Faʻafefea ona seti Microsoft Edge

Pe a feiloai ma se faʻataʻitaʻiga fou, e toʻatele tagata e faʻaogaina le tausiga faapitoa i ona faatulagaga. Microsoft Edge i lenei tulaga e leʻi faʻaleagaina ai se tasi, ma o loʻo ia te oe mea uma e te manaʻomia ina ia e faʻaalu se taimi faʻamafanafana i le Initaneti. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona toe faatulaga ese ia tulaga mo se taimi umi - o mea uma lava e manino ma manino le manino.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o Microsoft Edge

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Edge

I le amataina o le faatulagaga amata, e fautuaina e tausia le faʻapipiʻiina o faʻafouga sili ona lata mai ina ia maua ai avanoa uma i galuega a le Edge. Faʻasalaga o faʻamatalaga mulimuli ane, aua foʻi neʻi galo e toe iloiloina le lisi o mea e fai mo aitema fou.

Ina ia alu i tulaga, tatala le lisi o mea e fai ai le masini ma kiliki le mea e fetaui.

O lenei e mafai ona e mafaufau i itu uma o Edge i le faasologa.

Autu ma Avanoa Faʻatau

Muamua e valaʻaulia oe e filifili se autu o le faamalama o le komepiuta. Seti e le mafai "Malamalama"e ese mai ai foi o loʻo avanoa "Pogisa". E pei o lenei:

Afai e te faʻaalia le faʻaaliga o le vaega sili ona fiafia i ai, ona i lalo o le palota autu o galuega o le ai ai se nofoaga e mafai ona e faʻaopoopoina ai fesoʻotaʻiga i au nofoaga e fiafia i ai. E faia lenei mea i le kilikiina o luga Starlet i le pusa o le tuatusi.

Faʻamatalaga tusi mai fafo mai le isi masini komepiuta

O lenei galuega e tatau ona i ai i le ala, pe a fai e te leʻi faʻaaogaina se isi suʻesuʻega ma o le tele o tusi mataʻitusi talafeagai e faʻapupulaina iina. E mafai ona faʻaulufale mai i totonu o Edge i le kilikiina o mea talafeagai.

Faʻaali i lau sailiga muamua ma kiliki "Faaulufaleina mai".

A maeʻa ni nai sekone, o le a siitia uma faailoga tusi sa teu i le Edge.

Motugaafa: afai e le o faʻaalia le tuatusi tuai i le lisi, taumafai e faʻafeiloaʻi ana faʻamatalaga i Internet Explorer, ma mai lea mea ua mafai ona e faʻapipiʻi mea uma i Microsoft Edge.

Amata le itulau ma nusipepa fou

O le isi aitema o se poloka. "Tatala ma". I totonu o lea mea e mafai ona e makaina mea o le a faʻaalia pe ae ulufale atu i le masini, e pei o:

  • amataina le itulau - naʻo le manoa o le a faʻaalia;
  • itulau fou tab - o lona anotusi o le a faalagolago i luga o le faʻaaliga o faʻamaumauga (o le isi poloka);
  • itulau muamua - tatala tafa mai le vasega talu ai;
  • itulau faapitoa - e mafai ona e faʻamaonia patino le tuatusi.

A tatalaina se lisi fou, o le a aofia ai mea nei:

  • itulau avanoa i luga o le 'au suʻesuʻe;
  • o nofoaga aupito sili ona lelei e sili ona e asiasi i ai;
  • O nofoaga lelei ma 'upega tafaʻilagi e ofoina atu - faʻaopoopoga i ou nofoaga e fiafia i ai, o le a faʻaalia le lauiloa i lou atunuʻu.

I lalo o lenei poloka o loʻo i ai se ki e faʻamalo ai le faʻamatalaga o le komepiuta. Aua neʻi galo e faʻapitoa i le taimi nei i lenei faiga, ina ia le faʻaumatia ai le Edge.

Faitau atili: Faʻamāina o suʻesuʻega lauiloa mai lapisi

Faʻasologa o mea "Faitautusi"

O lenei faiga ua faʻaaogaina e ala i le kilikiina o le ata. "Tusi" i le pusa o le tuatusi. A faʻaaogāina, o le anotusi o le tusiga e tatalaina i se tulaga e mafai ona mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni elemene o le taʻavale.

I totonu o le pusa seti "Faitautusi" E mafai ona e setiina le tulaga o le talaaga ma le faʻataʻitaʻi mo le faʻatulagaina o le faʻatulagaga. Mo le faigofie, ia mafai ona vave vaʻai i suiga.

Filifiliga Avanoa Faʻamatalaga Luga

O loʻo fautuaina foi le asiasi atu i le vaega o tulaga maualuga, talu ai o loʻo tutusa foʻi filifiliga taua. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Vaʻai i filifiliga sili atu".

Mea aoga

O iinei e mafai ai ona e faʻaalia le faʻaaliga o le button home page, faʻapea foi ma ulufale i le tuatusi o lenei itulau.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le fuʻa popup ma le Adobe Flash Player. A aunoa ma le mulimuli, atonu e le faʻaalia e isi sapalai elemene ma e ono le aoga le vitio. E mafai foi ona e faʻaagaoioia le auala o le navigation keyboard, lea e mafai ai ona e faʻasalalau le itulau uepi i le faʻaaogaina o le komepiuta.

Tulaga le faalauaiteleina ma le saogalemu

I totonu o lenei poloka, e mafai ona e pulea le galuega o le faasaoina o upu faʻaulu ua tusia i fomu faʻamaumauga ma le mafai ona tuʻuina atu talosaga "Aua le Suimui". O le mea mulimuli o lona uiga o nofoaga o le a maua ai se talosaga e fai atu ia te oe e aua le siaki lau gaioiga.

I lalo ifo, e mafai ona e faia se auaunaga fou saili ma mafai ai ona suʻe fesili aoe taina.

E mafai ona e faʻaopoopoina faila faila. kuki. Ia, galue i lau faitalia, ae ia manatua lena mea kuki faʻaaogaina mo le faigofie o le galue i nisi o nofoaga.

O le mea i luga o laisene laveaʻi o faila puipuia i luga o lau PC e mafai ona vaivai, talu mai i le tele o tulaga, o lenei filifiliga e naʻo le puʻupuʻu ma otaota le tatau.

O le galuega o le valoʻaga o le itulau e aofia ai le tuʻuina atu o faʻamatalaga e uiga i amioga a le tagata ia Microsoft, ma i le lumanaʻi o le a vaʻai ai e le masini au mea e fai, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le muai ave le itulau o le a e alu i ai. Pe o le mea e tatau ai pe leai foi ia te oe.

SmartScreen e pei o le faʻaaogaina o se pa puipui e puipuia ai le faʻatauina o itulau o le le saogalemu. I le faʻamuamua, afai ei ai sau laupepa e faʻapipiʻiina ma se galuega, e mafai ona e faʻamalo SmartScreen.

I lenei nofoaga, e mafai ona mafaufauina Microsoft Edge. O le taimi nei e mafai ona e faʻapipiʻi faʻaopoopoga aoga ma faigofie ona galu i le Initaneti.