai ma o latou igoa. O le suʻeina o le eletise, faʻatasi ai ma faʻafouga lata mai o le S & M, e matua taua lava le faʻatusa ata, lea e mafai ai ona e fatuina le mana aupito maualuga o le manava e se komepiuta patino.

Afai e leʻi faia e le tagata faʻaoga soʻo se faʻaopoopoga faʻaopoopo ao leʻi amataina le suʻega, o le umi o le suʻe muamua o le suʻega o le a pe a ma le 23 minute.

Suega RAM

O le ata vaaia o le siakiina o le komipiuta o le PC e tumau pea e le suia. I le itu tauagavale, e mafai ona e matauina le faʻamaoniga o le aofaʻiga o le RAM, lona siʻosiʻomaga avanoa, faʻapea foʻi ma le malosi o le mafaufau i le taimi o suʻega. O le itu taumatau o le faamalama o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i ituaiga o mea sese ma a latou numera pe a fai na maua i le siaki.

Afai e le o faʻamaonia se siakiina o siaki i se filo se tasi, ona le mafai ai lea e le polokalama ona suʻeina ma faʻaoga uma. I tulaga, e mafai foi ona e faʻamaonia le malosi o le suʻega, lea o le a faaititia pe faateleina ai le avega ma le aofaʻiga atoa o le suʻega.

Faʻailoga faigata

Aʻo leʻi amataina suʻega, e tatau i le tagata faʻapitoa ona faʻamalamalamaina le uiga o le puʻupuʻu, pe afai ei ai nisi oi latou o loʻo i ai.

O suʻega e faia e le polokalame i ni auala se tolu. O le siakiina o le faʻasalalauga e mafai ai e oe ona fuafua le lelei o le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga i le va o le 'auʻaunaga ma le lava. O le faʻamaoniga o le eleele e fuafua ai le lelei o le faitauina o le faʻamatalaga mai le disk, faʻamaumauga o faʻamatalaga e le o se mea faʻaletonu poʻo se laina, o lona uiga, o loʻo i ai se filifiliga tumau o vaega. Suʻega "Ofisa" e mafai ai ona e iloa faafitauli i totonu o le polokalama mo le faʻatulagaina o le HDD, lea o le a faʻaalia i le taimi tonu i le kalafi o loʻo i le itu taumatau o le faamalama.

Afai o le faʻamatalaga faʻaalia i le taimi moni i taimi o suʻega e le lava mo le tagata faʻaaoga, e mafai ona e faʻatagaina le faʻasoaina o faʻamatalaga i totonu o le ogalaau. Ma, a maeʻa ona faʻaalu uma siaki tupe siaki, o le a faʻaalia e S & M se faʻamalama ma faʻamaumauga faʻamaonia.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Le mafai ona faʻalelei lelei uma suega;
  • Faiva o le taotoga;
  • Fua faʻatapulaʻa o le polokalama.

Faʻafitauli

  • Le tele o mea tutupu i taimi o suʻega;
  • Le lava lagolagosua mo le polokalame i taimi masani.

O le polokalame S & M, na faia e se atinaʻe ile fale, e fetaui lelei ma le faʻatinoina o lana galuega autu. O se oloa e leai se totogi, o le mea lea e leai ai se lagolago mo lea mea. I le taimi o suʻega, e ono tupu ai ni mea leaga. E i ai foi nisi tapulaa i vaega o le komepiuta a le tagata lava ia, mo se faataitaiga, e le mafai e le S & M ona suʻeina le gaosiga, lea e sili atu ma le valu vaega (e aofia ai le mamanu).

O lenei polokalama e itiiti ifo i le tele o ona tagata tauva, ae o latou, i le itu, ua sili atu ona vaivai ma faigata ona malamalama i tagata masani. E le gata i lea, i le tele o tulaga, o ia polokalame e totogi.

Faʻalogo S & M mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Dacris Benchmarks Manatua Faʻailoga o Faʻamaumauga o Faailoga Unigine Heaven

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
S & M - se polokalame e faʻamautinoa ai le sao o vaega ole PC ile mamafa mamafa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: TestMem
Tau: Faʻatau
Toa: 0.3 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.9.1+