Faʻafefea ona toefaʻoto le palakalafa faʻamatalaga a le Pule i Windows XP


O le faafitauli o faʻamaloiloga o loʻo i ai talu mai le taimi na amata ai e tagata ona puipuia a latou faʻamatalaga mai le prying eyes. O le leiloa o le upega tafailagi mai le faʻamatalaga a le Windows e faʻamaonia ai le leiloa uma o faʻamatalaga na e faʻaaogaina. Atonu e foliga mai e leai se mea e mafai ona faia, ma faila faila e leiloa e faavavau, ae o loʻo i ai se auala e ono maualuga ai le avanoa o le a fesoasoani e ulufale i le polokalama.

Toe faʻafoʻi le faʻaulufaleina o le Windows XP

I luga o polokalama a le Windows, o loʻo i ai se faʻamaumauga a le Pule, e faʻaaoga ai mea e mafai ona e faia i luga o lau komepiuta, talu ai o lenei tagata e faʻaaogaina aia tatau. I le i ai i totonu o lenei "tala", e mafai ona e suia le upu faʻamaonia mo le tagata e ona le avanoa e leiloa.

Faitau atili: Faʻafefea ona toefaʻasoa lau faʻamaoni i Windows XP

O se faafitauli taatele o le masani, mo mafuaaga saogalemu, i le taimi o le faʻapipiʻiina, matou te tuʻuina atu se faʻaulu i le Pule ma galo ma le galo. E taʻitaʻia ai le mea moni e le mafai ona ulufale i totonu o Windows. O le a tatou talanoa e uiga i le auala e te ulu atu ai i totonu o le teugatupe a le Admin.

E le mafai ona toe faʻafaʻotoina le upu faʻamaoniga a le Admin using standard Windows XP tools, o lea o le a tatou manaʻomia ai se polokalame lona tolu. Na taʻua lelei e le na te faia le tusi: Le Tuʻuina o NT Password & Registry Editor.

Saunia o alalaupapa pusa

  1. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia e lua lomiga o le polokalama - mo le pueina i luga o se CD ma se kiliva flash USB.

    Faʻafeiloaʻi le aoga mai le nofoaga aloaia

    O le CD CD o se ata ISO le ata na tusia i se CD.

    Faitau atili: Faʻapefea ona susunuina se ata i se pu i le polokalama UltraISO

    I totonu o le faʻamaumauga ma le faʻamaumauga mo le uila afi o faila eseese ia e tatau ona kopiina i le aufaasālalau.

  2. Ma le isi, e tatau ona e faʻatagaina le uta o le uta i luga o le ave taavale. E faia lenei mea i le laina o le poloaiga. Valaʻau le lisi "Amata", tatala le lisi "Polokalama uma"ona e alu lea i le pusa "Tulaga Faataatia" ma maua iina se mea "Poloaiga Poloaiga". Kiliki i luga PKM ma filifili "Faʻamasino mo ...".

    I le faʻasologa o le avanoa o le faamalama, liliu i "O le faamatalaga o tagata e faaaogāina faapitoa". O le pule o le a faamauina e ala i le le mafai. Kiliki le OK.

  3. I le poloaiga vave, ia tusia mea nei:

    g: syslinux.exe -ma g:

    G - tusi taʻavale na tuʻuina atu e le masini i la matou taavale afi. Atonu e ese lau tusi. Pe a uma ona e ulufale i le kiliki UI ma tapuni "Poloaiga Poloaiga".

  4. Toe faʻafouina le komepiuta, faʻaalia le faʻa mai se taavale afi po o le CD, faʻalagolago i le fea o le aoga na matou faʻaaogaina. Toe faia, ona amata loa lea o le Polokalame NT Password & Registry Editor. O le aoga o se faʻamafanafanaga, o lona uiga, e leai se faʻataʻitaʻiga fetuutuunai, o lea o le a tatau ona ulufale uma ia tulafono.

    Faitau atili: Faʻasalalau le BIOS e tietie mai se taavale afi

Faʻamaumauga o le motusia

  1. Muamua lava, pe a uma ona faʻaaoga le aoga, kiliki UI.
  2. I le isi itu, tatou te vaʻai i se lisi o vaega i luga o taʻaʻaʻaʻa malosi o loʻo fesoʻotaʻi nei i le polokalama. E masani lava, o le polokalame lava ia e fuafua po o le fea vaega e tatala, aua o loʻo i ai le vaega o le seevae. E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua i ai i lalo o le numera 1. Faʻasaga le tau talafeagai ma toe lolomiina UI.

  3. O le aoga o le a maua le faila i faila faila i luga o le masini masini ma ole atu mo se faʻamaoniga. E saʻo le tau, matou te fetaomi atu UI.

  4. Ona sue lea o le laina ma le tau "Faʻamaumauga o upu masini [sam system security]" ma vaai po o fea foliga e fetaui i ai. E pei ona mafai ona e vaʻai, na toe faia e le polokalame se filifiliga mo i matou. UI.

  5. I luga o le isi laupepa e ofoina mai ia i tatou se filifiliga o nisi o taga. Matou te fiafia i ai "Faʻataʻatia faʻamaumauga ma faʻamaumauga a le tagata e faaaoga", o le isi lenei vaega.

  6. O faʻamatalaga nei e mafua ai le fenumiai, talu ai tatou te le vaʻavaʻai i faʻamatalaga ma le igoa "Pule". O le mea moni, o loʻo i ai se faʻafitauli i le fesuiaiga ma o le tagata faʻaaoga tatou te manaʻomia e valaʻauina "4@". Matou te le ulufale i se mea iinei, na o le kiliki lava UI.

  7. Ona mafai lea ona e toe folasia le upu o le upu, o lona uiga, ia leai se avanoa (1) pe ulufale se mea fou (2).

  8. Tatou ulufale "1", matou te fetaomi atu UI ma vaʻai ua toe faʻamautu le upega tafailagi.

  9. Ona tatou tusia lea i le faasologa: "!", "q", "n", "n". A maeʻa taʻitasi poloaiga, aua nei galo e kiliki Faʻasalaga.

  10. Aveesea o le afi moli ma toe faʻaleleia le masini ma se ki FMTL + ALT + TALA. Ona e tatau lea ona e seti le taaʻaleʻa mai le puʻupuʻu ma e mafai ona e ulufale i totonu o le polokalama i lalo o le pule a le Pule.

O lenei aoga e le lelei i taimi uma, ae na o le pau lea o le ala e mafai ona maua ai le komepiuta pe afai e leiloa le pule o le pule.

A e faigaluega ma se komepiuta, e taua le matauina o le tulafono e tasi: taofi upu tatala i se nofoaga malupuipuia, ese mai le faila a le tagata faaaoga i luga o le komepiuta. E tutusa foi le faaaogaina i na faamatalaga, o le leiloa lea e mafai ona taugata tele ia te oe. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se kiliva flash flash, ma le lelei o le teuina o ao, mo se faataitaiga, Yandex Disk.