Saili pe iai le Bluetooth i le komepiuta

I le lē mafai, e na o le tasi lava le komepiuta o loʻo i ai i totonu o le polokalama faʻaogaina o Windows. O le gafatia e fatufatuina nisi komipiuta lauiloa na o na o le Windows 10, o le a manaʻomia e tagata e faʻaaogaina lomiga faʻapipiʻi nisi masini faʻapitoa e fausia ai masini komepiuta. Sei o tatou faamasani ma sui sili ona lelei o lenei polokalama.

Vaʻai foi: Fausia ma faʻaaoga komipiuta komepiuta i le Windows 10

Fausiaina o laktops virtues i Windows

O nisi taimi e le i ai se tasi o le komepiuta e faaaogaina, aua e tele naua ata ma faila i luga. I ia tulaga, e mafai ona faia se teuga televise e vavae avanoa ma avanoa. O lenei faiga e faʻatinoina e ala i polokalame faʻapitoa. I lalo lalo tatou te tilotilo i metotia e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi lautusi komipiuta i Windows.

Metotia 1: BetterDesktopTool

O le gaioiga o BetterDesktopTool o loʻo taulaʻi atu i le galulue faʻatasi ma laktops. O loʻo i ai uma meafaigaluega talafeagai e faʻamautinoa ai le faʻaogaina lelei o le faʻaogaina ma le pulea. Faʻatasi ma laulau i totonu o lenei polokalama faʻapitoa e faʻatinoina e pei ona taua i lalo:

Tikiake BetterDesktopTool mai le nofoaga aloaia

  1. Alu i le itulau aloaia BetterDesktopTool, download ma faʻapipiʻi le lomiga lata mai o le polokalama. A maeʻa le faʻalauiloa, o le ae vave oʻo atu i le laupepa muamua, lea e mafai ai ona e faʻaogaina le vevela o ki mo le faʻaalia o faʻamalama, le suiga i le va oi latou ma lapatops. Faʻatulaga ni faʻasalalauga sili ona talafeagai ma faʻaauau i le faatulagaina o mea nei.
  2. I le lisi "Papamaa Matagofie" E mafai ona e filifilia le numera sili ona lelei o lapatops, fetuutuunai le fesuiaiga i le va o latou, seti ia le vevela ma le galuega o le faʻaogaina o le kiore.
  3. Faʻalogo lelei i tulaga lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e taua tele le faʻatautaia o le polokalama ma le faʻaogaina o le polokalama. O lea e mafai loa ona e amata galue i lautusi komepiuta.
  4. Le auala pito sili ona faigofie e galue ai BetterDesktopTool i le fata. Mai iinei, e mafai vave ona e faʻasaʻo mea e tatau ai, fesuiaiga i le va o faamalama, alu i tulaga ma sili atu.

Metotia 2: Faʻamatala

O le faʻamatalaga e talitutusa ma le polokalame o loʻo faʻamatalaina i luga, ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o ituaiga tulaga e mafai ai e oe ona fai ni lautusi komipiuta se fa mo oe lava ia. O togafitiga uma e faia e pei ona taua i lalo:

Tulei tala mai le nofoaga aloaia

  1. O le suiga i le faʻavasegaga suiga suiga o loʻo faʻaalia e ala i le fata. Faʻasua-le-ata o le polokalama ma filifili "Customize Desktops".
  2. I le faamalama e tatala, e mafai ona e filifilia mea e sili ona fetaui lelei mo laulau e fa e ala i le fesuiaiga i le va oi latou.
  3. I le faʻamaufaʻailoga lona lua mo luga o laulau taʻitasi o loʻo faʻatutu ai lona lava talaaga. E na ona e filifili e filifili le ata na faʻaolaina i lau komepiuta.
  4. Faʻapipiʻi vaega o lautusi komepiuta i le lisi "Meafaigaluega". Mo le nanaina o faʻatagata o loʻo maua iinei, o le pusa o le taskbar "Amata" ma le fata faʻailoga.
  5. E taua le faʻalogo i tulafono o lautusi komepiuta. I le faamalama talafeagai, e mafai ona e faʻamaonia se tulafono fou, faʻaulufale mai, pe faʻaaoga se fesoasoani.
  6. Folasaga fou e tofia i luga o laulau taitasi. Alu i le lisi autu ma vaʻai i le faʻaaogaina o tusi talosaga. Mai iinei e mafai ona e faia ni gaioiga eseese ma i latou.
  7. Faʻataʻitaʻiga Lexpot e sili ona faigofie i 'aufana. I se isi faamalama o loʻo i ai se lisi atoa o latou. E mafai ona e matamata ma faʻasaʻo faʻasalalauga taʻitasi.

I luga, ua na o le lua polokalame eseese ua matou faatulagaina e mafai ai ona fatuina komipiuta komepiuta i le polokalama o le faagaoioia o Windows. Ae ui i lea, i luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o isi polokalama faʻapipiʻi tutusa. O i latou uma e galulue e tusa ai ma se algorithm faapena, ae o loʻo i ai a latou gafatia eseese ma fesoʻotaʻiga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tuʻu le animation i luga o lau laulau