Faʻafefea ona faʻafefe ai le lima i luga o komepiuta

O nai GIF faʻafiafiaga e taua tele o gifs. E tele lava ina maua i luga o faʻasalalauga ma fesoʻotaʻiga lautele E toe gaosia e le komepiuta ata o lenei faatulagaga e ala i le masini suʻesuʻe, o lea e mafai ai e tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ona faʻafeiloaʻi le latou GIF fiafia ma matamata i ai i soo se taimi. Ma le auala e faia ai le download, o le a matou taʻuina atu i lenei tusiga.

Matou te faasaoina GIF i luga o le komepiuta

O le faagasologa o le siiina mai e faigofie tele, ae o nisi punaoa e manaʻomia ai isi taga, ma tuʻuina atu foi le gafatia e liua ai le vitio i le GIF. Sei o tatou tilotilo i ni auala faigofie e laveaʻi ai gifs i se komepiuta i auala eseese.

Metotia 1: Faasaoina le GIF ma le lima

Afai o oe i luga o le faʻasalalauga poʻo le vaega "Ata" o le sailiga suʻesuʻe na maua se ata GIF ma e te manaʻo e siiina i lau komepiuta, ona manaʻomia lea ona e faia na o ni nai laasaga faigofie e mafai e se tagata e leai se poto masani ona taulimaina:

  1. Kiliki i luga o le mea faafiafia ma le kuki saʻo ma filifili "Save picture as ...".
  2. Faʻalagolago i le masini, o le igoa o lenei mea e ono fesuisuiai.

  3. I le taimi nei ua na o le i ai ma se igoa ma filifili le nofoaga e teu ai faila. E le gata i lea o le a maua i luga o le GIF format ma avanoa mo le matamata i soo se masini komepiuta.

O lenei metotia e faigofie lava, ae e le talafeagai i taimi uma, ma o loʻo i ai isi filifiliga mo le faʻaolaina. Seʻio tatou tilotilo atili i ai.

Metotia 2: Download GIF mai VKontakte

E mafai ona faʻaaogaina ata faʻataʻitaʻiina e le gata i le teritori o le upega tafaʻilagi VK ma teuina i totonu o pepa, e mafai e tagata taʻitasi ona suʻeina soʻo se gif mo se saʻolotoga. Ioe, o le auala muamua o le a faia, ae o le a leiloloa le uluai uiga. Ina ia aloese mai lenei mea, matou te fautuaina le faʻaaogaina o faatonuga nei:

  1. Sue le animation ma faʻaopopo i au pepa.
  2. O lea e mafai ona e faʻasaoina le pepa i le disk.
  3. O le gif o le a sii mai i lau komepiuta ma avanoa mo maimoa i totonu o soʻo se 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona download le gif mai VKontakte

Metotia 3: Faasaoina le GIF i Photoshop

Afai ei ai sau faʻafiafiaga na faia i le Adobe Photoshop, ona mafai lea ona e teuina i le GIF e ala i le faia o nai laasaga faigofie ma faʻatulagaga:

  1. Alu i le lisi popup "File" ma filifili "Faʻasao mo le Initaneti".
  2. O le taimi nei o loʻo iai se poloka o faʻaaliga i ou luma, i le mea e faʻaogaina ai manoa ma le lanu lanu, lapoa o foliga, o lona faatulagaga ma le animation o loʻo faʻatinoina.
  3. A uma ona maeʻa uma ia faʻavae, e tumau pea le na o le toe faʻamautinoa ai ua setiina le faatulagaga GIF ma puipui le galuega maeʻa i luga o le komepiuta.

Faitau atili: Faʻaleleia ma le faasaoina o ata i le GIF format

Metotia 4: Suʻe YouTube YouTube i GIF

Faatasi ai ma le fesoasoani a le YouTube video hosting ma auaunaga faʻaopoopo, e mafai ona e toeitiiti toeitiiti lava i ai se vitio puupuu i se gif. O le metotia e le manaʻomia ai le tele o taimi, e matua faigofie lava ma saʻo. E faia mea uma i nai laasaga:

  1. Tatala le vitio talafeagai ma faasaʻo le sootaga i le faaofiina o le upu "gif" i luma o le "youtube", ona kiliki lea o le faamau Ulufale.
  2. O lenei o le a toe tuʻuina atu oe i le Gives auaunaga, lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Fausia GIF".
  3. Fai nisi faʻaopoopo, pe'ā tatau ai, faʻatali sei maeʻa maeʻa le gaioiga ma faʻasaʻo le faʻaogaina o le mea na tupu i lau komepiuta.

E le gata i lea, o lenei auaunaga e tuʻuina atu ai se seti o meafaigaluega faaopoopo e mafai ona e fatuina ma fetuunai ai gifs mai le vitio. O loʻo i ai se faʻatinoga e faʻaopopo ai faʻamatalaga, faʻatusa ata ma faʻaaliga eseese.

Vaʻai foi: Faia o se GIF-animation mai se vitio i le YouTube

Matou te valiina ni faʻatonuga eseese e fa e faʻaaogaina e faʻasaoina ai gifs i se komepiuta. O i latou taitoatasi o le a aoga i tulaga eseese. Faamasani auiliiliga auiliili ma auala uma e fuafua ai le sili ona talafeagai mo oe.