Fofoina o le faafitauli i le savali "Faʻasalaga e le Lagolagosua" i le mataʻituina

O le kamupani Yandex e le o tumau ma o loʻo faʻatuina atu auaunaga sili atu ma sili atu ona lelei e maua e tagata faʻapitoa, faʻamautu lelei a latou masini. O se tasi oi latou o le Yandex.Transport, o le faʻafanua lea e mafai ona e fausia ai lau auala, e faʻavae i luga o le feʻaveaiga o felauaiga lautele.

Matou te faʻaogaina le Yandex.Transport

Ae e te leʻi amata faʻaaogaina le talosaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi muamua mo le faʻaogaina o le faʻaoga. E faʻafefea ona filifili auala o femalagaaiga, o le taulaga, e aofia ai le nofoaga o faʻataʻitaʻiga o galuega faʻaopoopo i luga o le faʻafanua ma sili atu, o le ae aoao e ala i le faitauina o le tusiga.

Laasaga 1: Faʻatonu le talosaga

Ina ia sii mai Yandex.Transport i lau masini, tatala le sootaga i le tusiga o loo i lalo. Mai iina, alu i le itulau talosaga i le Faleoloa Taalo ma kiliki le mea e teu ai.

Download Yandex.Transport

A maeʻa le download, faʻaoga le talosaga. I le muamua faamalama, ia avanoa avanoa i lou nofoaga ina ia sili atu ona saʻo le faʻamaonia i le faʻafanua.

Ma le isi, mafaufau i le faatulagaina ma le faʻaaogaina o galuega autu.

Laasaga 2: Faʻatonu le talosaga

Ina ia saunia le faafanua ma isi vaega, ia e muamua manaʻomia ona fetuunai mo oe lava ia.

  1. E alu i "Faʻatonu" kiliki le faamau "Kapeneta" i le pito i lalo o le lau.

  2. Alu i le pito "Faʻatonu".

  3. I le taimi nei o le a matou vaʻaia taʻitasi taʻitasi. O le mea muamua lava e manaʻomia ona fai o le faʻamaonia lea o lau 'aʻai, e faʻaaoga ai le suʻesuʻega poʻo le sailia oe lava. Yandex.Transport e tusa ma le 70 nofoaga i le faʻamaumauga o faʻamatalaga o felauaiga lautele. Afai e le oi ai lau 'aʻai i le lisi ua tuʻuina atu, e ese mai le savali poʻo le tietie i luga o Yandex. E le ofoina atu e lau taxi ia te oe se mea.

  4. Ona filifili lea o le ituaiga kata e te maua ai le toʻa, lea e pei ona masani ai, e le sili atu ma le tolu.

  5. O le isi itu, ia liliu i luga poo le tape ia koluma e tolu o loʻo taua i lalo, ia e nafa ma le i ai o kulimi faʻaoʻo i luga o le faʻafanua, o lona suiga poʻo le faʻaalia o le lisi ma se pine umi i luga o soʻo se vaega i le polokalame.

  6. Mana i luga "Mea na tupu i le auala" o loʻo faʻaalia ai le faʻaalia o mea tutupu na tutupu e faailogaina e tagata faʻaoga o le talosaga. Faʻaliliu le uila i le setete malosi e amata ai lenei galuega ma filifili mea e fiafia i ai.

  7. "Kata kata" faasaoina au taga ma le kata ma faaputuputu i latou i le mafaufau o le masini. Afai e te le manaʻomia le teuina, ona maeʻa loa lea ona e faʻaaogaina le talosaga, lolomi "Faʻamaonia".

  8. I le lisi "Auala o felauaiga" filifili le ituaiga o taavale lea e te feaveaʻi ai e ala i le faʻaogaina o le faasologa o le faasologa i le taumatau.

  9. Ma le isi, ia mafai ai le galuega "Faaali atu luga o le faafanua" i le lisi "Faailoga o felauaiga" ma filifili le ituaiga o feʻaveaiga e te manaʻo e matamata i luga o le faʻafanua.

  10. Faʻamasinoga "Ala Uo" O le a le faʻatagaina oe e te misia le pito o lau auala, logoina oe i se faailo aʻo leʻi oʻo atu i le taunuuga mulimuli. Faʻatoaga pe afai e te fefe e sili atu le moe le taofi e manaʻomia.

  11. I le lisi "Kapeneta" ei ai se faamau "Faʻasala atu i le Faʻamatalaga, tuʻuina atu le avanoa e faʻasaoina auala na e fausiaina ma maua ai taui mo mea eseese ausia (mo le vave po o le po, malaga, mo le faʻaaogaina o le sailiga, o le uati o le uati ma isi), lea o le a faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le talosaga.

  12. A maeʻa ona faʻatulagaina le faʻaiʻuga mo le faʻaaogaina o le Yandex.Transport, e mafai ona e alu i le faʻafanua.

Laasaga 3: Faaaogaina o le kata

Mafaufau i le faʻafanua ma faʻamau i luga.

  1. Kiliki le lisi "Kata" luga o le pa i le pito i lalo o le lau. Afai e te faʻalatalataina le fanua, o le a faʻaalia i luga o faʻamatalaga faʻafuasei ma lanu eseese o lanu eseese, faʻaalia ai le felauaiga lautele.

  2. Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i se mea e tupu i luga o le auala, faʻafesoʻotaʻi le ata i luga o le faafanua o loʻo faʻamaonia ai, mulimuli ane o se faamalama o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i ai o le a aliali i luga o le lau.

  3. Kiliki i luga o le faailoga o soʻo se felaʻuaiga lautele-o le auala o le a vave ona i luga o le ata. Alu i le lisi "Faʻaali auala" ina ia mafai ai ona iloa uma ona tafaoga ma taimi o femalagaaiga.

  4. Mo le fuafuaina o le alatele o le auala i totonu o le atinaʻe ole suʻesuʻega o loʻo i ai se ki i le pito i luga pito i luga o le lau. Faʻamalosia e ala i le kiliki, ona faʻaalia lea o le lanu (lanu meamata, lanu samasama ma le mūmū) le vaega o auala mai fefaʻatauaʻiga saoloto i fefaʻatauaiga.

  5. Ina ia aloese mai le vaavaai mo le taofi ma le felauaiga o loʻo e manaʻomia i le lumanaʻi, faʻaopoopo i ai "Fiafia". Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le pasi po o le tram point i luga o le faafanua, i le ala o lana gaioiga, filifili lau taofi ma kiliki le fatu i luma oi latou. E mafai ona e mauaina i latou e ala i le faapipiiina o le afi tutusa i le pito i lalo o le itu tauagavale o le faafanua.

  6. Kiliki i luga o le ata o le pasi oe e alu i luga o faʻamaufaʻailoga map na filifilia muamua e oe i totonu o le felauaiga.

A maeʻa ona e aʻoaʻo e uiga i le faʻaaogaina o le kata ma lona atinaʻe, matou te agai pea i le galuega autu o le talosaga.

Laasaga 4: Fausia se ala

Ia mafaufau nei i le fausiaina o le ala o le feʻaveaʻi e ala i felaʻuaiga a le lautele mai le tasi mata i le isi.

  1. Ina ia alu i lenei gaioiga, kiliki le ki i luga o le meafaigaluega. "Auala".

  2. I tafatafa o laina muamua e lua, ulu i totonu o le tuatusi pe faʻapipiʻi i luga o le faafanua, mulimuli ane o faʻamatalaga i luga o felauaiga i luga o le lautele o le a faʻaalia i lalo, o fea e mafai ona e alu ai mai le tasi mata i le isi.

  3. I le isi, filifili le ala e fetaui ma oe, a maeʻa ona vave oʻo mai i luga o le faʻafanua. Afai e te fefe e sili atu le moe, faʻagasolo le mea e faʻamalo ai le uati.

  4. Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i le auala o felauaiga, toso le tafaʻalagi - o le a e vaʻai i tafaoga uma ma le taimi o le taunuu atu ia i latou.

  5. I le taimi nei, e faigofie ona e sau mai le tasi pito i le tasi e aunoa ma se fesoasoani. Faʻatoa ulufale i tuatusi ma filifili le auala e sili ona talafeagai mo femalagaiga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaogaina o le auaunaga Yandex.Transport e le faigata tele, ae faʻatasi ai ma lona faʻamatalaga faavae o le ae vave aʻoaʻo ai i le taulaga ma auala e malaga ai iina.