Victoria 4.47


E masani lava, o se tagata masani e leiloloa pe a manaʻomia le faia o se suʻesuʻega loloto ma le toe faʻaleleia o le komepiuta, ona e manaʻomia meafaigaluega faʻapitoa e iloilo ai le tulaga faʻaletino o se pu. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai se polokalama faʻamaonia a Victoria mo se iloiloga atoa o le puʻupuʻu, pe afai e maua: faitau se tusifolau, iloilo le tulaga o le masini, faʻataʻitaʻiina le fanua ma le faufautua, galue ma vaega leaga ma sili atu.

Matou te fautua atu e vaʻai: Isi fofo mo le siakiina o le puʻupuʻu

Iloiloina o masini autu


O le muamua laulau Standart e mafai ai e oe ona faamasani i mea taua uma o taʻavale faigata: faʻataʻitaʻiga, lanu, numera telefoni, tele, vevela, ma isi. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Faʻasalalau".

Taua: a e tamoe i luga o le Windows 7 ma le fou atu, e tatau ona e tamoe i le polokalama o le pule.

S.M.A.R.T. ave faʻamatalaga


Tulaga faʻataʻatitia mo filifiliga uma o masini mataʻitipi. Faʻamatalaga SMART o ni suʻesuʻega a le tagata lava ia i luga o faʻamaʻi faʻaonaponei faʻaonapo nei (mai 1995). I le faaopoopo atu i le faitauina o uiga masani, e mafai e Victoria ona galue faʻatasi ma le faʻamaumauga faʻamaumauga e faʻaaoga ai le TTTS, tuʻuina atu tulafono i le avega ma maua ai nisi faʻamatalaga.

O loʻo i ai faʻamatalaga taua i luga o lenei laupepa: tulaga o le soifua maloloina (e tatau ona LE LELEI), numera o le faʻaaogaina o vaega leaga (e tatau ona i ai le 0), o le vevela (e le tatau ona sili atu i le 40 tikeri), vaega le maluelue ma se tau o mea sese sese.

Faitau siaki

O le Victoria Victoria version mo Windows e sili atu ona vaivai le galuega (i le siosiomaga o DOS, e tele avanoa mo le suʻeina, talu ai o le galuega ma le disiki malosi e alu sao, ae le o le API). Ae ui i lea, e mafai ona suʻeina i totonu o se vaega tuʻuina atu o mafaufauga, faʻatulaga se leaga (vavalo, sui ma se tasi lelei pe taumafai e toe faʻaleleia), saili po o fea vaega o tali sili ona umi. I le taimi o le amataina o le amataga, e tatau ona e faʻamalo isi polokalama (e aofia ai le antivirus, masini, ma isi).


O le suʻesuʻeina e masani ona tele ni itula; e tusa ai ma ona taunuuga, o lanu o lanu eseese e mafai ona iloa: moli - atonu e le mafaamatalaina, lanu mumu - leaga, o mea e le mafai e le komepiuta ona faitau. O taunuʻuga o le siakiina o le a faʻamalamalamaina pe e aoga le alu i le faleoloa mo se pusa fou, faʻasaoina faamatalaga i luga o le tuatusi muamua, pe leai.

Faʻamau faʻaumatia faamaumauga

O le sili ona matautia, ae le mafai ona suia le polokalama o le polokalama. Afai e te tuʻuina le "Tusi" i luga o le faʻamaufaʻailoga i luga o le itu taumatau, ona faamaumauina ai lea o siaki mafaufau uma, o lona uiga, o le a soloia faʻamatalaga e faʻavavau. DDD Enable mode e faʻataga ai oe e faʻamalosi le tapeina ma faʻamalosia. O le faagasologa, e pei lava o le suʻesuʻeina, e tele ni itula, ma o se taunuuga o le a tatou vaai fuainumeraina e le vaega.

O le mea moni, o le galuega e faʻamoemoe mo na o masini faʻaopopo poʻo fafo, e le mafai ona e soloia le puʻo o loʻo i ai le polokalama faʻaogaina.

Faamanuiaga:

  • Taunuʻuga mauoa, fofo faʻapipiʻi saunia mo faʻataʻitaʻiga ma le tausiga o vaʻalele, lelei mo tagata tomai faapitoa;
  • E leai se totogi o le polokalama, o loʻo i ai se aʻoaʻoga i le gagana Rusia.
  • Faʻafitauli:

  • E leai se gagana faʻaferetania;
  • O le atinae na faasalaveiina i le 2008, o lea na mafua ai ona maua le laʻititi ma le le mafaatusalia ma le faiga fou o le x64 (peitai, o le 4.47 ua suia e tagata i fafo);
  • O le taua o le polokalame - e tele naua pine laiti ma le le malamalama;
  • Filifiliga sese o sitaili o galuega e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaumatia atoa o faila;
  • E toʻatele e faitioina e faʻapea, o laʻasaga laʻititi e ese lava i taimi uma.
  • I se tasi taimi, o Vitoria o le sili lea mo lona fanua, ma e le o se faʻalavelave, ona o se tasi o matai o le HDD toefuataʻi ma suʻesuʻega, o Sergey Kazansky, na tusia. O mea e ono tutupu e toetoe lava a le uma, o se mea alofa i lo tatou taimi e le o se mea manaia ma mafua ai ona faigata mo tagata masani.

    Toe faʻaleleia le polokalame kiliva Victoria CDBurnerXP Comfy File Recovery HDD masima

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    O Vitoria o se polokalame lauiloa mo le suʻeina o mea komepiuta i luga o ports, i le tulaga maualalo.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: acDev
    Tau: Faʻatau
    Toa: 1 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 4.47