Samsung Kies 3.2.16044_2

E le o se mea faalilolilo le i ai o le upega tafaʻilagi VKontakte, e pei lava o soʻo se isi lava site, ina ia mafai ai e tagata faaaoga ona fesootai le tasi ma le isi e aunoa ma ni tapulaa taua. O le iʻuga, ma ona o le taua tele o le lauiloa o nuʻu eseese, o se faʻaopoopoga faapitoa i le autu autu o le 'upega tafaʻilagi na atinaʻeina, lea e tatalaina ai le avanoa e fatuina se talanoaga faʻavaomalo mo tagata o tagata lautele.

Talimalo VKontakte

Vaʻai vave lava e mafai e soʻo se tagata o ia o se pule faʻapitoa o le alalafaga ona faʻatulagaina se talanoaga e tele. I lenei tulaga, e moni, e tatau ona i ai ni tagata o le vaega o le a auai i sea talanoaga.

E taua foi le maitauina o le talanoaga i totonu o le alaalafaga o loʻo i ai i nisi o auala e tutusa ma galuega faʻatusa i totonu o le polokalama faʻatautaia vave. Ae peitaʻi, afai e faʻatusatusa masani masani ma talatalanoaga, ona faʻaalia manino lea o eseʻesega i tulaga o meafaigaluega autu.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se talanoaga VKontakte

Fatu se talanoaga

Afai tatou te faʻamasinoina le faʻatinoga o le talanoaga i le VC vaega atoa, ona mafai lea ona tatou fai atu ma le saogalemu e le tatau ona faʻaaogaina se talosaga i nuʻu uma. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o se talanoaga lautele, lea e matua mafai lava e soʻo se tagata VK.com ona auai i totonu, e manaʻomia le mataʻituina faifai pea, o le faigata o le faʻatupulaʻia pea o le tele o tagata lautele.

Aʻo leʻi faʻagaoioia lenei uiga mo se numera tele o tagata faʻaoga, e fautuaina e suʻesuʻe tutoatasi le mataupu o taʻiala o taʻiala taʻitasi. Ona o lenei auala, e te le toe faʻamalosia ai tomai o le puleaina o sea talanoaga.

Afai o loʻo e faia se multidialog mo soʻo se nuʻu e sili ona lauiloa, e fautuaina e te faʻaaogaina le aufaʻatusitala ina ia faʻafaigofie le pulea o fesoʻotaiga vavalalata.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se vaega o VKontakte

  1. Tatalaina o le sosaiete. VK network, alu i le lisi autu i le vaega "Vaega".
  2. I le pito i luga o le itulau ia fesuiaʻi i le tab "Pulega" ma alu i lou nuu.
  3. E le afaina le alalafaga.

  4. I lalo o le ata autu o le nuu, saili le ki "… " ma kiliki i luga.
  5. Mai le lisi, kiliki i le mea "Pulega o Nuu ma Afioaga".
  6. E ala atu i le lisi autu o taʻavale, alu i le faʻamau ma faʻamau "Talosaga".
  7. O loʻo i luga o le faʻailoga "Faʻamaumauga" taʻalo i totonu o le itulau ma faʻaaogaga seia oʻo ina matauina le faʻaopoopoga i le lisi "Chat VKontakte".
  8. I le itu taumatau kiliki i luga o le sooga. "Faaopoopo".

I lenei faiga masani o le faaopoopoina o se talatalanoaga e mafai ona mafaufauina atoa. O isi fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e faʻatulaga lelei se multidote mo le kulupu.

Faʻasinomaga talanoaga

O le talosaga mo le faʻatulagaina o se talanoaga i totonu o se kulupu o se meafaigaluega mamana i se numera tele lava o matāʻupu eseese. I le faʻaopoopoga, e mafai ona maua faʻamaonia saʻo i totonu o le faʻatalatalanoaga ma taimi o sauniuniga mo le faʻaogaina.

  1. O le i ai i luga o le itulau lava e tasi ma talosaga, toe foi i le amataga o le faamalama.
  2. I totonu o le fanua "Igoa o le Latini" Ulufale le faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le itulau autu o lau vaega.
  3. O le isi mea e sosoo ai ua mamanuina mo le faatulagaina o parakalafa patino.
  4. I le faʻaaogaina o le snippet field, e mafai ona e filifilia le saini e sili ona fetaui mo le ki e alu i lau faʻalapotopotoga faʻafesoʻotaʻi pe a faʻapipiʻi se sootaga i ai.
  5. O le koluma mulimuli o le igoa o lau tautalaga na faʻaalia i le pito i luga o le tusi tatala.
  6. Ina ia faasaoina ia faatulagaga, kiliki "Faasaoina".
  7. Afai e te maua ni mea sese, faasaʻo ia tusa ai ma le faʻasalalauga.

E le gata i lea, ia gauai atu i pito i tafatafa o le ata o le talosaga. Aemaise lava, e faatatau lea i le tusiga "Kopi le sootaga", faʻafetai i le mea e fesoʻotaʻi ai se tusitusiga e fesoʻotai i le tala fou faatoa fatuina o le a kopiina i le laupapa laupapa.

E mafai ona e faʻaaoga lenei sootaga e valaʻauina ai tagata, e faalagolago ile tapulaa faʻasaʻoina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua na o le tasi le sosooga i le taimi mulimuli. "Faʻatonu". O le kiliki i luga o le a ave oe i le faamalama o le faʻasalalauga faʻamalosi ma le kulupu e tautala ai mo ia lava.

A maeʻa le faʻaalia o le talatalanoaga o le a otometi ona toe tuusaʻo atu i lenei talosaga.

  1. O le autu autu ua faʻatulaga tonu mo le tusiaina ma le faitauina o savali.
  2. A e asiasi muamua i le talosaga, o le ae mauaina se faʻamatalaga e mafai ai ona e lesitala i faʻamalo mai lenei talanoaga. E fautuaina e faataga lenei faʻaopoopoga e auina atu ia oe faʻamatalaga.

  3. I le itu taumatau o le eria autu o loʻo i ai se lisi o tagata auai ma ni faʻamau se lua e pulea ai le talosaga.
  4. Kiliki le ki "Tulimanu o le pule", o le a tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga sili ona auiliili mo le puleaina o talatalanoaga.
  5. E fautuaina e faʻaaoga lenei tusi pe afai e te le malamalama i se mea pe a uma ona e faitauina lenei tusiga. A leai, e mafai lava ona e tusia se faʻamatalaga.

  6. O le tatalaina "Taʻotoga Taʻutuʻu", o le a tuʻuina atu i ai faʻamaufaʻailoga faaopoopo e fa.
  7. Meataitasi "Faʻasologa lautele" faʻamaonia atoatoa lona igoa, talu ai o lenei vaega e aofia ai naʻo laina masani, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaliga. E le gata i lea, o iinei e mafai ona e faʻaopopoina se fesoʻotaʻiga i se faʻasalalauga vitio, faʻapitoa foi ma se tusiga faapitoa, lea e mafai ona avea ma tulafono laiti o amioga i lenei talatalanoaga.
  8. Le isi vaega "Taitai" Faʻatagaina oe e tuʻuina atu soʻo se tasi o aia a le ulu, e ala i le faailoaina atu o sootaga i lana itulau.
  9. Faʻasologa mea Blacklist e mafai ai ona e faia le mea e tasi e pei o le galuega o fesoʻotaʻiga lautele i le igoa lava e tasi, o lona uiga, faʻaopoopo se tagata faʻaaogaina, tusa lava pe ausia e lenei tagata manaoga o se asiasiga asiasi pe o se pule, i le lisi o tuusaunoaga.
  10. Ole vaega faaiu, lona fa o vaega ole multidigancy e sili ona ofoofogia, talu ai o iinei e mafai ai ona e faʻagaoioia le uiga tulaga ese o le talosaga - le fuʻa otometi o faʻamatalaga mataga. Ua tuʻuina atu foi ia te oe le avanoa e seti ai faʻataʻitaʻiga mo le gaosia o fesoʻotaʻiga na lafoina e ala i le pepa o le feʻau.
  11. I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, ia gauai atu i le ogatotonu o loʻo i totonu o le faamalama tutotonu tutotonu. Kiliki i le sooga "Fetufaai Talitonuga i le Alalafagaia tuʻua le tuatusi tuusaʻo o lau multidialog ile puipui o vaega.

I le taimi lea, o le masani ma tulaga ma le faagasologa o le faatulagaina o tafaoga faamasani e mafai ona mafaufau atoa. A faʻaaogaina lenei talosaga, aua neʻi galo e naʻo le ulu o le alalafaga e mafai ona avanoa i avanoa uma.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faaopoopo se tagata i le lisi uliuli VKontakte

Aveese le talatalanoaga

O gaioiga e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o se multidialog ua leva ona faia i totonu o se vaega e manaʻomia ai le itiiti ifo o le faʻamalosi mai ia te oe nai lo le faʻaaogaina o le talosaga.

O le faʻaaogaina o se talatalanoaga o se faiga e le mafai ona faʻaaogaina, o le taunuuga o le a le atoatoa le leiloloa o savali uma na tusia muamua.

  1. Ina ia amataina le faagasologa o le uninstall, toe foi i le "Pulega o Nuu ma Afioaga" ma fesuiai i le tab "Talosaga".
  2. I luga o lenei itulau, i le poloka talosaga tele, lea na tatou faʻatumu muamua ai le fanua, i lalo o le faamau "Faasaoina" maua le sootaga "Aveesea".
  3. Kiliki lenei sootaga, i le faamalama e tatala, kiliki "Aveesea"e faʻamaonia ai le faʻaaogaina o le talosaga.
  4. A maea uma laasaga o loʻo i luga i le pito i luga o le itulau, o le a e vaʻai i se faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina manuia.

A e toe faia se talatalanoa i fanua uma e tatau ona e toe faʻatumu.

Aʻo taʻitaʻia e taʻitasi taʻiala, atonu o le a leai sau faʻafitauli i le faagasologa o le fatuina, faʻaopoopo poʻo le tapeina o talanoaga i totonu o le alalafaga. Matou te moomoo ia te oe uma mea sili.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalo se vaega o VKontakte