Faʻavaeina le "Faʻatonu Faʻatonu Faʻatonu" i le Windows 10

Faatasi ai ma le galue malosi (pe leai) o le site o Avito, atonu o le a le pine ona feagai nisi o ona tagata ma faʻafitauli eseese. Afai e le mafai ona e foiaina oe lava ia, ma o le fesoasoani o loʻo tuʻuina atu i le itulau faapitoa o lenei laupapa faʻatautaia e le fesoasoani, na o le pau lava le mea e totoe e faʻafesoʻotaʻi saʻo le fesoasoani i le tusia o se savali auʻiliʻili ia i latou. E faʻapefea ona faia lenei mea, matou te faʻamatalaina i lalo.

Faʻafesoʻotaʻi le lagolago a Avito

Talu ai nei, o le fesoasoani i luga o le upega tafaʻilagi a Avito ua fai si toe faʻaleleia - o le taimi nei o loʻo i ai fesoasoaniga tele ma tali aoga i fesili sili ona taatele e mafai ona maua e tagata faʻaoga. Ae o le gafatia e auina atu lau lava talosaga i le lagolago lagolago faʻapitoa i le isi, ae le o le nofoaga sili ona lauiloa, o le ki lava ia ua matua suia ai ona foliga vaaia. Ae ui lava i lea, ia vaʻai i tagata faapitoa o lenei komiti puletini e faigofie tele.

Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe afai e le lolomiina se faasilasilaga i Avito

  1. Alu i le itulau o Avito i le faʻaaogaina o lenei sootaga. I le pito i luga, saili le lisi "Fesoasoani" ma kiliki i luga i le itu taumatau agavale (LMB) e alu.
  2. E le gata i lea, afai ei ai se manaʻoga, siaki le fesoasoani o loʻo maua i le 'upega tafaʻilagi o punaoa.

    E mafai i lenei lisi o loʻo i ai se tali i le fesili e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi le lagolago. Afai e le o maua le faʻamatalaga e te fiafia i ai i le itulau fesoasoani, ia na o le taʻalo i le pito i lalo - o le mea lea e tu ai le faamau e alu e faʻatonu le lagolago.

    Faamolemole ia matau e mafai ona e faʻaogaina le tautua o le fesoasoani ma le lagolago faʻapitoa e aunoa ma se faatagaga i luga o le saite. Ae ui i lea, ua ofoina atu e Avito e teu i totonu o lau tala e faatelevave le faagasologa o le fesoasoani.

    Vaʻai foʻi: Toe faʻafoʻi le avanoa i le teugatupe i Avito

    Faatasi i le pito i lalo o le itulau "Fesoasoani"kiliki i le ki "Fai se fesili"i totonu o se poloka "Lagolago Auaunaga".

  3. Filifili nei le autu e tutusa ma le mafuaʻaga o lau talosaga. I la tatou faʻataʻitaʻiga, o le avanoa muamua o filifiliga o le a filifilia. "Account and Personal Account".

    Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe afai e le mafai ona e ulufale i totonu o lau lava faamatalaga i Avito

  4. O loʻo tuʻuina atu foi e filifili se faafitauli faʻapitoa mai le autu lautele o loʻo faʻamatalaina i le laasaga muamua. I a tatou faataitaiga, o le filifiliga muamua ua toe filifilia.

    Manatua: Faʻalogo lelei i le poloka "Mataupu e uiga i le autu"i lalo o le lisi o faafitauli i luga o se autu ua filifilia muamua. Atonu o iina o le ae maua ai le tali i lau fesili.

  5. Mulimuli ane, na matou agai tuusao atu i le mea e taunuu i ai. I totonu o le fanua "Faamatalaga" taʻu auiliili le faafitauli na e feagai ao faʻaaogaina le laupapa savali a Avito. Manatua, o le tele o auiliiliga e te faamatalaina mea uma, o le sili atu le lelei o le fesoasoani na tuʻuina mai.

    • I le faʻamatalaina auiliili o le faafitauli, e mafai ona e faʻatasi ma se "faʻamaonia" - button "Filifili se faila"o loʻo i lalo o le mea e tuʻuina atu ai oe e mafai ai ona e faʻaoga se faʻamalama i le feʻau (mo se faʻataʻitaʻiga, ma se ata sese).
    • I le isi, faʻamaonia le tuatusi imeli o loʻo fesoʻotaʻi ai lau tala i Avito, poʻo soʻo se isi meli meli, pe afai e te manaʻo e maua se tali.
    • I le matata talafeagai, ulufale i lou igoa. O se vaega i lalo ifo i totonu o mataitusi o loʻo faʻaalia i le ata.

    Faalua-siakiina o loʻo faʻatumu uma laufanua ma kiliki. "Auina atu le Feau".

Na e faia, na e lafoina lau savali ile lagolago a le upega tafaʻilagi a Avito. O mea uma o loʻo totoe i le taimi nei o le faʻatali mo se tali ile tuatusi imeli o loʻo faʻaalia ile pepa talosaga. O loʻo matou i le faaiuga o le matou tusiga, ma le faʻamoemoe na aoga mo oe, ma fesoasoani e foia le faafitauli ma / pe maua se tali i lau fesili.