Faʻaalia manino ata i PowerPoint

E taua tele le le na o le tusia saʻo o faasologa i aso uma, ae ia fuafua foi le masina. E le aoga tele faʻamatalaga tusi pe a iai se isi auala sili atu. CoffeeCup O le polokalama o le Kalena Upega Tafaʻilagi o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se fuafuaga mo se masina pe o se tausaga foi, ma faia uma se kalena faapitoa lea e faigofie ona faʻaaoga. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Faʻasologa autu

Iinei e mafai ona e matamata i le kalena oi ai nei mo le vaiaso, masina poʻo le tausaga e ala i le suiina o afifi. I luga o luga o meafaigaluega talafeagai, ma o mea uma e tutupu e faʻaalia i sikuea i lanu eseese. Ae paga lea, e leai se gagana Rusia, ae aunoa ma le malamalama i le Igilisi, o le faʻaaogaina o le polokalame e faigofie lava.

Filifiliga autu

Ole galuega e le faʻapulaʻaina i le faʻaaogaina o le galuega maeʻa na o totonu lava o le potu faigaluega ma le faʻatinoga o le Faʻamatalaga Komepiuta. E mafai ona e tuʻuina atu se kalena sauniuni e lolomi, aʻo leʻi sili atu le lelei o le faia o se fetuunaiga vaaia. Ua uma ona faʻapipiʻiina ni autu matagofie. Soʻo se tagata faʻaaoga e filifili le mea tonu mo oe. E tele faʻataʻitaʻiga i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia, ma o loʻo latou utaina i le polokalama e faʻaaoga ai le ki "Maua Isi Tulāfono".

A uma ona filifili se autu, kiliki "Muamua"e vaʻai ai i le taunuʻuga maeʻa, saʻo mai lenei faamalama, o le kalena e lafoina e lolomiina Ina ia faia lenei mea, kiliki-saʻo ma filifili tulaga talafeagai. I le faaopoopo atu, e mafai lava ona e faasaoina le poloketi i lau komepiuta o se ata.

Faʻaopoopo mea tutupu

O le autu lenei o le polokalama. E manatu lelei ma le faʻamaoni ma mafai ai ona e faia le kalena e faigofie tele mo le faʻaaogaina. Muamua, e mafai ona e faʻaopoopoina le tele o ituaiga o mataupu, e pei o le faʻatulagaga o galuega poʻo feʻau a le fale. O i latou uma e makaina i se isi tusi mo le faʻamafanafanaga.

Le isi, filifili se tasi o kalafi ma faʻaopoopo se mea na tupu i ai. Taʻu i ai, faʻamaonia le taimi ma pasia se faʻamatalaga, pe a manaʻomia. A maeʻa ona faʻaolaina, o le a faʻaalia vave loa le faʻaaliga i totonu o le faamalama autu o le polokalama, faʻapea foi ma sauniuniga mo le lolomiina.

Filifiliga

E ui o le gagana Lusia e le o iai, ae leai se mea e taofia ai le suia o igoa o aso, vaiaso ma masina mo tagata Rusia. E faia lenei mea i se isi faamalama, lea e tufatufaina ai mea uma i laina. Faʻalēaoga faʻamalo lena tusiga ma ia e ulufale i se isi lava gagana. E le gata i lea, o le taimi faatulagaina ma le aso amata o le kalena ua suia iinei.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻamatalaga faigofie;
  • Faʻalapotopotoga o autu ua fausia;
  • Malosiaga e fatu ai kalafa e tele.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia.

CoffeeCup O le Calendar Calendar e matagofie aua e le o se polokalama masani e na o le fausiaina o kalena. E mafai ona faia galuega sili atu ona aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina e pei o se tusi faʻamau, ma e faigofie. O iinei o loʻo i ai uma avanoa talafeagai mo lenei mea e faʻalelei ai le galuega pe a mafai ai.

Faʻasaʻo le Kalefesa Web Calendar mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

EZ Photo Calendar Maker Faʻasologa o le Nofoaga Faʻasalalau a le CoffeeCup Site Polokalama mo le fausiaina o kalena Talosaga mo le Android

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CoffeeCup O le Faʻasalalau Faʻasalalau e talafeagai e le gata mo le fatuina o kalena masani, ae faʻapea foi mo le faʻatulagaina o fuafuaga i aso taitasi. O mea uma lava ua faʻatulagaina ina ia ogatasi ma le matagofie ma le manino lenei faasologa i le kalena.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CoffeeCup
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Igilisi
Version: 5.1