Tikiala le avetaavale mo le HP LaserJet 3015 printer


iSendSMS o se polokalama faʻapitoa mo le tuʻuina atu o SMS ma MMS feʻau i numera telefoni o le aufaipisinisi o telefoni feaveaʻi.

Tuuina atu o savali

O le polokalama faʻapitoa e mafua mai i le mea moni o le tele o tagata e tuʻuina atu le faatagaga o tagata e faʻaogaina SMS mai a latou saite. iSendSMS faʻaaogaina nei foliga i lana galuega ma mafai ai ona e auina atu ni savali pupuu i numera o tagata o loʻo i totonu o le database.

O le faʻamaumauga tuʻufaʻatasiga e faʻafouina pea ma o loʻo i ai se lisi tele o telecom operator. O le faamalama o le module e aofia ai faamatalaga e uiga i le igoa o le tagata e tuuina atu, tuatusi o le upega tafaʻilagi, le faʻatagaina o le feʻau faʻatagaina, lafoina o faʻasologa ma faʻasologa mo numera.

Pule o Faataitaiga

O lenei vaega o le polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻavave le fatuina o savali o le ituaiga lava e tasi. O le lisi o mamanu filifilia muamua e mafai ona faʻaopoopo i au lava filifiliga.

Faʻafesoʻotaʻi

O le polokalama e faʻataga ai oe e faʻaopoopo numera ma igoa o le au fai saofaga i totonu o le tusi tuatusi. E mafai ona faʻamaonia fesoʻotaʻiga - suia ia faʻamaumauga ma faaopoopo faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma tuʻufaʻatasia i vaega.

Talafaasolopito o

O le polokalama faakomepiuta e tusia ai talafaasolopito i le mekasini ua fausiaina. O le talafaasolopito o loʻo i ai le aso ma le taimi o le auina atu, o le faʻamatalaga o le tagata na faʻaaogaina ma le tusitusiga o le feau. Mai le faʻamaufaʻailoga o faʻamaumauga, e mafai ona e toe faʻafoʻi, kopi o tusiga i luga o le laupapa, pe faaopoopo i se tusi o iai.

Talosaga sui

O faʻamatalaga i le polokalama e faʻaaogaina e faʻasolo ai le tele o vela poʻo, pe a tatau ai, ona o faʻafesoʻotaʻiga. Ina ia mafai ona tuʻuina atu e ala i se faʻaufaʻailoga sui, e tatau ona e filifilia lona ituaiga, ulufale i le tuatusi ma faʻamaumauga mo le faʻamaoni.

Faanatinati

O lenei tulaga e mafai ai e oe ona faʻaaoga le auaunaga a le AntiGate.com e faʻapipiʻi ai captcha. Mo masaniga masani o le antigate, e tatau ona e maua le ki patino i luga o le upega tafaʻilagi o le 'upega tafaʻilagi ma e lesitala i le tulaga talafeagai o le faʻaoga o le module.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻaauau le faʻasalalau;
  • Malosiaga e otometi ona ulufale ai captcha;
  • Faʻasalaga Lumi.

Faʻafitauli

  • O le tele o kamupani e le o faʻatinoina i le database;
  • E mafai ona e lafoina savali i le tasi le lesitala i le taimi.

iSendSMS o se fofo sili mo le auina mai o SMS mai se komepiuta patino. E le fetaui le polokalama mo le faʻatauvaʻaina faʻatau ma fefaʻatauaiga, ae i le taimi lava e tasi e teu tupe i le auina atu o feau.

Tikiake iSendSMS mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le auina mai o SMS mai se komepiuta Atomic SMS E faʻapefea ona lafo sisi mai le komepiuta SMS-Organizer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
iSendSMS o se polokalama ua mamanuina e auina mai ai SMS mai i se komepiuta patino. Faʻatagaina oe e faʻaaoga se sui ma o loʻo i ai le gaioiga o le otometi lava ona faʻapipiʻi captcha.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: iSendSMS Team
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.3.5.802