DoNotSpy10 2.0

A e galue ma faila i luga o le telefoni, e masani lava e tatau ona fufulu ese, ae o le tulaga masani e le faʻamaonia ai le leiloloa atoa o le elemene. Ina ia le faʻatagaina lona toe faʻaleleia, e tatau ona e mafaufau i ni auala e faʻaumatia ai faila ua maeʻa.

Matou te faʻamamaina le manatua mai faila ua maeʻa

Mo masini feaveaʻi, e tele auala e faʻaumatia ai elemene o loʻo i luga, ae o mea uma lava e tatau ona faʻaaoga i le faʻaaogaina o isi polokalama. Ae ui i lea, o le gaioiga lava ia e le mafai ona faʻafitia, ma afai o mea taua na aveesea muamua, o auala e toe faʻafoisia ai, o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo mulimuli mai, e tatau ona iloiloina:

Lesona: Faʻafefea ona toe faafoi mai faila faila

Metotia 1: Talosaga mo smartphones

E le tele naua ni filifiliga lelei mo le faʻaumatia o faila ua maeʻa faʻamalosi i masini feaveaʻi. O faʻataʻitaʻiga o nisi oi latou o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Andro vavalalata

Lelei faigofie polokalama e galulue ai ma faila. E faigofie le faʻaaogaina ma e le manaʻomia se poto faʻapitoa e faʻatino ai galuega talafeagai. Ina ia lafoaia faila ua faamatuu, o mea nei e manaomia:

Download Andro Shredder

  1. Faʻatonu le polokalama ma tamoe. I totonu o le faamalama muamua o le ai ai ni tafa se fa e filifili ai. Kiliki "Faʻamaonia" e faʻatino ai le faʻatulagaga manaʻomia.
  2. Filifili se vaega mo le faʻamamaina, mulimuli ane e tatau ona e filifili e aveese le algorithm. Faʻamataʻu aunoa "Faanatinati Aveese"e pei o le faigofie ma le saogalemu. Ae mo le sili atu le lelei, e le afaina ai le mafaufau i auala uma o avanoa (o latou faʻamatalaga puupuu o loʻo tuʻuina atu i le ata o loʻo i lalo).
  3. A uma ona faʻamatalaina le algorithm, tusi i lalo le faamalama o polokalama ma kiliki le ata i lalo o le aitema 3 e amata ai le taualumaga.
  4. O le a faʻaalia e le polokalame nisi gaioiga faʻapitoa. E fautuaina e leai se mea e fai i le telefoni seʻia maeʻa le galuega. O le taimi lava e maeʻa ai uma gaioiga, o le a faʻaalia le faʻasalalauga talafeagai.

iShredder

Masalo o se tasi o polokalame sili ona lelei e aveesea ai faila ua uma ona tape. Galulue faʻatasi ma ia:

Download iShredder

  1. Faʻatonu ma tatala le talosaga. A e amata amataina le tagata faʻaaoga o le a faʻaalia galuega faavae ma tulafono o galuega. I luga o le laupepa autu o le ae manaʻomia e kiliki "Lisi".
  2. Ona tatalaina lea o se lisi o galuega avanoa. I le saolotoga o le polokalame, e na o le tasi lava le kuliga o le a maua. "Avanoa avanoa"lea e talafeagai.
  3. Ona e manaʻomia lea e filifili se metotia faamama. E fautuaina e le polokalame le faʻaaogaina o le "DoD 5220.22-M (E)", ae mafai ona e filifilia se isi pe ae manaʻo ai. Ina ua uma lena kiliki "Faaauau".
  4. O galuega totoe uma o le a faia e le talosaga. E tatau i le tagata faʻapipiʻi ona faʻatali mo faʻamatalaga o le maeʻa manuia o le taʻaloga.

Metotia 2: Polokalame mo PC

O nei tupe o loʻo faʻamoemoe mo le faʻamamāina o le mafaufau i luga o le komepiuta, ae o nisi o na mea e mafai ona aoga mo le telefoni. O se auiliiliga auiliili ua tuuina mai i se isi tusitusiga:

Faitau atili: Faʻamalosi e vaʻai faila faila

Seese, mafaufau i le CCleaner. O lenei polokalame e lauiloa lautele i tagata uma, ma ei ai se lomiga mo masini feaveaʻi. Ae ui i lea, i le mataupu mulimuli, e leai se avanoa e faʻamalo ai le avanoa o faila ua maeʻa ona fai, i le fesoʻotaʻiga e tatau ona e faʻaaoga i le PC. O le faia o le faamamaina ole manaʻo e tutusa ma le faʻamatalaga i metotia muamua ma o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i faʻamatalaga o loʻo i luga. Ae o le polokalame o le a aoga mo se masini feaveai pe afai e galue ma le aufaasālalau aveeseina, mo se faataitaiga, o se SD card, lea e mafai ona aveese ma fesootai i se komepiuta e ala i se faila.

O metotia na faʻatalanoaina i le tusiga o le a fesoasoani e faʻaumatia uma mea na faʻatagaina muamua. E tatau ona manatua e uiga i le fesuisuiaʻi o le taualumaga ma ia mautinoa e leai ni mea taua i le numera o le solo.