Faʻatuina le polokalama Hamachi mo taaloga i luga o le initaneti

O Hamachi o se faʻaaogaga lelei mo le fausiaina o fesoʻotaiga i le lotoifale e ala i le Initaneti, ua maua i se faʻaoga faigofie ma le tele o vaega. Ina ia mafai ona e taʻalo le fesoʻotaiga, e tatau ona e iloa lona ID, upufaʻatalala e teu ai ma faia ai ni faʻamatalaga muamua o le a fesoasoani e faʻamautinoa ai le faʻamautuina i le lumanaʻi.

Faʻasalaga faʻasalaga saʻo

Ole taimi nei o le a tatou faia ni suiga ile vaega o faiga faʻaoga, ona faʻagasolo ai lea e sui suiga o le polokalama.

Setup Setete

    1. Sue le faʻafanua i luga o le initaneti i le fata. Faasolo i lalo "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".

    2. Alu i "Suiga o mea fetuunai".

    3. Sailia se fesoʻotaiga "Hamachi". E tatau ona muamua i le lisi. Alu i le lisi Faʻatulaga - Vaʻaia - Bar Menu. I le laulau o loʻo aliali, filifili "Filifiliga Maualuga".

    4. Faʻamalamalama a tatou fesoʻotaiga i le lisi. Faʻaaogaina o aū, faʻagaoioi i le amataga o le koluma ma kiliki "Lelei".

    5. I meatotino o le a tatala pe ae kiliki i luga o le upega tafaʻilagi, kiliki-lelei filifili "Faʻasalalauga i Initaneti Version 4" ma tulei "Meatotino".

    6. Ulufale i le fanua "Faaaoga le tuatusi IP o loʻo i lalo" O le tuatusi IP o Hamachi, lea e mafai ona vaaia i tafatafa o le polokalama e mafai ai le button.

    Faamolemole ia matauina o le faamatalaga na tusia ma le lima, e le maua le kopi o le galuega. O tau o totoe o le a tusia lava.

    7. Vave vave i le vaega. "Avanoa" ma aveese faitotoa lata ane. I lalo ifo, tatou te taʻuina le tau o le metric, tutusa ma "10". Faamauina ma tapuni le faamalama.

    Alu i la matou emulator.

Polokalame polokalame

    1. Tatala le faamalama o le teuteu.

    2. Filifili le vaega mulimuli. I totonu "Fegalegaleaiga a Tamai" faia suiga.

    3. Alu loa loa "Faʻatonu Autu". Suʻe le manoa "Faʻaaoga le faʻaufaʻailoga faʻamaonia" ma seti "Leai".

    4. I le laina "Suʻeina fefaatauaiga" filifili "Talia uma".

    5. Ona "Faʻamaonia le Faʻamatalaga Suafa Faʻaaogaina le MDNS Protocol" seti "Ioe".

    6. O lenei ua tatou maua le vaega. "Faletusi i luga ole Initaneti"filifili "Ioe".

    7. Afai o lau fesoʻotaiga i Initaneti e faʻapipiʻiina e ala i se alalaupapa, ae lē saʻo i le uaea, tusi ia tuatusi "Tuatusi o le UDP i le lotoifale" - 12122, ma "Tuatusi TCP i Totonu" - 12121.

    8. O lenei e tatau ona toe faʻafoʻi numera tau i luga o le uila. Afai ei ai sau TP-Link, i totonu o soʻo se masini komepiuta, ia e ulufale i le tuatusi 192.168.01 ma alu i totonu o ona faatulagaga. Faʻatasi i le faʻaaogaina o faʻamaumauga aloaʻia.

    9. I le vaega "Tuuina atu" - "Servers Virtual". Matou te fetaomi atu "Faaopopo mea fou".

    10. I totonu o le laina muamua "Tau o Auaunaga" ulufale i le numera o le taulaga, ona i totonu "Tuatusi IP" - tuatusi o le komipiuta o lau komepiuta.

    O le IP pito sili ona faigofie e mafai ona maua i le taina i totonu o le masini "Ia e iloa lau ip" ma alu i se tasi o nofoaga e suʻe ai le saoasaoa o fesoʻotaiga.

    I totonu o le fanua "Maliega aloaia" matou ulufale "TCP" (faasologa o faʻasalalauga e tatau ona mulimulitaia). Mea mulimuli "Tulaga" tuʻu le suia. Faasaoina tulaga.

    11. I le taimi nei, na o le faʻaopopoina o se port i le UDP.

    12. I le faamalama autu, alu i "Tulaga" ma toe tusia i se mea "MAC-Faʻatonu". Alu i "DHCP" - "Reservation Reservation" - "Faʻaopoopo Faʻamatalaga". Tusi le tuatusi MAC o le komepiuta (tusia i le vaega muamua), lea o le a faia ai le sootaga i Hamachi, i le muamua fanua. Ma le isi, toe tusi le IP ma faʻafao.

    13. Toe amataina le router ma se ki tele (aua neʻi faʻalavelave ma toe faʻafou).

    14. Mo suiga e amata faamamaluina, o le Hamachi emulator e tatau foi ona toe faʻafouina.

O lenei mea ua maeʻa ai le setiina o le siama i le Windows 7 operating system. I le tepa muamua, e foliga mai e faigata mea uma, ae, i le mulimuli ai i laasaga o lea laasaga taʻitasi, o taga uma e mafai ona faia vave vave.