Taʻavale Avetaavale mo le HP Laserjet 1010 Lomitusi


O totonu o le fale i totonu o le fale o se mataupu taua tele. I aso nei, o le a le faigata ona mamanuina e tusa lava pe amataina i lenei vaega. Polokalame faʻapitoa mo lau masini Android o le a fesoasoani ia te oe e le gata ina faia potu, ae ia fuafua foi le tau o le toe faaleleia.

Mafaufau i le mea moni e faapea o le tele o vaifofo o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o mea eseese, mo oe o lenei galuega o le a le gata e faigofie, ae e manaia foi. O talosaga o loʻo tuʻuina i totonu o le tusiga o le a fesoasoani ia iloa au miti uma i le fausiaina o se fale ma lana mamanu i totonu.

Ua leai se totogi

O le polokalama o le a aoga, aua e mafai ai ona fuafua i le toe faaleleia ma le fausiaina. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le vaega o le potu ua mamanuina e tuufaatasia ai se lipoti i luga o numera o mea eseese fale.

E tatau ona fai atu o loʻo i ai se avanoa e fuafua ai le numera o pepa taʻalo o loʻo manaʻomia mo na o ni potu maʻoti. I le auala lava lea e tasi, e aofia ai ata, o le numera o laumei poʻo mea tutusa foi e fuafuaina.

E le gata i lea, o le polokalama e mafai ai e oe ona mataʻituina au mea tautupe, pulea oe. Ua faaopoopo e le au atinaʻe se galuega e faasaoina ai au lipoti uma i se faila eseese. E teuina i le manatuaina o se telefoni po o se laupapa, ma o le auina atu o se lipoti mai i-meli i se paaga o le a le o se faafitauli.

Download Prorab Free mai Google Play

Initaneti Designer mo IKEA

Se tali faigofie e mafai ona fatuina ai lau oe lava potu. Faʻafetai i faʻataʻitaʻiga e tolu, e mafai ona e matamata i le faatulagaga o le potu. O le faletusi e silia ma le 1000 mea eseese, e aofia ai meafale ma mea teuteu. Ma o vaega uma o loʻo i luga o totonu e mafai ona toe faʻafouina. O le foafoaina o soʻo se mamanu e faia i totonu ma i fafo atu o le potu, ma o le a faia soʻo se sikolasipi i le HD.

O le vaega ma mea teuteu e faʻafouina pea. I le faaopoopo atu i le fatuina o se faatulagaga uiga ese, o loʻo i ai ni filifiliga ua saunia mo lo latou faʻaaogaina. O loʻo i ai le lagolago mo le faʻaaogaina o tulimanu e le faʻavae mo fale, lea e mafai ona feliuliuaʻi, lapotopoto, ma isi.

Faʻaola le Initaneti Designer mo IKEA mai Google Play

Fuafuaga 5D

Faʻamaumauga tele a Android faʻatasi ma ni faʻataʻitaʻiga ua saunia ma o le a avea ma faavae mo le fausiaina o lau oe lava sitaili. O loʻo tuʻuina atu nei filifiliga mamanu e le amataina ai se poloketi mai le vevesi. I le taimi o le atinaʻega, o le a maua ai le pito i luga ma le 3D. O loʻo i ai le lagolago mo le fuafuaina o fale-fola ile fale.

O le faletusi ei ai le tele o mea eseese i totonu o le talosaga, lea o suiga tetele ma lanu. O le mea lea, e le o se faafitauli le fuafuaina o le toefaafouina, toe faʻaleleia poʻo le suia o totonu. Na faʻaopoopoina e le au atinaʻe le faʻatinoga o se savali i luga o le vili i totonu o le vateatea. Aʻo galue i luga o le faʻamatalaga faʻafefiloi o loʻo i ai kī Undo / Redo, o le mea lea e mafai vave e le tagata faʻaaoga ona faʻafoe le taotoga mulimuli.

Download Fuafuaga 5D mai Google Play

Faigaluega Kino

O loʻo iai i le talosaga ni manatu muamua mo totonu o lau umukuka. O le arsenal e aofia ai modula i se fuainumera tele lava, e taua, o faila, mea masini, sipuni tulimanu ma pusa. E mafai e le tagata faʻaaoga ona suia le lanu o laulau, facade ma isi elemene i le loto.

Vaʻaia ituaiga o ogaumu, ogaumu ma fagu. Faatasi ai ma isi mea, e mafai ona e fuafua le nofoaga o mea umukuka, i lau faitalia.

Faatasi ai ma lenei polokalama, o le faʻataʻitaʻiina o le umukuka e sili atu ona talafeagai, tuʻuina atu laʻau ma mea faʻaopoopo.

Tasi le Design Design Kitchen mai Google Play

Falele

Sulu ese mai le mamanu lauiloa o mamanu. Faatasi ai ma lenei masini komepiuta mo Android, e mafai ona e filifili meafale talafeagai mo lou fale.

O loʻo i ai se faʻamaumauga 3D lea e faʻatulaga ai le tulaga o mea eseese i totonu o potu. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻatinoga o le fesoʻotaʻiga faʻateleina o le mea moni, o le mea lea, e iloilo ai le tulaga i lenei mataupu o le a faʻaalia le "ola".

Faatasi ai ma se kiliki se tasi, e mafai ona e faatau mai le mea e te manaʻo ai. O le faʻamaumauga faʻatasi ma meaafale ma mea faʻapitoa o loʻo faʻatumu i mea fou. E i ai se faamama e mafai ai e oe ona piki meafale.

Download Roomle mai Google Play

Houzz

Faʻatau Houud ua ofoina atu i ona tagata faʻatau a latou lava tusi talosaga e mafai ai e oe ona filifili se potu potu. A o le i tatalaina e le tagata e tatalaina se faletusi o elemene teuteu mo le faatulagaina o le potu. E i ai mamanu e fesoasoani i le amataga o le toe faaleleia ma le teuteuina o le fale. I totonu o le faletusi o loʻo i ai le tele o ata musuia o ata sili ona matagofie i le HD-quality. Faatasi ai ma i latou: modernism, modern, retro, country, Scandinavian ma le tele o isi.

E mafai ona e mamanuina se sitaili mo le fale atoa - Houff ua maua i le tele o elemene mo soʻo se potu. O le polokalama e ofoina atu auaunaga i le tulaga o le faatauina mai o oloa, ma e mafai ai foi ona e faʻaaogaina auaunaga a tagata fai konekarate ma isi tagata atamamai.

Faʻafou Houzz mai le Google Play

Faafetai i ia polokalama, o le mamanu o nofoaga ma fale i le tele o mataupu e sili ona manaia. O lenei polokalama faakomepiuta faigofie e mafai ai e oe ona faʻatino ou manatu i se telefoni po o se laulau e aunoa ma se iloa. I le tele o tulaga, o nei talosaga o le a fesoasoani i le toe faaleleia ma le faʻaleleia o meaafale, ma o nisi foi e fuafua ai le tau o le tau mo le faʻatauina o mea patino.