Lolomiina le Pulea 5.6

E toatele tagata latou te manatu faatauvaa i le polokalama, o le autu autu o le tomai e lolomi pepa i luga o se lomitusi. Latou te tauaveina se tele o galuega faaopoopo e mafai ona fesoasoani tele i lenei faiga. O se tasi o tali o le komepiuta o le Lolomiina o le Pule, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Lolomiga lolomiina faʻasologa

Faʻaaogaina le Lolomiina o le Faʻatonu, e mafai ona galo oe e uiga i faafitauli ma le isi filifiliga o pepa mo le lomiga. O le mea autu o le polokalama o le mea lea e mafai ona e faʻamaonia se lisi muamua ma faʻatulaga le faasologa o faila o le a lolomi mulimuli ane. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e filifili e le gata i faʻamaumauga, ae ia vave foi faila e iai faʻamaumauga lolomi.

Lisi o oloa faaulufale mai ma auina ese atu

Lolomiina le Puletaavale e mafai ona laveaʻi le lisi o mea na faʻailoaina i se faila eseese i le fesuiaiga o le faatulagaga, lea e mafai ona toe faʻaaogaina mulimuli ane. O lenei tulaga e matua laveaiina ai le taimi, lea o le a faʻaaluina i le toe faʻafouina o le mea tutusa poʻo le lisi tutusa o faila.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Tuuina atu tufatufaga mo le faaaogaina e le tagata lava ia
  • Le mafai ona gaosia se lisi o pepa aloaia;
  • Faʻasaoina lisi tuufaatasia;
  • Lagolago 50 formats;
  • E faʻatusatusa i mea uma e lolomiina (taʻavale ma le komepiuta).

Faʻafitauli

  • Ua totogiina le pepa faapisinisi ($ 49);
  • I le saolotoga, e le mafai ona e faʻamaonia le lolomiina o le lipoti o le galuega o faia.

O le mea lea, Lolomiina le Faʻatonu o le a avea ma fesoasoani sili mo i latou e manaomia le faia o le lomitusi lolomiina o se numera tele o pepa i le taimi, lea e matua laveaiina ai le taimi. Faʻafetai i le lagolago o le tele o fuainumera, e mafai ona lolomiina toetoe lava o mea uma e momoli ai faʻamatalaga e mafai ona tuʻuina i pepa.

Faʻalogo Lolomi Pulea mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Photo Print Pilot Lomiga Pics Faʻasalalau ata i le tele o A4 pepa e lolomiina e Pics Faʻapefea ona lolomiina se pepa PDF

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Lolomiina le Puletaaʻoga e mafai ai ona e faia ni lisi muamua o pepa e tatau ona lolomiina i totonu o le poloaiga maoti, lea e sili ona faafaigofie ai le faagasologa o le lomiga tutusa o le tele o pepa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: fCoder SIA
Tau: Faʻatau
Toa: 63 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.6