Faatusatusaga o VPN ma sui sui o le auaunaga HideMy.name

E tele polokalame ma tautua e fesoasoani i le faaliliuina o le manaʻoga. E tutusa uma i latou, ae e iai foi galuega eseese. I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i se tasi o sui o lenei polokalama, Papelonia, ma iloilo auiliiliga uma.

Tusitaulima

Faaaoga lenei laupepa pe a manaʻomia ona e iloa le uiga o se upu. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi soʻo se gagana ma fesuiaʻi i le va oi latou i luga o le kuluma i le agavale. O le faʻamatalaga e maua mai Wikipedia, ma o lenei galuega e naʻo le taimi lava e fesoʻotaʻi ai i le fesoʻotaiga. E foliga mai e le maeʻa le tusi, aua e mafai ona e alu i le masini ma saili faamatalaga talafeagai. E leai se igoa tauvalaau mo le faʻavasega poʻo le filifilia mai i faʻavae eseese, o le tagata faʻaaoga e na o le faʻaalia o se tusitala Wikipedia.

Faʻaliliuga

O le galuega autu a Papelonia o le faaliliu lea o le tusitusiga, na atiina ae mo lenei mea. O le mea moni, e tele gagana e lagolagoina, ma o le faaliliuga lava ia e sili ona lelei - e tele fesuiaiga o loʻo faʻaalia ma faʻamatalaga faʻamaonia. O se faʻataʻitaʻiga o lenei mea e mafai ona vaʻaia i le faʻamalama i lalo. E le gata i lea, o loo maua foi le faitauga o le faitau tusi, lea o le a sili ona aoga mo tagata e manaʻomia le iloa o le faʻauiga.

Faʻaliliuga o pepa

E le tatau ona kopiina le tusiga mai le pepa, ua lava lea e faailoa ai lona nofoaga i le polokalama, o le a ia gaoioi ma tatala i totonu o le faila o mea e faaletonu. Aua neʻi galo e faʻamaʻo saʻo le punaʻoa ma faʻatulaga le gagana tautala. O lenei ata o loʻo faʻapipiʻiina i nisi o faatonu ma faʻaalia i totonu o se isi faʻamau mo le vave faʻaogaina. Faamolemole ia matau o nisi o polokalama e le foliga saʻo lenei faamalama, ae e le afaina ai le faia o le faagasologa.

Liua

E mafai ona e vaʻavaʻai i le kosi ma le liliu tupe. O faʻamatalaga e maua mai i le Initaneti ma e na o le fesootaiga fesoʻotaʻiga foi e galue ai. O loʻo i ai tupe sili ona masani a atunuu eseese, e afua mai le US dollar, e faaiʻu i le turuma Turki. Faʻaauau sina taimi itiiti, e fuafua i le saoasaoa o le Initaneti.

Upega itulau itulau

E le o manino pe aisea, ae o lenei galuega e mafai ona ausia e ala i se faamalama pop-up e aliali mai pe ae kiliki "Menu". E foliga mai o le a sili atu ona sao le aumaia i le faamalama autu, talu ai o nisi tagata faaaoga o le a le iloa foi lenei avanoa. E naʻo le faʻapipiʻiina o le tuatusi i le manoa, ma o le iuga ua maeʻa ona faʻaalia e ala i le IE. Faamolemole ia matau o upu tusia ma mea sese e le faaliliuina.

Faʻasologa

A aunoa ma se initaneti, o le faaliliuga o le a faʻataunuʻuina e tusa ai ma lomifefiloi faʻamaufaʻailogaina, ua faʻasoa i le faamalama ua saunia mo lenei. E mafai ona e faʻamaonia nisi oi latou pe sau sau lava oe. E le gata i lea, o le gagana e filifilia i totonu o faatulagaga, sitaili ma o faʻamatalaga e faʻasaʻoina.

Mama

  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Folafolaga na fausia;
  • Faʻaliliuga saʻo o faʻamatalaga mausali;
  • Liliina o tupe.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Atonu ei ai ni mea sese e fesootaʻi ma le faʻaalia o elemene;
  • Faʻaaogaina le tusi faʻasino.

O le mea lenei ou te fia taʻuina atu ia te oe e uiga i le polokalama a Papelonia. O faʻamalosaga e matua feteʻenaʻi. O se galuega e sili ona lelei i le faaliliuga, ae o loʻo i ai faʻamatalaga sese ma, i le mea moni, o se galuega e le manaʻomia o le tusi. Afai e te tapunia ou mata i lenei mea, ona avea lea o se sui talafeagai ma le fesuiaiga o se itulau po o se pepa.

Download Papelonia Trial Version

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Multitran Dicter Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Paʻu

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Papelonia o se polokalama lelei e fesoasoani e faaliliu itulau po o pepa. Faʻafetai i lona faʻatinoina o le faʻapipiʻiina i totonu o se tusitala o tusitusiga, e mafai ona faia i nisi taimi vave.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻaliliuga mo Windows
Faʻapupula: Papelonia
Tau: $ 10
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0