Filifilia i le va o se komepiuta ma se komepiuta

O le mea e leaga ai, AliExpress, e le gata e mafai ona faʻamalieina mea lelei, ae faʻapea foʻi le le fiafia. Ma e le gata e uiga i tulafono le lelei, fefinauaiga ma tagata e faatauina atu ma leiloa tupe. O se tasi o faafitauli atonu i le faʻaaogaina o le tautua o le faletupe e le mafai ona ulufale i ai. O le mea e lelei ai, o faafitauli uma ei ai lana lava fofo.

Mafuaaga 1: Suiga o Site

AliExpress o loʻo faʻaauau pea, aua o le fausaga ma foliga o le 'upega tafaʻilagi e faʻafouina faʻafou. O le tele o auala faʻaleleia e mafai ona tele - mai le faʻasalalauga o faʻasologa o oloa fou i faʻatauga i le faʻamautuina o le faʻailoga o le tuatusi. Aemaise lava i le lomiga mulimuli, e mafai e tagata faʻapitoa ona faʻafeiloai le mea moni e faapea o le fesuiaiga i le 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai fesoʻotaiga tuai po o tusimaʻi o le a faʻaliliu atu i le itulau tuai ma le le ofi mai o le teugatupe poʻo le' upega tafaʻilagi lautele. Ioe, o le a le galue le tautua i le taimi e tasi. E tele taimi e tupu ai se faʻafitauli talitutusa, pe a faʻafouina e le au foaʻi o le auaunaga i le lalolagi atoa le tulaga o le 'upega tafaʻilagi ma faʻasalaga.

Fofo

E tatau ona e toe ulufale i le 'upega tafailagi e aunoa ma le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga tuai poʻo faailoilo O le ae manaomia le ulufale i le igoa o le saite i le inisinia suʻesuʻe, ona e alu ai lea i iuga na maua.

O le mea moni, a maeʻa le faʻalauiloaina, e faʻamaonia e Ali le tuatusi fou i suʻesuʻega vave, o lea e le tatau ona i ai ni faafitauli. A maeʻa ona faʻamautinoa e le tagata faʻaoga le manuia o le saini ma o loʻo faʻapipiʻi le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona toe makaina. E le gata i lea, o faafitauli e mafai ona aloese mai le faʻaaogaina o se telefoni feaveaʻi.

Mafuaʻaga 2: Faʻafitauli lē tumau o le punaoa

AliExpress o se auaunaga tele faavaomalo, faʻatasi ai ma le faitau miliona o fefaʻatauaiga na gaosia i aso uma. O le mea moni, e talafeagai le manatu o le 'upega tafaʻilagi e ono faʻaaogaina ona o se tele tele o talosaga. O le tautala, o le 'upega tafaʻilagi, faʻatasi ai ma lona saogalemu uma ma le faʻamalamalamaga, e mafai ona paʻu i lalo o le faatosina a tagata faatau. Aemaise lava o lenei tulaga e matauina i taimi o faatauga masani, mo se faataitaiga, i le Aso Faraile o le Aso Faraile.

E foliga mai o se soliga le tumau poo le maeʻa maeʻa o le auaunaga i le taimi o soʻo se galuega faʻapitoa. E masani lava, o loʻo faʻafeagai le aufaʻatasi ma le mea moni e faapea, i luga o le itulau faʻatagaina e leai ni fanua mo le ulufale atu i se upu faila ma le saini. I le avea ai o se tulafono, e tupu lenei mea i le taimi o le tausiga.

Fofo

Faaaoga le auaunaga mulimuli ane, aemaise lava pe afai e iloa le mafuaʻaga (tutusa le Kerisimasi faʻatau), toe taumafai mulimuli ane e mafai ona saʻo. Afai o loʻo i luga o le 'upega tafailagi galuega faʻapitoa, ona logoina lea o le tagata faʻaogaina. E ui na taumafai talu ai nei tagata fai polokalame e aua le tapeina le 'upega tafaʻilagi mo lenei vaitau.

I le avea ai o se tulafono, o le faʻafoega o Ali e masani ona faʻafeiloaʻi i latou e faʻaaoga i le tulaga o se faʻalavelave lavea ma totogi ai le faʻalavelave. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai i le faagasologa na faia se feeseeseaiga i le va o le faʻatau ma le tagata faʻatau, o le taimi tali mo itu taʻitasi e faʻalauteleina, ma mafaufau i le taimi lea e le mafai ai ona faʻaauau le vavave faʻatasi.

Mafuaaga 3: Faʻasalaga o algorithms faʻatasi

E le gata i lea, o le tulaga faʻapitoa o le malepelepe e mafai ona i ai i le taimi nei le faʻafitauli i auala faʻapitoa. E tele mafuaʻaga - mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaauau galuega faʻapitoa e sili ai le filifiliga e teu ai i le teugatupe.

O le tele lava o taimi, o lenei faafitauli e tupu i mataupu e maua mai ai le faatagaga e ala i fesoʻotaʻiga lautele pe ala i se teugatupe Google. O le faʻafitauli atonu o loʻo i itu uma - Ali e le mafai ona galue, pe o le auaunaga e faʻaaogaina ai.

Fofo

E lua fofo i le atoa. Muamua o le faʻatali seia maeʻa e le au fai a latou lava faafitauli. E sili le fetaui lelei i mataupu e leai se manaʻoga e siaki vave se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se feeseeseaiga, o le afifi ua manino le le taunuu mai i se taimi lata mai, e leai se faʻatalatalanoaga taua ma le faʻatau, ma isi.

O le fofo lona lua o le faʻaaogaina lea o se isi auala e ulufale ai.

E sili lava pe a fai e iloa e le tagata faʻapitoa lenei faafitauli ma faʻafesoʻotaʻi lana faʻamatalaga i fesoʻotaʻiga eseese ma auaunaga ma e mafai ona faʻatagaina i soo se metotia. O le tele o taimi, o loʻo galue pea le tasi oi latou.

Lesona: Faʻamaumau ma faʻapipiʻi i le AliExpress

Mafuaaga 4: Faʻafitauli ISP

E foliga mai o le faafitauli i le ulufale atu i le 'upega tafaʻilagi atonu e mafua mai i faʻafitauli i le Initaneti. E i ai mataupu pe a poloka le 'auʻaunaga i le site o le AliExpress, poo le le saʻo ona faʻatulagaina talosaga. E le gata i lea, o le faʻafitauli atonu e sili atu i le lalolagi - e le mafai ona galue le Initaneti.

Fofo

Muamua ma faigofie - e te manaʻo e siaki le faʻatinoina o le Initaneti. Ina ia faia lenei mea, taumafai e faʻaaoga isi nofoaga. I le tulaga o le siakiina o faafitauli, e tatau ona e taumafai e toe faʻafou le fesoʻotaʻiga pe faʻafesoʻotaʻi le tagata e saunia.

Afai e naʻo AliExpress ma tuatusi e fesoʻotaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, tuusaʻo tuusaʻo i oloa) e le galue, muamua muamua e tatau ona e taumafai sui poʻo VPN. Mo lenei mea e tele naua polotini mo le masini. Le faʻamaonia o le fesoʻotaʻiga ma le lafoina atu o IP i isi atunuu e mafai ona fesoʻotaʻi faʻatasi i le 'upega tafaʻilagi.

O le isi filifiliga o le valaʻau i le tagata e tuʻuina atu ma fai atu e taulimaina le faafitauli. Ali e le o se fesoʻotaʻiga tau solitulafono, o lea la, i le taimi nei, o kamupani e le o iloa le Initaneti o ē o le a polokaina se punaoa. Afai ei ai se faʻafitauli, e foliga mai o loʻo taʻoto i ni mea sese i fesoʻotaiga poʻo i galuega faʻapitoa.

Mafuaaga 5: Talaloa leiloa

E masani lava o loʻo i ai se faʻaaliga, pe a faʻaaogaina e le tagata faʻaoga i totonu o le teugatupe ma suia le faʻamatalaga o faʻamatalaga.

E le gata i lea, o le faafitauli atonu o loʻo taoto i le mea moni e le o maua le teugatupe mo mafuaʻaga faaletulafono. Muamua o le faʻaaogaina lava e le tagata o ia lava lona talaaga. O lona lua o le faʻamaonia lea o le tagata faʻaaoga mo le solia o tulafono faʻaaoga tulafono.

Fofo

I lenei tulaga, aua le faatuai. Muamua e te manaʻomia le siakiina o lau komepiuta mo faʻamaʻi, lea e mafai ona gaoi ai faʻamatalaga patino. O isi taumafaiga e toe faʻaleleia le upu moni e aunoa ma lenei laasaga e le talafeagai, talu ai e mafai e mea leaga ona toe gaoia faamaumauga.

Le isi e te manaʻomia e toe faʻaleleia le upu faila.

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faʻamaoni i le AliExpress.

A maeʻa ona ulu atu i le 'upega tafaʻilagi o le iloilo lea o le faʻaleagaina. Muamua, e te manaʻomia le siakiina o le tuatusi na faʻamaonia, tulafono talu ai nei (pe ua suia le tuatusi o le tuatusi) ma isi. E sili le faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani a tagata faatau ma fesili mo faʻamatalaga o gaioiga ma suiga i luga o le teugatupe mo le vaitau o le taimi ua le maua ai le avanoa.

I le tulaga na poloka le teugatupe ona o le solia o tulafono poʻo le manaʻoga o le tagata faʻaaoga, ona e manaʻomia lea ona toe faʻatumu. ia resitara.

Mafuaaga 6: Faʻaaogaina o le Faʻaaogaina o Tagata Faaaogaina

I le faaiuga, o faafitauli e ono i ai i le komepiuta a le tagata faaaoga. O filifiliga i lenei mataupu e pei ona taua i lalo:

  1. Le gaoioiga o siama. O nisi oi latou e mafai ona toe tuusao atu i le gagana AliExpress sese ina ia gaoi ai faamatalaga patino ma tupe faʻaaoga.

    Fofo o filifiliga - o se faʻamatalaga auiliili o lau komepiuta i polokalama antivirus. Mo se faataitaiga, e mafai ona e faʻaaoga Dr.Web CureIt!

  2. I se isi itu, o le gaoioiga o antiviruses. Na lipotia mai i nisi tulaga, o le faʻalavelaveina o le faʻaaogaina o Kaspersky Anti-Virus na fesoasoani e foia le faafitauli.

    Tali filifiliga - taumafai mo sina taimi taofiofi polokalama faakomepiuta.

  3. Le lelei o galuega o le polokalama mo le fesoʻotaʻi i le Initaneti. Faʻamatalaga mo tagata faʻaaogaina modems komepiuta e faʻafesoʻotaʻi i fesoʻotaiga i luga o laina eletise - mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga le 3G mai MTS

    Tali filifiliga - taumafai e toe amata le komipiuta ma toe faʻaofi le polokalame e faʻafesoʻotaʻi, faafou avetaavale modem

  4. Faʻagasolo malie le komepiuta. Ona o lenei mea, atonu o le a le tatalaina e le masini soʻo se 'upega tafaʻilagi, ae le o le taʻua o le AliExpress.

    Fofo o filifiliga - ia tapunia uma polokalama le talafeagai, taaloga ma faiga e ala i Task Manager, faʻamama le faiga o otaota, toe faʻafouina le komepiuta.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻaogaina o komepiuta

Telefoni feaveaʻi

E tatau foi ona tatou taʻua faafitauli o le lokaina i totonu o lau teugatupe e faaaoga ai le telefoni feaveai a le AliExpress. O iinei e masani lava ona i ai mafuaaga e tolu:

  • Muamua, e manaʻomia e le talosaga se faʻamatalaga fou. O lenei faafitauli e sili ona manino le matauina pe afai e taua tele le faʻafouina. O le fofo o le faʻafouina lea o le talosaga.
  • Lua, o faafitauli e mafai ona ufiufi i le masini feaveaʻi lava ia. Ina ia foia, e masani lava ona toe amata le telefoni poʻo le papa.
  • Tolu, i luga o le masini feaveaʻi e ono i ai faafitauli i le Initaneti. E tatau ona e toe fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga, poʻo le filifilia o le punavai sili ona malosi, poʻo, toe taumafai e toe faʻafouina le masini.

E mafai ona e faʻamaonia, o le tele o faafitauli i le auaunaga a le AliExpress e le tumau pe faigofie ona foia. E na o le filifiliga lava mo le ogaoga o aʻafiaga o faʻafitauli i se mea atonu o le tulaga lea pe a manaomia e le tagata faʻaaoga vave le 'upega tafaʻilagi, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se feeseeseaiga feʻaveaʻi poʻo se faʻatalanoaga o se poloaiga faʻatasi ma le tagata faʻatau. I ia tulaga, e sili atu le aua le popole ma ia i ai le onosai - o le faafitauli e seasea ona tapunia le avanoa mo le taimi umi, pe afai e te talanoaina lelei lona vaifofo.