Liliu le RTF i le DOC

O loʻo tuʻuina atu e le faʻasologa i le aufaʻatasi ia seti o foliga e fatu ai laasaga lolomiina. I le lumanaʻi, e mafai ona tuʻuina atu mo le toe iloiloga poʻo le faʻaaogaina i pepa o tusitusiga - o se galuega faapitoa e nafa ma lenei mea. Seʻio tatou tilotilo i mea e mafai ona faia i lenei polokalame i nisi auiliiliga.

Fausia ma faʻataʻitaʻia

Mai lenei mea e aoga le amataina o le faia o faailoga. O iinei e mafai ona e faʻavasega le lanu, nofoaga ma le nofoaga. O faʻamatalaga auiliili o tulaga taʻitasi o le a fesoasoani i le fatufatuina o se lomiga tulaga ese ma le matagofie, e talafeagai lava mo ni masini e le o ni masini. Faamolemole ia matau e ala i le faia o se maualuga maualuga, o le ae mauaina se ata auiliili. I le taimi lava lea mai lenei faamalama, e mafai ai e le poloketi ona lolomi.

Pepa

O le polokalame e tele ni laupepa o loʻo fausia i totonu, ae o nisi o nei polokalama e le manaʻomia mo le tele o tusi tusi, ae o le faia o se filifiliga e lelei. I totonu o le faamalama lava e tasi, o le radius, le tele i millimeters e filifilia ma o le faavaa ua faatulagaina auiliili, e aofia ai lona faatulagaga, lanu ma le tele. E mafai ona e uta lau lava ata tusi ma faʻafaigofieina pe'ā tatau.

Nofoaga tutotonu

O le vai papatisoga ma le ata i totonu o le fale taʻavale e fatuina ma faʻapipiʻiina i lenei faamalama. E mafai ona e utaina lau lava ata tusi i le ogatotonu, ae e tatau ona e mautinoa ua saʻo le faʻamaonia i le tulaga o le faʻafouina. Ona suia lea o lona tulaga ma lanu. O ia lava manipasi e faia faʻatasi ma le tusitusiga.

Faʻaopoopo laina

I le tele o laina e mafai ona aofia i luga ma lalo ifo, e gata lava i se vai papatiso ma le tele o le faailoga tusi lava ia. E na ona e ulu atu i le tusiga ma alu i se isi laina ina ia sao le faʻaaliga - e faʻaoga lenei i soʻo se faatulagaga. Faatoaga "Faʻaogaina" e sili atu le le paʻi atu i tagata e leai se poto masani, pe afai e tatau, o le a suia lava ia.

O laina laina laina ua seti i se isi itu, pe a iai ni numera. E mafai ona e faʻasaʻo mea faʻaletonu poʻo le fesuiaʻiga. I le faʻaopoopoga, o le nofoaga o le laina e faʻatonutonuina, o se laina vase lalo ma isi faʻalautelega ua filifilia.

Mama

  • Faʻailoga atoa i le gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Taʻiala auiliiliga o taʻiala uma;
  • Malosiaga e lafo ai le lolomi i le Upu.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

O le mea lenei ou te fia taʻuina atu e uiga ia Stamp. I le lautele, e mafai ona faʻaaogaina e galue i ni galuega faigofie e le manaʻomia ai le i ai o le tele o meafaigaluega ma mamanu mo mamanu taʻitasi o le masini, ma o le a mulimuli ane o le a faailogaina se faailoga tusi. O le faʻataʻitaʻiga e toetoe lava a le faʻaumatia, o lea e lelei ai le suʻesuʻeina o le faʻatinoga o le polokalama.

Download Trial Version Stamp

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Lomiga Faʻasalalau Tags Free meme foafoa MasterStamp Polokalama mo le faia o faʻamaufaʻailoga ma tusi tusi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faailoga tusi o se polokalama faigofie mo le fatuina o faʻamaufaʻailoga ma faʻamaufaʻailoga o ituaiga eseese ma lapopoa. O lona gaioiga e mafai ai e oe ona faia lenei mea vave ma faʻaaoga e fatuina ai se tusi atoa pe faʻaaogaina i totonu o se faila o tusitusiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Max Sedykh
Tau: $ 13
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.85