E faʻapefea ona puipuia le pepa o MS Word ma se faʻaupuga?

Talofa

O i latou o loʻo i ai le tele o pepa o le MS Word ma i latou e masani ona galulue faatasi ma i latou atonu atonu e manatu ifo i se tasi taimi o se pepa e manaia e nana pe faʻailogaina, ina ia le faitauina ei latou e le o faʻamoemoeina.

Na tupu se mea faapenei ia te au. Na foliga mai e faigofie tele, ma e leai ni faʻasologa o faʻamatalaga e tolu-e manaʻomia - o mea uma o loʻo i totonu o le faʻamaumauga o le MS Word lava ia.

Ma o lea, ia tatou amata ...

O le anotusi

  • 1. Puipuiga o upu, faʻamalamalamaga
  • 2. Puipuia o le faila (s) ma se upufaʻaliga e faʻaaoga ai le teu faamaumauga
  • 3. Faaiuga

1. Puipuiga o upu, faʻamalamalamaga

Muamua ou te manaʻo e vave lapatai. Aua neʻi tuʻuina upu faʻaulu i luga o pepa uma i se laina, pe a talafeagai ma e le manaʻomia. I le iuga, ua galo ia te oe le upu moni mai se filo o le pepa ma fai ai. O le faʻamalamaina o le faila le faila i le faila - toetoe lava a le saʻo. O loʻo i ai nisi o polokalama totogi i luga o le upega tafailagi e toefaʻafaʻi ai le upu faʻamaonia, ae ou te leʻi faaaogaina patino, o lea o le a leai se tala e uiga ia latou galuega ...

MS Word, o loʻo faʻaalia i le screenshots o loʻo i lalo, le 2007.

Kiliki i le "icon icon" i le pito i luga tauagavale ma filifili le filifiliga "saunia-> faʻailoga le pepa". Afai ei ai sau lomiga fou o le Upu (2010 mo se faʻataʻitaʻiga), ona le "saunia", ae o le ai ai se faʻamatalaga "auiliiliga".

Ma le isi, ulufale i le upu faila. Ou te fautuaina oe e te ulufale i se tasi e te le galo, e tusa lava pe tatala lau pepa i totonu o le tausaga.

Tagata uma A maeʻa ona e faʻasaoina le pepa, e mafai ona e tatalaina i se tasi e iloa le upu faila.

E faigofie ona faʻaaoga pe a e lafoina se pepa i luga o se 'upega tafaʻilagi - pe afai e sau se tasi, o lē e le o iai le pepa - o le a le mafai lava ona ia faitauina.

I le auala, o lenei faamalama o le a tulai i taimi uma e te tatalaina ai se faila.

Afai ua saʻo le uluina o le upu moni - O le MS Word o le a logoina oe e uiga i le sese. Vaʻai ataata i lalo.

2. Puipuia o le faila (s) ma se upufaʻaliga e faʻaaoga ai le teu faamaumauga

O le mea moni, ou te le manatua pe i ai se tasi o galuega tutusa (setiina o se upega tafaivale mo se pepa) i totonu o lomiga tuai o MS Word ...

I soo se tulaga, afai e le o saunia e lau polokalama le tapunia o le pepa ma se upega tafailagi - e mafai ona e faia i polokalama faʻa-tolu. Le mea aupito sili ona lelei - faʻaaoga le faʻamaumauga. Ua uma 7Z poʻo WIN RAR ona faʻapipiʻiina i lau komepiuta.

Mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o le 7Z (muamua, e leai se totogi, ma lona lua, e faʻamalosi atili (tofotofo)).

Faʻasani lelei i luga o le faila, ma i totonu o le faʻamaufaʻailoga le faʻamalama filifili le 7-ZIP-> Faʻaopoopo i le teutusi.

Ona oʻo mai lea o le faamalama lapoa tele i luma oi matou, i le pito i lalo e mafai ai ona e faʻamaonia le upega tafailagi mo le faila fai. Liliu ma ulufale i ai.

E fautuaina ina ia mafai ai le faʻamalamaina o le faila (o se tagata e le iloa le upu faʻamalo e le mafai ona vaʻaia igoa o faila o le a iai i la matou faʻamaumauga).

Afai e saʻo mea uma, ona e manaʻo lea e tatala le mea na teuina, o le a fai atu ia te oe e te ulufale i le upu faʻaulu muamua. O le faamalama ua tuuina atu i lalo.

3. Faaiuga

I le tagata lava ia, ou te faʻaaoga muamua le auala muamua. Mo taimi uma ua ou "puipuia" 2-3 faila, ma e na o le siitia atu i luga o le upega tafailagi e tafe ai polokalama.

O le auala lona lua e sili atu ona lautele - e mafai ona latou "loka" i soo se faila ma faila, ma o le faʻamatalaga o le a le gata ina puipuia, ae e lelei foi le faʻapipiʻiina, o lona uiga e itiiti le avanoa i luga o le disiki.

I le auala, pe a fai i le galuega poʻo le aʻoga (e fai ma faʻataʻitaʻiga) e le faatagaina oe e faʻaaoga nei polokalama poʻo taaloga, ona mafai lea ona teuina faʻamaumauga, ma mai lea taimi i lea taimi e maua mai ma faʻaaoga. O le mea autu e le o le faʻagaloina e faʻamalo faʻamaumauga e leʻi faʻamatalaina pe a uma ona faʻaaogaina.

PS

E faapefea ona e natia au faila? =)