Auala e sui ai le vai papatiso i le Android

I luga o le Initaneti, e tele taʻitaʻifu taʻiala e mafai ai e oe ona faia soʻo se ata ma ata. O ia polokalame e masani ona manaʻomia e sii mai ma faʻapipiʻi i lau komepiuta. Ae peitaʻi, afai e manaʻomia lou vave faʻatumu se galuega poʻo se mea e te le manaʻo e faʻatali mo le download e faʻauma ma faʻapipiʻi le polokalama, o 'upega tafaʻilagi faapitoa e sau i le laveaʻi. O aso nei matou te tilotilo atu i Photopea - o se faʻataʻitaʻifusi ata faʻatalanoaga.

Alu i le uepisaite Photopea

Amata

O le 'upega tafaʻilagi e talitutusa lava ma le tele o Adobe Photoshop lauiloa - o mea uma lava o le potu faigaluega e fetaui lelei lava, o vaega o galuega ua vaevaeina i ni afifi, ma o loʻo i ai isi faʻamalama ma meafaigaluega eseese. Photopea e mafai ai ona e vave amata faafetai i le lisi amata vave. O iinei e mafai ona e fatuina se galuega fou, tatala le mea na faʻapolopoloina i luga o le komepiuta pe alu i le faiga faʻaali.

Laupepa

Meafaigaluega autu o loʻo i luga o le laʻititi laʻititi i le itu tauagavale o le galuegapace. O loʻo i ai mea taua uma atonu e te manaʻomia e faʻasaʻo ai le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia se pipeti e fuafua ai le lanu, pe faʻaaoga se penitala po o se peni e fatu ai lau lava ata tusi. I le faʻaopoopoga, o le laulau e aofia ai: lassi, faʻatumu, toe teuteuina le pulumu, meafaigaluega, mea faʻapipiʻi, solo, ma le faʻasolo.

Galue ma tusiga

E pei ona taʻua i luga, o loʻo iai le elemene o loʻo i luga o le meafaigaluega. Faatasi ai, e mafai ona e faia soʻo se ituaiga tusitusiga i luga o se tapoleni poʻo se ata. Photopea valaaulia tagata faaaoga e filifili se tasi o le tele o fonuka faʻapipiʻi, fetuunai le tele o mataitusi, filifili le faʻatulagaga ma faʻaoga nisi faʻamatalaga faaopoopo. Talu ai o loʻo i ai se numera tele o fonuka, faʻaaoga le manoa faapitoa "Saili".

Paʻu paʻepaʻe

E taua tele soʻo se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e mafai ai e le au faʻaoga ona faʻalelei lelei lanu. Faʻapipiʻi i le palette Photopea e maua ai le mafai e filifili le lanu e manaʻomia, fetuunai le hue ma le susulu. E le gata i lea, o loʻo maua le faʻamaumauga o le tusi RGB poʻo le HTML igoa taua.

Faʻasalalau le faʻaaoga

E toʻatele tagata latou te faʻaaogaina se faʻataʻitaʻi kalafi e fatu ai a latou lava ata tusi. O lenei faiga e sili ona faia i se pulumu. O fetuʻutuʻuga o lenei meafaigaluega i luga o le initaneti Photopea o le a mafai ai e oe ona filifili le atoatoa lelei, lapopoa, faʻasalalau ma valivali ata. E faʻaalia saʻo ata o le ata i totonu o le faʻamaufaʻailoga i faʻamatalaga ata.

Faʻaogaina o ata

I vaega faaiu o le galulue faatasi ma le galuega faatino, e manaʻomia le faasaʻo lanu. O galuega faʻavae faʻapitoa e fesoasoani. O loʻo i totonu o le isi faʻamau i le pito i luga ma faʻavasegaina e faamalama. E mafai ona e fetuʻunaʻi le malamalama, faʻatusatusa, vaʻai, faʻaalia, saturation, faʻafetaui, paʻepaʻe ma paʻepaʻe paʻepaʻe. I le lava lava faʻamau, e mafai ona e faʻasolo le tele o le tapoleni, le ata ma le suiga pe a manaʻomia.

Galulue faʻatasi ma laulau

E masani lava o galuega faatino e aofia ai le tele o elemene eseese, ata. O le galulue faatasi ma i latou e faigofie atu pe a iai se tufatufa atu i luga ole laulau. O lenei galuega e fausia i Photopea. O manipulations uma e faia i se isi faamalama i luga ole potu faigaluega. O iinei e mafai ona e fatuina ai se vaega, faʻaopopo se masini puipui, tape pe faʻamalo se mea. Luga o le faamalama lea e faʻaalia ai le talafaasoloʻaga o gaioiga faʻatasi ma se faʻavae.

I le pito i luga o le potu faigaluega i totonu o se isi laupepa, o ni meafaigaluega faaopoopo mo le galue i luga o laupepa. Latou te fesoasoani e fatuina ni elemene fou, faʻaaoga foliga, kopi, faʻaopopo se faʻavaa, liua i se mea faitino ma faʻaaogaina se vaega o papa.

Faaaogaina o aʻafiaga

O le auaunaga i le initaneti o loʻo tuʻuina atu e ofo atu ai i tagata o le filifiliga se numera tele o faʻaaliga vaaia e talafeagai i ata taʻitasi poʻo le galuega atoa. O se tasi o mea sili ona manaia o Liquefy. I se isi faamalama, e faʻaaoga ai se tasi o meafaigaluega o loʻo avanoa, o vaega taitasi o le ata ua liua, lea e mafua ai le aafiaga o le avea ma suavai. E mafai ona e filifilia se tasi o ituaiga o lenei meafaigaluega, ma, e ala i le faʻaogaina o le taʻavale, fetuunai ona faʻaiʻuga.

Mama

  • Gagana Rusia;
  • Faʻaaoga fua;
  • Fetuunaiga fetuunaiga o elemene o le vaega galue;
  • Faʻavae meafaigaluega;
  • Le i ai o aʻafiaga ma faʻamaumauga.

Faʻafitauli

  • O nisi vaega e naʻo avanoa i le lomiga faʻapitoa;
  • Gaoioiga lemu i luga o komepiuta vaivai.

Photopea o se auaunaga faigofie i le initaneti ma e mafai ai ona e galue ma ata. O lona gaioiga o le a fiafia e le gata i le amataina, ae faʻapitoa foʻi tagata faʻapitoa, e masani na o le polokalama faʻapitoa. O lenei 'upega tafaʻilagi e lelei atoatoa i mataupu e leai se manaʻoga poʻo se manaʻoga e galue i polokalama o faʻataʻitaʻi taʻiala.