Faʻasaʻo mea sese ma le voip.dll i le World of Tanks

O le Library SkriptHook.dll e na o le tasi le faasologa o taaloga - GTA. O se mea sese ma lona taʻua e mafai ona tupu i na o GTA 4 ma le 5. I se ituaiga o feʻau, e masani ona tusia e le mafai ona maua le faila faila muamua i le polokalama. I le auala, e ono amata le taaloga lava ia, ae o nisi o ona elemene o le a le saʻo le faʻaalia. O le mafuaaga lena e tatau ai ona vave faia taumafaiga e foia le faafitauli.

Metotia e faʻalavelave ai SkriptHook.dll

Atonu e tele mafuaʻaga mo le mea sese ma le taʻua o SkriptHook.dll. E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi pe aveese lenei faila, e mafai foi e se polokalama siaki ona faia lenei mea. Ma i nisi tulaga, e tuʻuina atu e le antivirus le DLL i le faʻamaʻi, pe aveesea atoatoa le faila SkriptHook.dll, ma ave ai mo mea leaga. Lalo o le a avea ma auala e fa e fesoasoani ai e foia le faafitauli.

Metotia 1: Toe faʻatulaga le taaloga

O le faletusi SkriptHook.dll o loʻo tuʻuina i totonu o le polokalama pe ae faʻapipiʻi le taaloga GTA lava ia. O le mea lea, pe a oʻo ina iloa se faʻafitauli i le lafoaʻi, o le auala aoga o le toe faʻafoʻiina lea o le taaloga. Ae o lea e taua le taua i le mea moni e tatau ona laiseneina le lomiga o le taaloga. Naʻo le mea lenei e mautinoa ai le manuia i le faʻaumatiaina o le mea sese.

Metotia 2: Faʻaopopo le SkriptHook.dll i tuusaunoaga o antivirus

Atonu e tupu i le taimi o le faʻatulagaga, mo se faʻataʻitaʻiga, GTA 5, e ave e le antivirus le SkriptHook.dll i le faletine, ma sailia lenei faila e lamatia mo le OS. E tatau ona vave faia se faʻasalaga e masani ona tupu lenei mea pe a faʻapipiʻi le pusa o le taaloga. I lenei tulaga, a maeʻa le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, e tatau ona e ulufale i nofoaga faakomepiuta ma tuu SkriptHook.dll i ni tuusaunoaga, ma toe aumai ai. O la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se savaliga i lenei autu.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo se faila i faʻamavaega o antivirus

Metotia 3: Aveese Antivirus

Afai e te vaʻai i le gaioiga o le virus i le taimi o le faʻatulagaga o le taʻaloga, ae o le faila o le SkripHook.dll e le o maua i le faʻamalo, ona atonu na tapeina. I lenei tulaga, e tatau ona e toe faʻaleleia le taʻaloga, pe a maeʻa le faʻatagaina o le polokalame o le antivirus. O le 'upega tafaʻilagi ei ai se tusiga e uiga i lenei autu, o loʻo faʻamatala auʻiliʻilia pe faʻapefea ona faʻagata le tele o antiviruses masani.

Taua: ia faia lenei gaioiga pe afai e te mautinoa e leai se lamatiaga o le SkriptHook.dll.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻagata le galuega o le antivirus

Metotia 4: Download SkriptHook.dll

O se auala sili ona lelei e foia ai le mea e le o le SkriptHook.dll, o le suʻeina lea e le tagata o le faila misi ma faʻapipiʻi. Ina ia faia nei laasaga uma saʻo, mulimuli i faatonuga:

  1. Aumai le potutusi puʻe a le SkriptHook.dll.
  2. I totonu "Saili" tatala le faʻailoga pe a fai e maua le faila.
  3. Kopi e ala i le filifili o le filifiliga i le lisi autu. "Kopi" pe ala i le kilikiina o le autu autu Ctrl + C.
  4. Suiga i le lisi o le polokalama. E mafai ona e aʻoaʻoina le auala mai i le tusiga tutusa i luga o la matou upega tafaʻilagi.
  5. Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faila DLL i Windows

  6. Pasia le faila faila i le filifilia o le filifiliga Pasili i le lisi autu poʻo le faʻasalaga Ctrl + V.

A maeʻa lena, o le a amata le taaloga e aunoa ma ni mea sese ma o le a aoga lelei. Afai o loʻo e matauina le faʻaalia o se mea sese, o lona uiga e leʻi resitaraina e le OS le SkriptHook.dll. Ona e manaʻomia lea e fai ma le lima lenei taga. Afai e te le iloa le auala e fai ai lenei mea, e mafai ona e faitau i faatonuga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona resitala se faletusi malosi i totonu o le polokalama