O le a le mea e fai pe a le tatalaina le Avito Personal Account


O tagata atinaʻe o le sosaiete faʻapisinisi telefoni Instagram e masani ona fiafia i latou e masani ona faʻaaogaina ni innovations e faʻaaoga ai le auaunaga e sili atu le faigofie ma sili atu ona manaia. Ae maise lava, i le tele o masina talu ai, o se galuega manaia na tuuina mai ia i matou. "Tala". I lalo ifo, tatou te tilotilo totoa i le auala e mafai ai ona lolomiina tala vitio i le talafaasolopito.

Tala o se mea e sili ona manaia e mafai ai e oe ona faʻamatala atu taimi o lou olaga i foliga o ata ma vitio mo se vaitaimi e 24 itula. A maeʻa lenei vaitau, o le a maeʻa le tala, o lona uiga e mafai ona e lolomiina se vaega fou o lagona.

Matou te lomia se vitio i le talafaasolopito o le Instagram

  1. Tatala le Instagram app ma alu i le pito i luga o le lisi, o loʻo faʻaalia ai lau fafaga tala. I le pito i luga o le tulimanu o loʻo i ai se faʻamaonia ma se mea pueata, lea e mafai ona maua e ala i le taina pe sui le mata o loʻo i luga.
  2. O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama ma se mea pueata. Faʻalogo i le pito i lalo o le faamalama, o loʻo maua ai faʻamaumauga nei mo oe e fatu ai se tala:
    • Le masani. Ina ia amata fanaina se vitio, e tatau ona e taofiofi ma uu le pa puipui, ae o le taimi lava e te tatalaina ai, o le a taofi le pueina. O le umi o le umi o le vitio e mafai ona 15 minute.
    • Boomerang. Faʻatagaina oe e fai se vitio puʻupuʻu puupuu, lea e mafua ai le lagona o se ata ola. I lenei tulaga, o le a leai se leo, ma o le umi o le fana e lua pe a ma le lua.
    • Lima saoloto. O le lolomiina o le amataga o le fana o le a amata faamaumauina le vitio (e te le manaomia le uuina o le faamau). Ina ia taofia le pueina, e tatau ona e toe fai i luga o le ki lava. Le umi o le vitio e le mafai ona sili atu i le 15 sekone.

    Ae paga lea, o le tuʻuina atu o se vitio ua i ai i le mafaufau o lau masini o le a le manuia.

  3. O le taimi lava e maeʻa ai le fana, o le vitio o le a amata ona taʻalo i luga o le lau, lea e mafai ona tuʻuina atu i sina gaioiga laitiiti. Faia o fusi mai le agavale i le taumatau po o le taumatau i le itu tauagavale, o le a faʻaaogaina filiga i le vitio.
  4. Matau le pito i luga. O le a e vaaia ni ata se fa e nafa ma le auai pe leai se leo i totonu o le vitio, faʻaopoopo i ai fasi pepa, ata e leai se totogi ma faʻasologa o tusitusiga. Afai e talafeagai, faʻaaoga elemene talafeagai.
  5. A uma ona faasaʻo le tifaga, kiliki le ki. "I le talafaasolopito".
  6. O lenei ua lafoina le vitio i luga o lau faʻalauiloa Instagram. E mafai ona e vaʻaia i le pito i luga o le laupepa e ala i le kiliki i luga o le icon i le pito i luga o le mata, poʻo le pito i luga o le lau o lau talaaga, i le mea e te manaʻomia e tapuni ai i le avatar.

Afai e te manaʻo e faʻaopoopo lau tala i isi vitio, mulimuli i le faʻataʻitaʻiga mai le amataga.