E faʻapefea ona siaki le faʻatinoina o le malosi o le fai

O le lauiloa lauiloa o Nokia oloa i mea tau eletise e le i lalo ifo lona tulaga pe a fesuiaiga masini eletise i Windows Phone OS. O le Nokia Lumia 800 telefoni na faʻatuina mai i le mamao 2011 ma o loʻo faʻaauau pea ona faia ana galuega tauave masani. Faʻafefea ona toe faʻatulagaina le masini faʻaogaina i le masini, o le a talanoaina i lalo.

Talu ai ua leva le faʻaaogaina o le lagolago faʻapitoa a le kamupanī mo Nokia Lumia 800, ma o le aufaigaluega sa i ai muamua le polokalama faʻapipiʻi e le galue, e le tele auala e toe faʻaleleia ai le OS i lenei masini ma o latou uma e le aloaia. I le taimi lava e tasi, o le "toe faʻaleleia" o le masini i le fuafuaga o le polokalame, faʻapea foi ma le mauaina o se mea fou, atonu o le a le mafai ona faʻaaogaina filifiliga, o loʻo mafai ona faigofie ona faʻaaogaina.

Aua nei galo e le o le Pulega o le punaoa po o le tusitala o le tusiga e nafa ma gaoioiga na faia e le tagata faaaoga ma le masini! O mea uma nei o loʻo faia e lē e ona le telefoni i lau lava tulaga lamatia!

Sauniuniga

Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina o le polokalama polokalama, e tatau ona saunia le masini ma le komepiuta. E matua manaʻomia lava le faʻatinoina ma le faʻaeteete o taualumaga sauniuni, ona vave faʻavave lea o le firmware ma e aunoa ma le toilalo.

Avetaavale

O le mea muamua e fai aʻo leʻi faʻatautaia se telefoni o le faʻafesoʻotaʻi saʻo i le PC. E manaʻomia ai avetaavale. I le tele o tulaga, e foliga mai o le a le tatau ona e faʻapipiʻiina se mea, - o loʻo iai vaega i le OS, ma ua faʻapipiʻi faʻatasi foʻi ma polokalama a le polokalama a Nokia mo le PC. Ae o le mea aupito sili ona lelei o le faʻapipiʻiina lea o avetaavale faʻapitoa faapitoa. Faʻapipiʻi le 'upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai faʻapipiʻi vaega mo x86 ma x64-polokalama, faamolemole kiliki ii:

Tikiake avetaavale mo le Nokia Lumia 800 (RM-801) firmware

  1. Taumafai le faʻapipiʻi o le OS faʻatatau

    ma mulimuli i ana faatonuga.

  2. A maeʻa le faʻapipiʻi i le polokalama o le ai ai vaega uma e tatau ai.

Suʻe i le tulaga fomaʻi

Ina ia mafai ai e le flash application ona fegalegaleai ma le mafaufauga o le telefoni, e tatau ona fesootai le tuatusi i le PC i se faiga faapitoa - "O le OSBL-Mode". O lenei faʻatulagaga i le tele o tulaga, e oʻo lava i tulaga e le faʻaogaina ai le telefoni, e le mamafa ma e le o lelei le lelei.

  1. Ina ia sui i le tulaga, e tatau ona e uu i lalo pito o le masini i le setete "Faateleina le Lisi" ma "Meaai" i le taimi lava e tasi. Taofimau i lalo ki seia vagana ua e lagona se pupuu puupuu, ona faasaoloto lea.

    O le a tumau le pogisa o le telefoni, ae i le taimi lava e tasi, o le a saunia le masini mo le fesoʻotaʻi ma se PC mo togafitiina.

  2. VAEGA TATAU !!! A e faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i le OSBL i le PC, o le faʻaogaina o le polokalama e mafai ona faʻamalosia ai oe e faʻatulaga le mafaufauga o le masini. Aua le ioe i le faatulagaga! O lenei mea o le a faaleagaina ai le masini, e masani ona le mafai ona faʻafitia!

  3. Tuʻua mai "O le OSBL-Mode" faia e ala i le uumi umi o le ki "Enable".

Fuafuaina le ituaiga o ave uta

I se faʻataʻitaʻiga faapitoa o Nokia Lumia 800, o le tasi o le OS e toʻalua e mafai ona i ai - "Dload" a le FUAFUAGA. Ina ia iloa tonu pe o le a le ituaiga o lenei mea taua ua faʻapipiʻiina, faʻafesoʻotaʻi le masini i le faiga "OSBL" i le uafu YUSB ma tatala "Pule Sili". O le telefoni ua fuafuaina e le faiga e pei ona taua i lalo:

  • Dload loader:
  • Qualcomm downloader:

Afai e faʻapipiʻi le Dload-downloader i luga o le masini, o auala nei o firmware mo lea mea e le aoga! Mafaufau i le faʻapipiʻiina o le OS i na o smartphones ma Qualcomm-downloader!

Pepa faʻamau

A e toe faʻatulagaina le OS, o faʻamatalaga uma o loʻo i totonu o le telefoni, e aofia ai faʻamatalaga faʻaoga, o le a soloia. Ina ia taofia le leiloloa o faamatalaga taua, e tatau ona fai se kopi o le kopi i soo se auala e mafai ai. I le tele o tulaga, o le faʻaaogaina o tulaga masani ma le tele o meafaigaluega lauiloa e lava lea.


Ata, vitio ma musika.

O le auala sili ona faigofie e teu ai mea na maua mai i le telefoni o le faʻafetauiina o le masini ma le meafaigaluega a Microsoft mo le fegalegaleai ma masini Windows ma se PC. Faʻapipiʻi le faʻatulagaga o le polokalama i le fesoʻotaʻiga:

Download Zune mo Nokia Lumia 800

  1. Faʻatonu Zune e ala i le faʻatonutonuina o le faʻapipiʻi ma mulimuli i ona faatonuga.
  2. Taumafai le tusi talosaga ma faʻafesoʻotaʻi le Nokia Lumia 800 i le USB USB o le PC.
  3. A maeʻa faʻatali mo le faʻamatalaga o le telefoni i totonu o le talosaga, matou te taomi le ki "Suiga sootaga vavalalata"

    ma fuafua po o le fea ituaiga o mea e tatau ona kopiina i le PC disk.

  4. Kuni le faamalama o laina, lea o le a taitai atu ai i le amataga vave o le faagasologa o le synchronization.
  5. I le lumanaʻi, o le a toe faʻaaoga kopi o le masini i le PC pe a faʻapipiʻi le telefoni.

Faʻafesoʻotaʻi

Ina ia aua neʻi galo mea o le tusi telefoni 800, e mafai ona e faʻamaopoopo faʻamaumauga i se tasi o auaunaga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Google.

  1. Taumafai le tusi talosaga ile telefoni "Faʻafesoʻotaʻi" ma alu i "Faʻatonu" i le kilikiina o le ata o vaega e tolu i le pito i lalo ole lau.
  2. Filifili "Faaopoopo le auaunaga". I le isi, ulu i lau tala faʻamatalaga, ona kiliki lea "Faʻatasi".
  3. Tapnuv i luga o le igoa o le tautua, e mafai ona e fuafuaina po o le a le anotusi o le a faʻapipiʻi atu i le 'auʻaunaga a le' auʻaunaga, e ala i le siakiina o pusa e fetaui.
  4. O le taimi nei o faʻamatalaga talafeagai uma o le a faʻagasolo faatasi ma le teuina o ao pe a faʻapipiʻi le telefoni i le Initaneti.

Faamaumauga

O le faʻasalaga o faʻafouga faʻapipiʻi mo le Lumia 800 ua faʻaumatia mo se taimi umi, o lea e mafai ai ona e faʻagaloina le ono mafai ona maua se telefoni telefoni i le 7.8 i le masini. I lenei tulaga, e mafai ona faapipiiina se firmware fou i luga o masini ei ai le Qualcomm bootloader, ua valaauina RainbowMod.

O suiga na faia i le faʻamaʻi e lona tusitala pe a faʻatusatusa i le firmware aloaia ua tuʻuina mai:

  • Faʻamaumauga Uluaʻi Uluaʻi v4.5
  • Faʻamalu uma polokalama faʻapipiʻi OEM faʻapipiʻi.
  • New button "Saili"o ana galuega faatino e mafai ona faʻapitoa.
  • O se lisi e mafai ai e oe vave ona faʻaaogaina talosaga, faʻapea foʻi le fesuiaiga o le Wi-Fi, Bluetooth, telefoni feaveaʻi.
  • Le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le faila i le vaʻaia o le YUSB, faʻapea foʻi mai le atamai lava ia.
  • Le mafai ona faʻapipiʻi mama mai faila musika masani o loʻo aofia i le mafaufauga o le masini.
  • Le faʻatinoina o le mauaina o faʻaleleia talosaga e ala i le faʻaogaina o faila .cab.
  • Le mafai ona faʻapipiʻi faila * .xapfaʻaaogaina o se faila faila poʻo se masini atamai.

Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le firmware e ala i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasili le RainbowMod v2.2 firmware mo Nokia Lumia 800

O le mea moni, o le masini ma le Qualcomm-downloader e mafai ona faʻapipiʻiina ma le aloaia aloaia o le OS, o lenei mea o le a talanoaina i le faʻamatalaga o le metotia 2 faʻamalama i totonu o le tusiga.

Metotia 1: NssPro - faʻamaumauga masani

Ole faʻaaogaina faapitoa o le Nokia Service Software (NssPro) o le a fesoasoani i le faʻapipiʻiina o le firmware modified. E mafai ona e siiina le upusii ma le polokalame mo le galulue faatasi ma le masini o loo fesiligia i le sootaga:

Download Nokia Service Software (NssPro) mo le Nokia Lumia 800 firmware (RM-801)

  1. Tuʻu le archive ma RainbowMod v2.2. O le iuga o se faila se tasi - os-new.nb. E tatau ona manatua le faila o le faila.
  2. Sue le NssPro mo le Pule.

    Vaʻai i le sikolasipi i lalo. I totonu o le fanua o loʻo i ai igoa o mea tuʻufaʻatasi, atonu e iai ni aitema "Mea Disk". Faʻalagolago i le faʻatulagaga, e mafai ona fesuiaʻi le numera, ma o le fanua e mafai ona leai.

  3. Matou te faaliliuina le atamai i totonu "O le OSBL-Mode" ma faʻafesoʻotaʻi i le USB. O le a faʻapipiʻiina le fanua o mea tuʻufaʻatasi ma le mea "Ala o le Disk" a le "NAND DiskDrive".
  4. A aunoa ma le suia o se mea, alu i le lisi "Susulu". Ma leisi i le itu taumatau o le faamalama filifili "Meafaigaluega WP7" ma kiliki le ki "Parse FS".
  5. A uma ona faia le laasaga muamua, o le faʻamatalaga i vaega o mafaufauga o le a faʻaalia i le fanua i le agavale. E tatau ona i ai le tulaga lenei:

    Afai e le faʻaalia le faʻamatalaga, ona fesoʻotaʻi saʻo lea o le atamai pe leai foi i le OSBL, ma o isi manipulations e le aoga!

  6. Taofi "Meafaigaluega WP7" ei ai se faamau "Failautusi OS". Kiliki i luga ma faʻamaonia le auala faila i le matala o le matala Matala os-new.nbo loʻo i totonu o le tusi faʻatasi ma faʻapipiʻi faʻamaumauga masani.
  7. A maeʻa faʻauluina le faila i le OS, matou te amata le faʻatinoga i le fesiitaiga o le ata i le manatuaina o le Lumia 800 e ala i le faʻaulu "Tusi OS".
  8. O le faagasologa o le tuʻuina atu o faʻamatalaga i le manatuaina o le Lumia 800, o le a mulimuli mai, sosoo ai ma le faʻagasologa o le faʻataunuʻuga.
  9. O loʻo matou faʻatali i ogalaau mo le faʻaalia o le tusiga "Faʻamaonia o Faʻamaumauga ... Faʻataunuuina ...". O lona uiga o le faʻamaeʻaina o le faigamalo. Faʻasese le telefoni mai le PC ma amata i le uumi o le ki "Faʻamālō / Faʻamālō"
  10. A maeʻa le faʻalauiloa, e tumau pea le na o le faʻatinoina o le seti muamua o le polokalama ma e mafai ona e faʻaaogaina le fofo faʻaleleia.

Metotia 2: NssPro - firmware firmware

O le toe foi i le firmware aloaia mai le aganuʻu poʻo le toe faʻafouina atoatoa o le muamua e le mafua ai ona faʻalavelave i le tulaga o se "gaʻo" masini. E na o le tatau lava ona faʻataunuʻuina nisi o manipulations ma le afifi o loʻo aofia ai le faʻamaumauga aloaia o le OS. E mafai ona e maua mai le upega tafailagi e manaʻomia mai le fesoʻotaʻiga i lalo, ma mo faʻatulagaga faʻapipiʻi e faʻaogaina ai le polokalama NssPro faʻamatalaina i luga.

Tikia le firmware aloaia mo Nokia Lumia 800 (RM-801)

  1. Aveese le pusa ma le firmware aloaia ma maua i totonu o le tusi o loʻo i ai le faila o vaega RM801_12460_prod_418_06_boot.esco. Matou te faʻaaogaina mo le faʻaaogaina atili o le faʻaoga i se isi pusa.
  2. Suʻe le faʻaiuga faila * .esco i luga * .zip.

    Afai e faigata lenei gaioiga, matou te liliu atu i se tasi o faʻasinoala o loʻo faʻamatala mai i le mataupu:

    Lesona: Suiga le Faʻateleina o Faʻasalalau i le Windows 7

  3. Tuʻu le iʻuga o le archive e faʻaaoga ai soʻo se faʻamaumauga.

    E i ai se faila i le faʻamasinoga e maua mai - boot.img. O lenei ata ma e manaʻomia ona moliuila i totonu o le masini e toe foʻi atu ai i le lomiga aloaia o le polokalama polokalama poʻo le toe faʻaaogaina.

  4. Matou te amata le avetaavale o le Nss Pro ma faia laasaga №№ 2-5 o le auala ua faʻamatalaina mo le faʻapipiʻiina o aga masani.
  5. Pe a fuafuaina e ala i le oomi "Failautusi OS" o le faila ma le OS e manaʻomia ona faʻasalalau i le telefoni, i Explorer, faʻamalamalama mai le auala i le tusi o loʻo aofia ai le ata na maua e ala i le faia o laasaga 1-2 o lenei faʻatonuga.

    Igoa ole igoa "Boot.img" i le fetaui talafeagai e tatau ona e tusitusi ma le lima, ona kiliki lea "Tatala".

  6. Push button "Tusi OS" ma matau le alualu i luma o le faʻapipiʻiina e ala i le faʻaaogaina o se faʻailoga faʻatumu.
  7. Aua e te tapunia le faamalama Nss Pro pe faʻavevesi le faʻapipiʻi!

  8. A maea le faʻaalia o le pepa, e faʻaalia ai le iʻuga o le taotoga i le ogalaau,

    ia motusia le telefoni mai le USB cable ma ia liliu le Lumia 800 e ala i le uumi o le ki "Meaai" ao leʻi amataina le vibration.

  9. O le a faʻaaogaina le masini i totonu o Windows Phone 7.8 o le lomiga aloaia. E na o le tatau lava ona faia le uluai faatulagaga o le OS.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ona o le taugata o Nokia Lumia 800, e le tele ni auala lelei e faʻamalo ai le masini i le asō. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ona maua ai taunuʻuga e lua - e toe faʻaleleia le aloaia aloaia o le OS, ma maua ai foi le avanoa e faʻaaoga ai se faʻaleleia atili o le fofo.