Mauaina o uo i luga o le Steam

Faʻaaogaina o faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte e mafai ai e oe ona faʻaalia ou lagona poʻo mafaufauga atoa i le manino e mafai ai. Na o le faalauteleina o nei avanoa, e mafai ai e tagata faaaoga le emoji i luga o le puipui VK, lea, o le mea moni, o le a tatou faamatalaina mulimuli ane i le tusiga.

Faʻaofi smilies i le puipui VK

I luga o le VK, Emoji e mafai ona faʻaaoga i le toetoe lava o soʻo se matāʻupu, e tusa lava pe leʻi tuʻuina muamua. E mafai ona e aoao atili e uiga i lenei mea faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Tagai foi:
Ataata mai ata o le VK
Taʻiala ma faʻataʻitaʻiga smk VK
Smile Ataata VK

I le faaopoopoina i luga, e fautuaina foi ina ia faamasani ma mea e faatatau i le faaaogaina o ataata i le tulaga o le tulaga i luga o le itulau.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuʻu le ulaula i le VK tulaga

Pe a faʻaaoga Emoji VK i luga o le puipui, oe, pei o le tulaga o le tulaga, ua tuʻuina atu i ai se atinaʻe faapitoa mo le filifilia o ataata.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona kopi ataata o le VK

  1. I le itulau autu o le VK, alu i le poloka e fatu ai se tala fou i le puipui i totonu o le fanua "O le a se mea fou ia te oe?".
  2. I le pito i luga taumatau o le poloka poloka, faʻafeiloaʻi le kiona i luga o le faʻataʻitaʻiga ma le ata o le emoji. Afai ei ai ni anotusi o le anotusi, e fautuaina e muaʻi setiina le faʻailoga o le tusiga faʻailoga i le nofoaga o loʻo manaʻomia i le pueina.
  3. Mai le lisi o le Emoji, filifili le ataata e fiafia i ai oe, ma kiliki i luga.
  4. O emoji uma e faʻaaogaina o le tasi lea o mea e fai i le laina.

  5. Faasolo le faamau "Auina atu"e tuʻu ai se inisiua ma faʻaleleia faʻapipiʻi emoji.
  6. A maeʻa le faʻatinoga o fautuaga, o le a faʻafeiloaʻi lelei le ataata i luga o le puipui.

Mo le faʻaogagofie, e faʻafuaseʻi ona pa'ū taʻitasi ia ataata i totonu o le vaega. "Faʻaaogaina masani"i totonu o le EIji filifilia le GUI.

I mea uma o loʻo taua i luga, e tatau ona e faʻaopopo atu e faaopoopo i le faʻaogaina o foliga ataata i lau itulau patino, e mafai ona e faia tutusa lava ma le VKontakte lautele. I lenei tulaga, na o tulaga faalilolilo o le alaalafaga e taua, ina ia mafai e tagata auai ona faʻaaoga le poloka mo le fatuina o se faamaumauga.