Faʻapipiʻi avetaavale mo le HP LaserJet P1006

Soo se masini, e aofia ai le lomitusi HP LaserJet P1006, na o le manaomia lava o avetaavale, aua a leai, o le a le mafai e le polokalama ona fuafua meafaigaluega fesootai, ma o oe, o lea, o le a le mafai ona e galue ai. Sei o tatou tilotilo pe faʻapefea ona filifili polokalame mo le masini faʻatonu.

O loʻo matou sailia le polokalama mo HP LaserJet P1006

E tele auala e maua ai polokalama faakomepiuta mo se masini lomitusi. Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga sili ona lauiloa ma mataalia.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

Mo le a lava le masini o loʻo e sailia mo se avetaʻavale, muamua, alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia. O iai iina, faatasi ai ma se avanoa e 99%, o le ae maua ai polokalama uma talafeagai.

  1. O lea, alu i le ofisa aloaia HP online.
  2. I le pito i luga o le itulau, saili le aitema "Lagolago" ma ufiufi i luga i se kiore - o le a aliali mai se lisi o le a e vaʻaia ai se faamau "Polokalama ma avetaavale". Kiliki i luga.

  3. I le isi faʻamalama, o le a e vaʻavaʻai i se laufanua suʻesuʻe e te manaʻomia e faʻamaonia ai le mamanu o le lolomiina -HP LaserJet P1006i la tatou tulaga. Ona kiliki ai lea o le ki "Saili" i le taumatau.

  4. O le laupepa fesoasoani o loʻo tatala. E te le manaʻomia le faʻamautinoa o lau masini komepiuta, aua o le a fuafuaina tonu lava. Ae afai e te manaʻomia, e mafai ona e suia e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai. Ona fai ifo lea i lalo laitiiti ifo le tab "Avetaavale" ma "Avetaavale Autu". O iinei o le ae mauaina ai le masini komepiuta e te manaʻomia mo lau lomitusi. Tikiaina i le kiliki i luga o le ki. Tatalo.

  5. O le a amata ona sii mai e le faʻapipiʻi. A maeʻa le download, faʻalauiloa le faʻatulagaina o le avetaavale e ala i le faifaalua i luga o le faila faila. A maeʻa le faʻaaogaina, o le a tatalaina se faamalama i le mea o le a talosagaina ai oe e faitau faʻamatalaga o le maliega o laisene ma talia foi. Siaki le atigipusa ma kiliki "Lisi"ia faaauau.

    Faʻalogo!
    I lenei itu, ia mautinoa ua fesootai le lomitusi i le komepiuta. A le o lea, o le faʻapipiʻiina o le a faʻamalologaina seia oʻo ina iloa le masini e le masini.

  6. Faʻaali nei faʻatali mo le faʻagasologa o le faʻatulagaga ma faʻaaoga le HP LaserJet P1006.

Metotia 2: Faʻatonuga Faʻaopoopo

Atonu e te iloa o loʻo i ai ni nai polokalama e mafai ona iloagofie ai masini uma e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta e manaʻomia le faʻafouina / faʻaleleia o avetaavale. O le faʻaaogaina o lenei metotia, o le lautele, ma e le manaʻomia ai se poto faapitoa mai le tagata faʻaaoga. Afai e te filifili e faʻaoga lenei metotia, ae e te le o iloa po o fea polokalame e te filifilia, matou te fautuaina oe e faitau le aotelega o oloa sili ona lauiloa o lenei ituaiga. E mafai ona e mauaina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e ala i le mulimuli i le sootaga i lalo:

Faitau atili: Filifiliga o le polokalame mo le faʻatulagaina o avetaavale

Faʻalogo lelei i le Taʻavale DriverPack. O se tasi lea o polokalama e sili ona talafeagai mo le faʻafouina o avetaavale, ma le isi, e leai se totogi. O se vaega autu o le mafai ona galue e aunoa ma se initaneti, lea e masani ona fesoasoani i le tagata faʻaaoga. E mafai foi ona e faʻaogaina le initaneti pe afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi le komepiuta tuatusi i lau komepiuta. E leʻi leva, matou te lolomiina se mea lautele, lea na matou faamatalaina ai vaega uma o le galulue faatasi ma DriverPack:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaʻavale i se komepiuta e faʻaaoga ai le AvetaʻavalePack Solution

Metotia 3: Saili e ID

O le tele o taimi, e mafai ona e maua avetaavale e le numera iloga o le masini. E na ona e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i le komepiuta ma totonu "Pule Sili" i "Meatotino" meafaigaluega e iloa ai lona ID. Ae mo lou faʻaogagofie, matou te pikiina mea e tatau ai ao leʻi oʻo i luma:

USBPRINT HEWLETT-PACKARDHP_LAF37A
USBPRINT VID_03F0 & PID_4017

Faʻaaogā nei le faʻamatalaga ID i luga o soʻo se 'Initaneti faʻasinomaga lea e faʻapitoa i le sailia o avetaavale, e aofia ai e ala i le faailoaina. Tikiala le polokalama fou mo lau masini komepiuta ma faʻapipiʻi. O lenei ulutala i la tatou 'upega tafaʻilagi' ua tuuto atu i se lesona e mafai ai ona e faamasaniina oe lava i le mulimuli i le sootaga o loʻo i lalo:

Lesona: Saili mo avetaavale e le ID ID

Metotia 4: Faʻasologa masani o le faiga

O le metotia mulimuli, lea e tele lava ina faʻaaogaina nisi mafuaaga, o le faʻapipiʻiina o avetaavale i le faʻaaogaina o meafaigaluega a le Windows.

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" soʻo se metotia talafeagai mo oe.
  2. Ona maua lea o le vaega "Meafaigaluega ma leo" ma kiliki mea "Vaʻai masini ma masini lomitusi".

  3. O iinei o le a e vaʻaia ai ni tafaʻi se lua: "Lomitusi" ma "Meafaigaluega". Afai o le parakalafa muamua o lau lomitusi e le, ona kiliki lea o le ki "Faaopopoina o se Lomitusi" i le pito i luga o le faamalama.

  4. O le faagasologa o le iloiloina o le faagasologa amata, lea e tatau ona iloa uma ai meafaigaluega e fesootai ma le komepiuta. Afai o le lisi o masini, o le ae vaʻai i lau lomitusi - kiliki i luga e amata ai ona sii mai ma faʻapipiʻi avetaavale. A leai, kiliki le sootaga i le pito i lalo o le faamalama. "O le lomitusi manaʻomia e le o lisiina".

  5. Ona siaki lea o le atigipusa "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi" ma kiliki "Lisi"e alu i le isi laasaga.

  6. Ona faʻaaoga lea o le lisi o le matāua faʻa'ūʻoti e faʻamaonia po o fea le 'upega e fesoʻotaʻi ai le lolomi. E mafai foi ona e faaopoopoina le taulaga ia te oe lava pe afai e tulai mai le manaoga. Toe kiliki "Lisi".

  7. I lenei la taimi, o le a tatou filifilia la tatou lomitusi mai le lisi lisi o masini. Le amataga, i le itu tauagavale, faʻamaonia le kamupani gaosi kamupani -HP, ma i le itu taumatau, vaavaai mo le faʻataʻitaʻiga o masini -HP LaserJet P1006. Ona alu lea i le laasaga e sosoo ai.

  8. O le taimi nei e tumau ai le naʻo le faʻamaonia o le igoa o le lomitusi ma le faʻapipiʻi o avetaavale o le a amataina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le sailia o avetaavale mo le HP LaserJet P1006. Matou te faʻamoemoe e mafai ona matou fesoasoani ia te oe e filifili po o fea metotia e faʻaaoga. Afai ei ai ni au fesili - fesili ia i latou i faʻamatalaga ma o le a matou taliina oe i se taimi vave e mafai ai.