RAD Studio 10

Ina ia mafai ai e le avatar i luga o le itulau o le tagata faaaoga poʻo le vaega ona foliga tutusa, e tatau ona e faʻalelei lelei le mataupu o le lapoa. I totonu o lenei tusi lesona, o le a tatou talanoa e uiga i uiga autu o le tetele o ata mo ata faʻamaonia ma puipui lautele i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte.

Le saʻo saʻo o le Ava VK

I se tulaga lautele, e tusa lava po o fea e faaopoopo i ai le avatar, e le faatapulaaina lona tulaga ma o le mea lea e mafai ona utaina le ata e aunoa ma se faagasologa muamua. O fuainumera nei e le sili atu na i lo se fautuaga e tusa ai ma tulaga o le faailogaina o le upega tafaʻilagi o fesoʻotaʻiga lautele.

Filifiliga 1: Faʻamatalaga Ata

Tuuina atu le mea o loʻo i luga, e pei o se ata faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaopoopoina soo se ata e le solia ai tulafono lautele a VKontakte. O ata patino e masani ona faʻaaogaina, e mafai ai e isi tagata ona iloa lou uiga e aunoa ma ni faafitauli ma faʻafaigofie le sailiga i totonu o le upega tafailagi.

Vaʻai foi: E faʻapipiʻi le vaʻa VK

  1. Ina ia faʻaalia se ata sikuea i luga o le itulau i le tutusa lava le muaʻi vaaiga i le leai o se ata, e tatau ona i ai le tulaga o le itu 200 × 200 pika.
  2. O le filifiliga lelei o le tele, ma le afa i le lua taimi le masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e lafoina se ata i soʻo se tulaga tutusa, pe a maeʻa, o le a otometi lava ona faʻapipiʻiina i le fuainumera manaʻomia.

  3. E masani lava, e faʻaaogaina e le au faʻaaoga se ata i luga o le laina e faʻalauteleina ai isi poloka i luga o le itulau. I lenei tulaga, o le maualuga aupito maualuga o le 200 × 300 pika. I lenei tulaga, o le tulafono ua taua i luga ma le faateleina o le uumi ma le lautele o le ata, ae ua fetaui lelei i le vaega, tutusa ma le 200x300, e talafeagai foi iinei.
  4. Mo se ata i luga, o le pito maualalo laʻititi e faʻatapulaʻaina i le lautele o le ata. O lona uiga, e le mafai ona faʻapipiʻi se avatar i se faʻasalalauga faʻasaga.

    O le maualuga aupito maualuga e faatapulaa i le taua o le 300px, lea e mafai ona suia i le pito maualalo.

  5. E faʻatatau i le nofoaga ua faailogaina pe a faʻapipiʻi le ava, o le vaega filifilia mo le vaʻaiga e fuafuaina. O le tamaititi lava ia e faʻamapulaʻaina i le sikuea sikuea ma le lautele e faʻatulagaina mo le ata faʻataʻitaʻi autu.

E faaiʻu ai lenei vaega o le tusiga, e pei ona tatou mafaufau i itu taua uma.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fai se itulau VK

Filifiliga 2: Ata i totonu o le alalafaga

O se avatar i totonu o se faʻalapotopotoga o soʻo se ituaiga ua iai foi ni laasaga fautuaina, ua faʻamatalaina e i tatou i se isi tusiga i luga ole sootaga o loʻo i lalo. I le tele o auala, o le tulaga tutusa o se foliga talitutusa e talitutusa ma mea na tatou taʻua i le taimi o le vaega muamua o lenei tusi lesona.

Manatua: I le faaopoopo atu i avatars i luma o tagata lautele, e mafai ona e faʻaopopo se faʻamau, o le itu sili ona lelei e sili atu ona taua ma na faʻamatalaina e i tatou i le tusitusiga lava e tasi.

Faitau atili: O le saʻo saʻo ata mo se vaega o VK

Faaiuga

Matou te faʻamoemoe ua matou manuia i le taliina o le fesili o loʻo tuʻuina mai e le autu o le sao saʻo mo le avatar a VKontakte. Afai ei ai ni au fesili, e mafai ona e fesili ia i latou i faʻamatalaga i lalo ifo o lenei tusiga.